have you ever done something you can't change? i have

Valborg - ut på äventyr!
Nu är det dags att sova efter ett lååångt bad, är som ett enda stort russin! Haha. Men imorgon bitti blir jag upphämtad klockan 7 å så ger vi oss av mot Eksjö för partaj å massor skoj! :-) Så i helgen blir det nog ingen uppis alls :-) Hoppas ni andra får en awesome valborg, för det ska nämligen jag ha!
Hihi, helt uppspelt ;-)
xoxo towe

mina polare dom sa att hård det ska man va

Var trevligt igår. Åkte med syrran å Jollan hem ett tag! Jollar var lika mysig som vanligt så klart :-) Å träffa både Alice och Alvin igår också, gud vad jag saknat min änglar!!!
Nu inväntar jag Calle, så ska vi måla "datarummet" och sen får vi se om jag vågar att han färgar mitt hår.. Annars frågar jag kanske Ronja imorgon, länge sen jag träffa min prinsessa så är lite Ronja-sugen! Å inte så lite heller...
Nu ska jag sätta mig på altan igen, så hiskla skönt alltså :-)
xoxo towe

if you ever forget how mutch you really meen to me

In mot staden och möta upp Calle! Sen vidare mot Mantorp på baby-klädes party om jag minns rätt? ;-) Blir ju en upplevelse i sej lixom. Men ska bli så kul att träffa alla systrar å mina små änglar!!!
Valborg fixat! Packar väskan och beger mig till Eksjö med The gearheads ;-). Vilket litet äventyr :-D Så kul! Hihi.
Måste göra mig redo för bussen nu. Ha det då
xoxo towe

boys don't cry

Helt seg i huvet, imorgon är det praktik igen och det ska faktiskt bli mysigt att träffa alla barnen igen! Saknat dom små liven.. Å hur mycket tror ni inte jag saknar Joline, Alice och Alvin? EN HEL DEL! Mår så dåligt över att jag inte träffat dom... Faan. Måste ta tag i mitt liv nu känner jag.
Nu blir det Skilda världar å choklad för hela slanten..
xoxo towe

always wanted more

fucking awesome day!
Nu - SOVA
xoxo towe

jag är högt över molnen

Sitter ute i solen och bara njuter av livet. Snart ska jag traska iväg till Lotta Filip å Simon på en fika, mysa lite med kussar å moster :-) Sen kommer Sara hit, så antar jag att vi sätter oss på altan i solen och tar oss en kall. Sen ska vi göra oss iordning så bär det av till stan sen där vi möter upp en hel drös med människor! Kommer nog bli en toppen kväll tror jag det :-) Har det på känn.
Har fått lite mamma-abstinens.. Bara för att hon är så långt borta vill jag vara hos henne, brukar inte bli sånhär! Men antar att det är för jag vet att jag inte kan träffa henne nu.. Men jag får försöka h¨lla ut tills hon kommer hem :-) Det klarar jag nog allt.
Nu ska jag klä på mig och traska iväg. Ha det bra everyone.
xoxo towe

boy put your hands up

Sitter här på min altan å njuter av livet. Nu börjar dock solen gå ner så blir lite små kyligt men då är det bara hämta en tröja, för snart kommer ronja å alex och grillar lite. Kommer bli hur mysigt som helst, länge sen jag träffa dom där små turturduvorna :-)
Mamma och Stefan åkte ju till Härön imorse, så jag hoppas dom har det så bra också. Och det tror jag nog dom har, skulle ju inte vara helt fel att sitta där ute i solen och bara glassa hela helgen!
Imorgon blir det städning när jag vaknar. Å sen åker jag in mot stan och grillar med en hel drös sköna människor. Bland annat Möller Sara Tilda Julia å alla dom där busarna som jag inte träffat på ett bra tag! Så det hoppas jag på en awesome night :-)
Nu ska jag plocka fram kycklingen å förbereda lite, dom kommer ju om någon halvtimme :-) Men ha det så bra, och Glad påsk för bövlen!
xoxo towe

that boy he look so fine

Ligger i Micka å Dalles soffa med lilla Alice i knät, så himla gosig! Så många pussar jag fått av henne har jag nog aldrig fått :-) Haha. Ska vara hundvakt tills Micka kommer hem, och då ska jag färga mitt hår ännu en gång, gjorde det igår men blev inte så bra. Så får göra ett nytt försök idag!

