you light up my fire

jag orkar inte blogga idag. jag orkar ingenting. vill bara sova ett jävla bra tag och vakna upp när allt är lugnt och skönt igen.
fy fan

xoxo towe

home sweet home

NU är jag äntligen hemma.. åkte ju in till stan runt 1 igen för att prata lite med möller och se till att allt var som det skulle. träffade lite vänner, som drufva till exempel, mycket trevligt måste jag säga. Sen när det va ungefär 5 minuter kvar tills bussen skulle gå så hitta inte möller sitt busskort, han kom på att det låg på plaza så vi tog löpet, men missa bussfan för det.... Så det va bara att börja vandra, gå å gå å gå.. vägen från stan till tallboda har aldrig känts så lång. men men, vi kom ju hem till slut i alla fall. så nu är det dags för mig och möller att sätta på några avsnitt av svensson svensson och försöka få oss lite sömn (se hur det går på den punkten). både jag och möller ska upp tidigt som tusan imorgon så nu är det fan dags! hoppas ni andra sovit så skönt ;-) haha.
peace friends!

xoxo towe

like im the only girl in the world


Nyklippt och dan.

Här sitter jag en fredagskväll, i min ensamhet, medans mina kompisar är på krogen och roar sig. Fasiken, hade jag bara varit 254 dagar äldre så hade jag också suttit där och haft kul, men nej då! lite bitter måste jag medge...
Imorgon bitti kommer catharina hit så ska vi gå igenom alla olika ting, så första dagen på lovet blir att gå upp tidigt ändå, det är ju kul, inte alls ne... men men, har ju iofs en hel vecka att sova ut på! det gillas mer därimot.
nu ska jag nog lägga mig framför en film eller vara lite social med min familj. det är ju sånt som märks, men det lutar nog mot en film för jag är bara så jäkla arg så jag vill inte ens vistas bland folk!
trevlig halloween hörni :-)

xoxo towe

your amazing


Det ordnar sig. Jag lovar.
Jag älskar dig, världens bästa, Tobias Möller!

xoxo towe


jag tog en kula för dig och fick en smula tillbax

gjorde precis det där serveringsprovet, och jag kan säga att det känns inte alls som att det gick bra.. det va verkligen jättesvårt! jag hoppas på ett G men det kan bli svårt att få, i alla fall när det gick sådär. fy bövlen.. men nu är det lov i alla fall och snart ska jag hem och lägga mig i ett skönt jävla bad och sen ikväll ut å äta! får se om jag hittar på något sen eller om jag bara ska hem och sova, skulle ju intesitta fel precis.. har varit en såndär "sur-dag" idag också.
nu ska jag gå bort och se om ronja är klar så vi kan ta bussen till tallboda. så kanske jag skriver senare, får se hur det blir med den saken. ha det bra annars, och ha en trevligt fredag hörni ;-)

xoxo towe


your hair was long, when we first meet


Du gör mig dag.


Jag är så sjukt jävla as arg just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen snart! Alla har bara tjatat hela jävla dagen känns det som, jag har pluggat in det där äckliga serveringshäftet så det är det ända som snurrar i skallen på mig, kommer fan drömma om det, jag fattar inte ett skit av hur man fixar nedräknings skiten på bloggen och ae jag vet inte vad jag ska göra asså!
men snart kommer möller hit, han sover här i natt, så hoppas på att han kan lugna ner mig en smula, och jag hoppas på att jag får lite sömn i alla fall... Imorgon ska vi ut å äta, fan så gott. sen är det lov, ett plus i alla fall. hoppas bara vi hittar en redigt rolig fest på lördag så är det löst, men vad ska man klä ut sig till då då? sen hoppas jag på att få träffa alla mina älsklingar på lovet. och klippa mig ska jag göra med, ska testa lugg igen!
nu känner jag att jag svävar iväg lite på allt och ingenting så kanske dags att sluta skriva. va bara tvungen att skriva av mig lite smått sådär, men nu ska jag vänta in möller och skriva om servering.
GAAAAAAAAAAAAAAH!

