everybody feeling warm and strong



nu går jag och vic snart till trägårn där vi ska möta upp catharina julius och nimus. världens underbaraste barn... så ska vi leka lite med dom där. det är synd bara att vädret är lite konstigt, det är skit varmt ute men solen är inte framme och det ser ut som det ska börja regna men det inte gör det ändå, fattar ni? ae jag kör på kortbyxor och en tröja så får vi se hur det blir med vädret! nu väntar jag bara på att rille ska svara på om vi kan åka till hans land eller inte, jag hoppas på JA! nu ska vi snart gå så ska fixa det sista... peace

xoxo towe


uppe med tuppen.. känns det som i alla fall...

vaknade allderles nyss av att polisen ringde och skulle ställa ännu mer frågon än vad dom redan gjorde igår, vad nu det ska va bra till för dom va ungefär samma? det var när vi satt vid ån så va det folk som bodde på hotellet som höll på med grejer mot oss, så dom ringde polisen... alla gick hem förutom jag och vic så vi fick prata med dom, sen på vägen hem hittade vi en sönderslagen bil så vi trampade ner till scandic igen och sa till! hör vilka duktiga medborgare vi är :)
men nu i alla fall gick vicke och hennes mamma till stan så jag ska va här så länge, är ju lite för trött för att orka gå upp nu känner jag.. så ska nog lägga mig och fortsätta kolla på svensson svensson, världens bästa serie! har sett hela ungefär 5 gånger men man tröttnar aldrig... gud så bra den är....
och jag måste bara berätta om min upptäckt jag nyss kollade, dom senaste typ 11 kommentarerna eller någon är från en och samma person: Min syster Sandra! någon kan va från hennes man Martin också. tur att dom är flitiga läsare som kommenterar mina inlägg.. haha :)
nu ska jag sätta på min älsklingsserie. finns framför datorn och på mobilen!


se där ja, nyvaken och dan! vickes säng = min lilla myshörna :)

xoxo towe


fuckface i hate you

kom precis hem från en heldag på tinnis med mina underbara vänner! jag såg ut som en liten val där i vattnet när jag satt på möllers axlar och flaxa runt massor.. en tid satt jag på knä på hans rygg och han hoppar upp, jag tror det va första gången jag lyckdes "dyka" ner i vattnet faktiskt :) haha.
kvällen ska jag fortsätta med mina underbara, men vet inte riktigt än vilka vi blir.. men det är ju sånt som märks till slut, hoppas på att vi sätter oss vid ån och tar det lugnt, chilar galet som min mor har börjat säga!
nu ska jag klä på mig sen börjar vi nog traska in mot stan. vi höres gott folk


sötnosar.... eller hur?

xoxo towe


just let me kiss ju one last time

nu blir det att lägga sig i soffan framför en film med slickett och jacob. älskar slicketts soffa så passar ju perfekt! har fortfarande jätte ont i/bakom mitt öra, käken och hela armen värker.. fick tips från mormor att jag borde använda hjelm, kanske skulle va något? hahah :)
imorgon ska jag till tinnis med möller, slickett och kanske emma! myspys. har ju saknat min lilla tobias..
nej nu startar filmen, hörs hej!
xoxo towe

sommar och sol och vi vill ha dig

kan bli så att bloggen står lite still nu ett par dagar sådär. men jag skyller på att det är sommarlov och man har mycket mer att göra än att sitta inne vid en dator! men jag kommer lite då och då så lägg inte ner att läsa min otroliga blogg helt, ha ha ha...
Igår i alla fall var jag med om en cykelolycka. jätte ont! ni vet där vid hawaiiöarna vid stångån? det där cafet eller vad det är, där satt jag slickett simon och rille och pratade. sen när klockan var ungefär 2 fick vi nog och skulle åka hem. så jag skulle ta simons cykel trots att jag inte fick för dom andra (gräset var riktigt halt) och cykla/gå/glida ner för gräset. självklart tappar jag balansen och ramlar och slår i huvudet i trappen som ligger där bredvid. SMÄRTA! simon och rille kommer fram och ska hjälpa mig upp men icke, jag skulle promt ligga kvar. så simon sätter sig ner och jag lägger mig till rätta i hans oerhört sköna knä. haha. en stund senare kan jag ställa mig upp och börja gå sakta hem till slickett. det brukar ta ungefär 15 minuter till slickett därifrån vi va, den här gången tog det ungefär en timme tror jag :) härligt. men jag upptäckte idag att jag har ont i hela vänsterarmen och har skrapsår på axeln, sen är jag svullen och har jätte ont bakom örat? hur det kom sig vet jag inte! landade väl på örat antar jag... KRIGSOLYCKA! hehe :D
idag ska jag umgås med martin och vi får se vad vi hittar på. kan ju höra av er om det finns nått kul att göra :) annars får ni ha det bra!
xoxo towe