Igår fick jag av mamma att fixa mina naglar i påskpresent. Super fint blev det!

Tyckte det va snyggt med lite blått glitter å diamanter på ringfingret! Awesome alltså.

Nu ska jag lägga mig å slappa ett tag nu, å mysa med Alice. Hon är ju så himla mysig. Men när man säger Alice så kommer jag å tänka på hur mycket jag saknar min systerdotter Alice, massor! Måste bege mig dit någon dag snart.. Å självklart Jollan å Alle också! Allihop. Nej nu ska gosa ner mig å kanske slockna en stund. Finns på luren

xoxo towe

ett litet liv men ändå stark

Va den du e, så ska du få se
Att du är värd allt som livet kan ge.


xoxo towe

jag tror att jag faller

Hemma på lunch nu. Gick upp imorse och traska iväg till praktiken, hade påskpyssel med barnen och dom är så himla duktiga! Vi gjorde "hand-tuppar" och påskkort :-) Blev jätte bra faktiskt. Och dom tyckte det var roligt så det blev riktigt lyckat!
Vädret är ju det bästa som finns just nu känner jag, sitter på altan och glassar i solen, hoppas på att vi ska vara ute på praktiken efter lunchen så man får lite sol på sig :-) behövs för den delen också..
Nu ska jag ta mig en liten matbit sen bege mig mot praktiken igen. Trivs som bara den så kommer vara tråkigt sen när den är slut och man ska tillbaka till skolan, men skönt på samma gång! Nej nu måste jag äta..
xoxo towe

the way you making me feel

Syrrans bröllopsklänning, så himla fin!
Det är så sjukt att hat och kärlek ligger så himla nära varandra, precis som skratt och gråt. Det kan skifta och gå över hur fort som helst, och ibland hänger man inte ens med i svängarna själv.
För många är kärlek det bästa som finns, samtidigt som det är skit för andra. Men även alla motgångar jag har haft så är det bästa känslan att vara kär. Känslan man känner när man älskar någon - och blir älskar tillbaka är oövervinnerlig. Det pirrar i hela kroppen, man blir allderles varm när man tänker på personen. Det känns som man har fjärilar i magen och allt händer på en och samma gång. 
Självklart är det skillnad när det är olycklig kärlek. När man är olyckligt kär kan det ibland kännas som att hela världen rasar samma när som helst, men ändå kan man inte sluta tänka på och umgås med den man är så hopplöst kär i? Även fast man mått så dåligt, och blivit behndlad som skit stannar man kvar ändå. Men man kan inte styra över sina känslor, är man kär så är man.
Men egenligen ska man inte ha så brottom, som till exempel jag, som är 17 år, jag har hela livet framför mig och jag borde leva livet nu när jag har chansen och inte ligga å gråta över någon kille.
Det finns ju en för alla, right?

Jag bara kände att jag var tvungen att skriva av mig lite. Är lite klyven på detta, hur en person kan påverka en annan så oerhört mycket bara av att vara sig själv? Känslorna kan vara så himla olika, både underbara å hemska.
Nu ska jag drömma mig bort till din famn, så som vi hade det förut.
För första gången kan jag nog faktiskt säga, att jag vill att det ska vara du å jag.
xoxo towe