xoxo towe

when i see your smile

Nu är kommunikationen klar, och jag har läst igenom hela serveringshäftet som jag har prov på imorgon men det blir nog att läsa ett par gånger till.. är på 29 jäkla sidor det där, plus typ 10 lösblad! hur mycket som helst.. får hålla tummarna för mig imorgon att jag klarar det :-)
Hoppas på att hitta en rolig halloweenfest i helgen också, eftersom våra planer inte gick precis som dom skulle. så nu är vi på jakt igen! så hör gärna av er om ni finner något skojigt.
nu måste jag fortsätta med mitt rackarns plugg... ha det så bra och håll tummarna för mig imorgon!

xoxo towe

du å jag





Om du bara viste hur mycket jag älskar dig.

oh my baby


Jag är kär.. Jag blir allderles knäsvag när jag kollar på honom! Och jag får hjärtesorg när jag tänker på att jag aldrig ens kommer få träffa killen?! :-( Han är så söt....

Idag skippar jag träningen eftersom jag har så sjukt mycket plugg så det är inte sant. MÅSTE bli klar med allting. Som tur är har vi Micka Sandra och Alvin på besök så förhoppningsvis kan jag få lite hjälp :-) Men har så himla svårt att koncentrera mig på det jag verkligen ska göra. Är så mycket som snurrar i huvet just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen haha. Men jag får väl försöka sätta mig ner och verkligen rikta in mig på arbetet!
Nu ska jag fortsätta hjälpa Sandra med mina barnkläder :-) Ni får ha det så bra hörni-

xoxo towe

just the way you are

Jag fryser ihjäl, fan så kallt det är! Åherregud... Jag kollar ut genom fönstret och jag vill inte gå ut.. Skulle vara skönt att ligga kvar under täcket hela sköna dagen :-) Men nae.. Här ska man till skolan och grejer! Uschalingen.
Idag går jag i skolan till halv 4, sen antar jag att jag stannar i stan tills klockan slår 5 då jag åker till träningen. Underbart, riktigt sugen på att träna idag! Inte.. Har så sjukt jävla as ont i min rygg å nacke. Och att magen börjat spöka igen gör ju inte det hela mycket bättre.. Men får se hur det går! Nu ska jag hoppa in i en dusch i alla fall, försöka få upp värmen lite.
Ha det så bra hörni :-)

xoxo towe

jag gick där och sparkade i ny snö

Det tog ca 40 minuter, jag har inte ens öppnat böckerna och jag har redan tröttnat på skiter. så jag lägger mig ner helt enkelt och försöker sova. imorgon har jag fullt upp :-) underbart....
men vi hörs då! HA DET

xoxo towe

jag vill va med dig



nu tror ni säkert att jag har varit jätte duktig och är klar med allt mitt jävla plugg.. men jag måste göra er besvikna tuvärr, jag somnade och sov ända till halv elva ungefär.. och nu kommer jag inte kunna sova! så tänkte att jag pluggar tills jag verkligen inte orkar mer och sen sätter på en film och försöker sova, hur det nu kommer gå. men imorgon sätter jag 5 olika lamp + att jag beställt att mange ska ringa och väcka mig, så jag ska nog se till att vakna i alla fall :-) kommer bli jobbigt med tränoingen imorgon, har ju så himla ont i hela kroppen, men det är bara bita ihop och köra på! nej nu ska jag börja med kommunikationen så jag blir klar med den någon gång.. ha det bra allesammans

xoxo towe

tänder vi nu ett bloss

Och......