barn är ett folk och dom bor främmande land

mår inte så värst bra idag.. känner mig lite sjuk faktiskt! va på stan en sväng förut och blev helt svimfärdig, var tvungen att sätta mig ner ett tag och lugna ner mig. jag hade tjocktröjor och jacka men frös ändå även när solen sken på mig.. så nu dom här dagarna fram till fredag ska jag inte göra någonting utan bara ta det lugnt, så jag slipper vara sjuk på midsommar liksom! :)
men ikväll ska jag bort till tallbovallen med emma och ronja å se på match, sen en sväng till alex så ska jag hem och sova.. skönt att det tar 30 sekunder att gå mellan mig och alex.. haha..
men nu ska jag lägga mig framför tvn och vänta på att ronja kommer hit så vi kan gå till matchen, känner inte ens för det egentligen men va fan har man inget annat för sig så.. :)
ha det bra allihopa! hörs

xoxo towe


jag kaller på dej

vaknade nyss.. kände att jag verkligen inte ville gå upp ur sängen, hade sovit för lite så va helt snurrig i huvudet. men nu går det ju bra och här sitter jag. ska snart ta tag i städningen så jag får lite gjort idag i alla fall, har ju lovat mamma att städa huset NOGA till midsommar.. fasiken vilken dålig deal.. tur att jag får en liten slant fört så känns det inte lika jobbigt haha ;)
annars ska jag bara ta det lugnt ikväll, inte göra ett skit! är så jävla trött. skulle egentligen träffat både emma och sara men orkar verkligen inte åka någonstans så det får bli att va i tallboda med ronja tror jag, hoppas på att köpa en cola och mysa till det lite.. låter som en bra plan tycker jag...
nu ska jag bara lyssna klart på min nya älsklingslåt sen börjar städningen för fulla muggar! nås på mobilen :)
här kommer lite bilder från sommarlovets start :) se och njut!


hos lollo på skolavslutningen



hos martin den 18? (fredags)


jenny 25!



berg den 17 med tjejerna (och ca 4 killar)

xoxo till min loverboy


sommaren i city 1990, kommer du ihåg den?

vaknade av en sådär jävla mardröm imorse igen! livrädd var jag.. handlade om allt och ingenting, jag var gravid och skulle behålla det, slickett sa upp kontakten å massor mer grejer som jag inte orkar skriva nu. fy fan jag drömmer bara massa mardrömmar nu för tiden, tycker att det kan sluta nu!
nu sitter jag i alla fall och väntar på att ronja ska komma hem så jag kan gå bort till henne :) fick nyss sms att jag skulle dit vid 4.. sen åker vi in till stan och förar lite sen vidare till ekängen! tror nog det kommer bli en toppen kväll, känns som det i alla fall. så får jag se om jag åker förbi sara en liten stund inatt också, hon ska ju också festa ikväll :)
nu ska jag städa lite sen gå till ronja! finns på mobilen ikväll allihopa :)
TREVLIGT KVÄLL

xoxo towe


dancing in the moonlight

jag orkar inte städa. jag orkar inte sova. jag orkar inte sätta på en film. jag orkar inte bry mig helt enkelt
vicke somnade för länge sen så jag får väl roa mig själv.......


mittbenan?

fluffet?

lilla my?

fisken?

ser ni min lilla smilegrop på vänstra kinden? så stolt!