my heart is refusing me

Helgen kort och gott!
Fredag:
Välkomna den nya busen till familjen. Micka och Dalle har ju nämligen fått hem en liten hund... Tussan kallar jag henne, Alice heter hon egenligen där hon kom ifrån innan! Hur fin som helst, men en liten rackare, inte riktigt vad vi är vana vid ;-)
Lördag:
Grillning med en flock idioter! :-) Satt nere vid ån (stranden vid skandic) å vissa grilla å andra drack några öl :-) Till slut fick vi nog och begav oss till Tobbe tror jag han hette. Fortsatte festa lite där! Sen fick alla för sig att gå ut på krogen så ja, vad gör man inte? Tar med sig vovven å beger sig hemåt! Som tur var kom Sara hit direkt, å Bette en stund. Sen Jocke å till sist Möller.
Söndag (idag):
Gosade med Ludde, Möller, Sara å Jocke en stund imorse. Dom åkte vid 2 å då gick jag till Micka och Dalle, somnade i soffan med Tussan i famnen. hur mysigt som helst :-) Nu är jag hemma, mamma kom precis hem från sälen! Så nu blir det käk, sen sängen direkt :-) Så sov gott hörni!
xoxo towe

i won't back down

Trött? En del bara..
När jag äntligen inhandlat ett par solglasögon så är det ingen sol?! Vad är detta... Jag som hoppats på värme nu ju! Jag håller tummarna för resten av veckan och påsklovet, då ska det bannemej vara varmt! :-)
Nu ska jag snart hoppa in i en dusch å göra mig iordning, sen traskar jag bort till Micka å Dalle å det nya busfröt Alice :-) För idag kommer dom med den nya hunden så måste ju bara dit å säga hej.. Sen ska jag bege mig till kniv och gaffel å käka, guuuuud så gott! Det blir nog att knyta sig tidigt ikväll skulle jag tro också :-) Men ganska skönt det med!
Nej nu är det duschen som gäller...
xoxo towe

någonstans visste jag att du fanns

Vilken härlig dag! Ända till solen gick i moln men det är bara hoppas på att den kommer fram igen, för jag tror att jag känner för en liten tripp till Bosses glassbar... Skulle ju inte vara helt fel! :-)
Nu snart ska jag lägga mig lite å kolla film (om jag inte åker till Bosses vill säga) å vänta på att Stefan ringer. Då ska jag väl göra mig iordning lite å sen bege mig in mot stan å käka sen gå på bio. Hur många ligon finns det i världen (eller vad den nu heter) ska vi se! Hur kul som helst :-)
Nu håller jag på att somna så ska väl se om jag finner någon som är lika sugen på glass som jag annars går jag nog å slumrar till lite i sängen! Ha det så bra alla, å speciellt mamma som åkte till sälen imorse!
xoxo towe

can you make a promise?


Världens finaste klänning..... typ.... inte....













Modevisningen igår gick awesome! Det va hur kul som helst :-) Dock var klänningen lite mindre än vad vi väntat oss så det blev både korsett å hela kittet, inte kunde jag andas, men vad gör man inte för laget? ;-) Haha.. Men nej som sagt det gick jätte bra å va skit kul! Vet dock inte om Giacomo kan hålla med mig men det tror jag nog :-) HAHA.


Osccar min älskling, så fin så ;-)

xoxo towe

life has all ready bit me



Ikväll ska jag myspysa en massa med Emma, ska slagga där eftersom jag ändå ska till hennes skola imorgon lixom... (Nervös? JA!) Men under hennes träning så ska jag å Josse gå ett varv runt ån :-) Gud vilken bra dag. Å träffat Ronja har jag gjort idag också, my little sunshine!

Nu är mamma utkommen från duschen, så hoppas på att vi snart beger oss in mot stan :-) Ha det så bra. Å har gett order om att folk måste ta kort imorgon på modevisningen, så hör ni inget så kommer bilder så småningom ;-) WISH ME LUCK!!!!

xoxo towe

men så mycket mer, än vad ögat ser

oups... Känner att uppisen är usle, å i varje inlägg skriver jag att jag ska bli bättre men jag blir ju inte det ändå, så nu blir det inget tjaffs om det!

Är jätte nervös inför tisdag, jag ska gå modevisning på JB för Emma å hennes grupp.. Dom har 50-talet och jag ska vara brud! Tänk om jag ramlar?! Så himla nervis, det är helt sjukt. Han som går som min man är Giacomo ;-) Haha!
Det kommer nog bli skit kul, hoppas det i alla fall! Å inga olyckor...