Nu! sätter jag igång
.
Wish me luck.

xoxo towe

me love you long time


pigg och glad.. inte!

jag som skulle somna tidigt, här ligger jag, klockan är halv ett, och jag är klar vaken! jäkla skit, jag som ville sova tidigt och vara pigg imorgon.. nu kommer jag vara som en vandrande zombie ändå. tusan då! aja, det är väl sånt man får ta. ska sätta på en film nu i alla fall och försöka sova lite, men som det är nu så tror jag inte att det går något vidare bra. men håll tummarna, annars får ni en sur och gnällig towe imorgon! haha ;-)
Det blir ju inte bättre av att jag har träningsverk i hela kroppen heller, vet ju inte hur jag ska ligga för att inte ha ont någonstans, fy fasiken asså! är i stort behov av massage, men det ska jag snart få, så det så! underbart med andra ord. Nej men nu ska jag försöka bädda ner mig själv, sätta på Full Frys och sen försöka locka på john blund. ni får sova så gott mina nära och kära

xoxo towe

you can cry when you get older

Åkte till träningen, tränade i 3 timmar och nu är jag helt slutkörd... vi hade fysträning idag och jag kan säga att det va det jobbigaste jag någonsin gjort.. Fy fan, jag orkar inte göra någonting!
Så nu tänkte jag sätta på en film och lägga mig i min sköna säng och försöka sova, imorgon ska jag gå till skolan så bäst jag somnar snart så jag orkar gå upp! :-) nadja fick in ett fint slag på näsan när vi boxades så kommer väl snurra i hela skallen när jag blundar, men får försöka tänka bort det.. det snurrar fan redan nu. fattar ni hur dåligt jag mått idag? tyck synd om mig........ hihi.
nu ska jag sova, men vi hörs imorgon eller nått liknande!

xoxo towe

det gåtfulla folket


Simon kusin, Andreas kusin, Jag, Mikaela syster, Filip kusin, Sandra syster.
Den ända som saknas är Madde kusin som stanna kvar i götet!


vaknade nyss, mår verkligen inget bra alls. så jag ska gå å lägga mig framför en film nu, försöka sova. får se hur det blir med träningen ikväll, kan jag stå på benen åker jag nog snart dit! men får se hur det blir med den saken som sagt.. ae fy fan vad dåligt jag mår. nu måste jag gå till sängen... så får vi hoppas på att jag slutar skaka, får tillbaka den normala färgen i ansiktet och mitt hjärta slutar slå i 100..
men ni får ha det så bra, hoppas att ni får en skönare söndag än vad jag får!

xoxo towe

you are my sweetest downfall

You are my sweetest downfall
I loved you first, I loved you first
Beneath the sheets of paper lies my truth
I have to go, I have to go
Your hair was long when we first met

Samson went back to bed

Not much hair left on his head
He ate a slice of wonder bread and went right back to bed
And history books forgot about us and the bible didn't mention us
And the bible didn't mention us, not even once

You are my sweetest downfall

I loved you first, I loved you first
Beneath the stars came fallin' on our heads
But they're just old light, they're just old light
Your hair was long when we first met

Samson came to my bed

Told me that my hair was red
Told me I was beautiful and came into my bed
Oh I cut his hair myself one night
A pair of dull scissors in the yellow light
And he told me that I'd done alright
And kissed me 'til the mornin' light, the mornin' light
And he kissed me 'til the mornin' light

Samson went back to bed

Not much hair left on his head
Ate a slice of wonderbread and went right back to bed
Oh, we couldn't bring the columns down
Yeah we couldn't destroy a single one
And history books forgot about us
And the bible didn't mention us, not even once

You are my sweetest downfall

I loved you first


xoxo till dig

turn turn turn


sött! speciellt hans friss ;-)

Nu är det när som helst sovdags, är hur trött som helst.. och imorgon måste vi vara pigga å glada, då blir det fix av huset och en heldel myspys :-) hoppas på att det blir lite fest på kvällen sen kanske? skulle sitta fint! länge sen man var på någon riktigt rolig fest.. Så hoppas på att finna mig någon.
snart ska vi snart gå upp till mitt rum (måste sova på övervåningen ikväll, usch usch usch.. vill inte, vågar inte!), bestämma mig för en film och sen glo på den. kommer dock somna efter bara några minuter, men men. det känns som att det är dags nu i alla fall :-) så god natt!