ohyeah

nu ska jag försöka lägga mig bredvid vicke som tagit upp det mesta av sängen, plus att hon pratar i sömnen så inte så lätt att få en blund här inte! haha, fast det är rätt kul att ligga och lyssna på :) nyss sa hon:
- BRA TOWE! BRA SARA! ni klarar det här!
vad menar hon med det? inte en aning...


xoxo å förhoppningsvis godnatt


fuck you asshole

sitter i vickes säng nu.. ska snart sova, ska upp tidigt imorgon och ta 11:33 bussen till tallboda där våran skjus till berg går ifrån. ska dit ett par stycken å bara sola och bada som aldrig förr!
ikväll satt jag vicke lina sara och josse nere vid ån och grillade mashmellows(stavningen.....) och bara njöt av kvällen! riktigt mysigt va det, kul att träffa lina som jag aldrig träffar nästan, tycker att vi ska ta tag i det där och börja ses lite oftare! gå våra långa promenader i tallboda och bara prata om allt som vi gjorde förr :)
men imorgon blir det nog inte mycket blogg eftersom jag som sagt ska dit, så har inte tillgång till någon dator. mycket möljligt att det kommer något litet på kvällen, men det märks!
ha det bra allihopa nu ska jag nämligen städa hela vickes rum sen gå å lägga mig :)


sweetnose.... hahah

xoxo till min loverboy...


loverboy

skulle vi inte bli ett underbart par? jag och andreas wijk... åh han är ju så otroligt snygg!
helt förälskad....


 


be mine

nu bär det av ner till ån! ska sitta där och mysa med vicke, lina, ronja, sara med mera :) blir en trevlig kväll hoppas vi på.. bara höra av sig om någon vill komma ner! hörs, hade bra



xoxo towe


take me home, country roads

vaknade precis av att vicke sa att hon skulle följa sin mamma till rese för att hon ska till stockholm. Lycka till Yvonne! så då gick jag upp på toan och kunde inte somna om sen tuvärr.. så är sitter jag i min ensamhet och väntar på att vicke ska komma tillbaka :)
eftersom det är så grymt varmt ute idag och värmen bara stiger bär det av till tinnis om ett tag. jag å vicke ska lägga oss där och glassa hela dagen och hoppas på att några av våra kära vänner kommer förbi och hälsar på! så idag vet ni vart ni hittar mig i alla fall.. men ikväll har jag fortfarande inte en aning om vad som sker, hoppas på att träffa ronja som jag inte gjort på ett bra tag nu.... men idag finns jag på mobilen! hör av er :)


min lilla älskling.. hahah

xoxo towe


jag vill sparka bak ut och göra något sjukt

äntligen börjar jag pigna till lite. sitter här och väntar på att mamma ska komma hem så jag får lite sällskap! helt ensam är jag haha :) hoppas på att larse ska ringa igen och säga att jag kan gå ut och träffa honom och hans underbara kusiner! känns som jag har sovit bort hela dagen, dock har jag väl typ det men vafan... hoppas på att det sker något roligt ikväll, så jag slipper att bara sitta hemma å glo. fast det kanske är skönt det med ibland, ta det lite lugnt för en gångs skull :)
nu ska jag hoppa in i en dusch och sen lägga mig framför tvn.. igen... hör av er!


min underbara lilla vän :) (lite dragen på bilden...)

xoxo towe


sunday i'm inlove

gårdagen blev riktigt lyckad! förutom att jag som vanligt ska börja tjaffsa med några vissa vänner.. men det löser sig nog idag hoppas jag.. blev mycket dans igår kan jag lova också, slutade med att jag ronja jenny mattis och gordon körde som fan! fanny hade sina roliga danser där alla skulle göra som hon, rätt snurrigt kan jag ju säga att det blev efter en stund.. jag kom dit med 500 kronor och kom hem med 250, hur lyckas man med det om varje drink kostade 15 och varje cider/öl kostade 10? jag va en jävel på att ge dricks helt enkelt!
nu ska jag snart beje mig till mantorp och umgås med min kära syster som är helt ensam.. är riktigt sugen på en pizza så hoppas på att sandra är det med! om någon är där i närheten är det ju bara höra av sig vettjaV :)
nu ska jag gå till bussen. hade