På fredag flyttar det in en ny liten buse hos Micka och Dalle också, Alice kallas hon där hon bor nu så det namnet får hon nog behålla :-) En söt liten voffe, kommer inte ihåg rasen men så himla söt va hon!! Längtar tills på fredag så jag får träffa henne! Sen blir det middag med Stefan och på lördagen lite shopping :-) Känns som detta blir en bra vecka/helg den som kommer nu! Å vckan efter den som kommer nu ÄR DET LOV!!!!

Tillbax till lilla jönssonligan!


xoxo towe

white light moment

Hoppas på sol idag så det blir lite skön grillning! :-) HÅLL TUMMARNA FÖR FRÖKEN VÅR!

Nu ska jag borsta mina tänder å springa bort till praktiken å alla söta ungar :-) Ha det

xoxo towe

varit död i minuten


Idol-Calle!

Kom precis hem från Calle, blev att åka dit en stund efter vi hade varit å lämnat Emma som va här en stund och kollade en frisyr som jag ska ha nästa vecka när jag ska gå modevisning!! :-) Hur kul som helst.
Men i alla fall, jag följde med hem till Calle en sväng, som nu mer vill bli kallad Idol-Calle eftersom han NÄSTAN kom med i idol ;-) Hahah... Söt alltså! Gjorde inte så mycket mer än att kolla på när han spela spel på datorn.. Haha, länge sen jag skrattade så mycket som jag gjorde ikväll alltså! :-)

Nu ska jag sova, för imorgon ska jag med ut i skogen med barnen på förskolan och kolla på när det kommer några BF3:or från ljunkan (alltså samma som mig, så vem vet, kanske känner dom?) som ska grilla å leka som attan :-) Kanske får vara med på ett hörn, ja man kan ju alltid hoppas!
Så nu är det dags att sova, kommer somna gott i natt, har varit helt död hela dagen så dett aär vad jag längtat efter :-) Sov gott alla!

GRATTIS TILL MIN PUSSIE SOM FYLLDE 18 ÅR IGÅR!!! :-))
(Gammal bild där kan jag känna...)



xoxo towe

la voix





<3









Parteeeej!







Jag bara kände att jag har ingenting att göra. Så det blev en bildbomb :-)

xoxo towe

boom chicka boom bop bop


Du å jag... Eller?

Här ligger jag i sängen, näst intill helt död haha.. Har legat här nästan hela dagen förutom när jag nyss va uppe å tog ett bad! Hur skönt som helst :-)
Å jag hade nästan glömt hur det va att vara bakis, men blev påmind idag om hur det känns.. Usch å fy för huvudvärk! Men det var det värt, hade hur kul som helst igår!! :-)

Imorgon är det först en sväng till skolan och sen vidare till praktiken, slutar 3 å då är det väl hem antar jag. Kanske skulle en sväng till mantorp men jag får se hur det blir, känner mig lite förkyld.. Och eftersom Alvin precis blivit frisk vill jag inte smitta ner honom igen! Så får se hur jag mår imorgon helt enkelt :-) Nu i alla fall ska jag nog ta och lägga mig till rätta och gosa ner mig i täcket å drömma mig bort till dig....

xoxo towe

goring down that road

Känner att jag börjar bli lite dålig på uppdateringen, men har verkligen ingen lust ibland att göra nånting!

Kvällen har varit väldigt lyckad, började med att fira Ronja! Hur kul som helst :-) Tänk att lilla Ronja blivit 18, min älskling.. Men snart kommer jag med, om exakt 99 dagar, å då vet ni blir det inte nådigt!
Sen skulle alla ut... Så jag tog bussen med dom in till stan och mötter upp Möller å Sara, käka lite, sen sista bussen hem :-) Nu ligger jag i min underbara säng å ska sova som bara den, sova bort hela dagen imorgon, känner att det behövs lixom!
Sov så gott mina kära vänner

Du är mysig min pussgurka..

xoxo towe

RSS 2.0