xoxo towe

sommartider Hej Hej

jag och lovisa tänkte att vi går upp klockan 6 för att båda ska duscha och eftersom hon är handikappad så skulle jag hjälpa henne, tänkte att då hinner vi precis med bussen. men icke, vi är redan klara och 1,5 timme kvar innan bussen går... skaplig fel bedöming!
nu, om bara några timmar, är det sommarlov och jag har klarat av ettan. 2-3 G och resten VG! se där ja, ibland lyckas jag allt :) riktigt nöjd. känns bra att ettan gick så snabbt, för då kan man fortsätta hoppas på att tvåan och trean går lika snabbt (om inte snabbare)!
nu skriker lovisa att jag ska komma och äta... sen drar vi. hörs imorgon, för ikväll är det FEST :D
hade


xoxo towe


Suryoyo

SITTER HEMMA HOS MORMOR SOM FYLLER 70 ÅR IDAG! GRATTIS MORMOR.. SKA NOG SNART ÅKA IGEN DOCK EFTERSOM MICKA SKA TILLBAKA TILL JOBBET, FÅR SE VART JAG TAR VÄGEN DÅ :) HEM TROR JAG.. HAR VAROTVARIT LEDIG IDAG OCH ÄR LEDIG IMORGON OCKSÅ, GUD SÅ SKÖNT! GÖR MIG REDO FÖR HELGEN, HELT FULL BOKAD!  FREDAG TILL LOLLO OCH LÖRDAG TILL JENNYS 25 ÅRS FEST :) KOMMER BLI SKIT BRA! NU SKA VI SNART ÅKA SÅ JAG SKRIVER MER NÄR JaG KOMMER HEM. OCH OM NI UNDRAR VARFÖR JAG SKRIVER MED STORS BOKSTÄVER SÅ ÄR DET FÖR ATT JAG INTE FÖRSTÅR MIG PÅ MARTINS MOBIL..                  HA DET XOXO TOWE

kiss me thru the phone

åker hem på tisdag. då kommer bloggen igång igen på riktigt, har varit lite glest nu på ett tag.. men på tisdag kommer jag igång igen! hörs då
xoxo towe

kiss me thru the phone

åker hem på tisdag. då kommer bloggen igång igen på riktigt, har varit lite glest nu på ett tag.. men på tisdag kommer jag igång igen! hörs då
xoxo towe

i know that you'll never be mine

i natt hade jag en dröm. när jag vaknade var jag helt kallsvettig, tårar i ögonen och helt skakig..

min syster jenny bodde i ett stort hus, ganska stort hus med massor rum och hallar.. jag var där en dag och då tog hennes kille oss tillfånga, och han tvingade mig se på när han slog min syster sönder och samman, våldtog henne och så vidare. killen var så lik en kille, men han va inte han som jag trodde ändå om ni förstår..
min syster och jag satt vid köksbordet och han var i vardagsrummet, vi peppade varandra och till slut sprang ut från huset, där stog alla - släkten, kompis och alla jag kände helt enkelt.
ett gäng killar stog på led med pistoler i handen när min andra syster cissi sprang förbi och alla börjar skjuta, hon ramlar ihop på marken och jag springer fram, så klart håller dom fortfarande på att skjuta men jag träffas inte av ett ända skott. jag lägger mig och håller om henne och försöker se om hon lever, det gör hon inte..
jag går tillbaka och ser att jennys kille tagit jenny till fånga igen.. jag gråter, mamma gråter, alla andra skrattar?
2 killar kommer efter mig och jag gömmer mig under en bil, det tar inte lång tid innan dom hittar mig..
ni vet rivjärn? sånna sidor? en stor lång sån hade dom ställt vinklad och la mig högst uppe och släppte, den här gången skratta alla... förutom jag..
dom släpper mig och jag glider ner för "rivjärnet", hela min kropp och ansikte är upprivet och jag skriker av smärta! dom stället mig upp och håller två pistoler mot tinningen, jag hör att dom trycker...
då kommer pappa mot mig, tar min hand, säger "det ordnar sig gumman, nu är vi tillsammans igen" och så går vi iväg..
jag vaknar i ren panik, springer ut till farmor och vet inte vad jag ska ta mig till. hela den här dagen har varit helt konstig...

xoxo towe


RSS 2.0