Du sårar mig, din idiot, hur kan du vara så känslokall?

xoxo towe

what if god was one of us?



slickett och catharina sitter och spelar kort, mamma lagar mat och jag kollar på. är så himla trött så jag somnar när som helst känns det som! men jag och slickett har ungefär 3 olika filmer och se på, så här ska inte sovas än på ett tag :-). imorgon kommer micka dalle, sandra martin alvin, henke och hilde, ronja drufva och möller hit och fixar till vårat hus! nu jäklar ska bli bli ordning på skiten så vi kan ta vårat pick och pack och flytta in till stan. ska bli så himla skönt på ett sätt, men ändå inte... kommer sakna underbara tallboda! :-( men men, man vänjer sig väl..
nej nu måste jag vara lite social igen tror jag, dom andra klagar så mycket haha.. ha det bra gott folk

xoxo towe

jag sprang i dina fotspår


Den nya. (det vita är helosan..)
Fin va? riktigt nöjd faktiskt!


såhär trött har jag inte varit på hur länge som helst, är som en zombie.. uschalingen vad jag INTE vill till den där attans skolan, och så självklart är det den längsta dagen i veckan. Hur fan kan man lägga den på en fredag? något jag inte riktigt förstår.. 
nu i alla fall måste jag snart springa iväg till bussen så jag inte missar den, sen efter skolan ska jag umgås med min älskade martin :-) känns som att det blir en slappisdag idag, underbart! och det gör det bara ännu bättre att det är snö ute idag med! kollade ut genom fönstret i natt och såg snön falla, har aldrig varit så lycklig :-) haha..
nej nu måste jag springa! ha det bäst

xoxo towe

i'm standing where you left me


Åh, sweetheart!

LHC förlorade med 2 poäng om jag inte minns fel, har för mig att det blev 2-4.. Så ingen rolig match tyckte jag inte.. Men upptäckte en riktig sötnos! Martin laumann-ylven, tror jag? haha :-) sicken sötnos alltså!
Nu i alla fall ligger och i sängen halft död, är så sjukt himla trött.. såfort jag sätter på filmen kommer jag slockna direkt! Men det behövs nog, för imorgon går jag från kvart över åtta till halv 5.. Sen hem till slickett och hämta hans packning, in till stan och köpa min fina jacka och sen vidare hem till mig :-) Tror det blir att dega framför filmer med en massa fettmat. Haha, det behövs ibland det med ;-).
Nu känner jag att ögonen stänger sig när som, kanske ett tecken på att jag borde lägga mig ner ordenkligt då! Sov gott mina vänner å bekanta, peace

xoxo towe

we are one

Nu sitter jag och inväntar maten, är så hiskla hungrig! Ändå åt jag världens lass i skolan, det va ju faktiskt festmåltid... Men jag vet inte riktigt vad som hänt med mig.. Jag har inget stopp längre, kan äta hur mycket som helst! :-O haha.
När uret blivit runt 7 så ska jag dra mig bort mot micka och dalle, där sitter systrarna johansson/lagerqvist med respektive + alleballe och ser hockeyn :-) så ska dit och mysa lite tänkte jag. kanske till och med tar med mig lite plugg, kors i taket!
nej nu kallar maten hör jag. Ha det toppen så skriver jag lite senare förhoppniongsvis :-)

Ps. Bilden på den nya t kommer ikväll. Måste bara lyckas få en rackarns bild på den... Ds.


xoxo towe

gillar, gillar inte

Då va den klar, äntligen. Och jag kan lova er gott folk, att jävlar vad ont den gjorde! Smärta rakt igenom. Satt och tröck i kerars hand så han inte hade något blod kvar i den, stackarn.. Men han klaga inte och höll ut ;-) Haha. Gick skit fort att göra den eftersom den va så liten, så det va ett plus i alla fall. Blev faktiskt riktigt nöjd!
Dock får ni ingen bild just nu, för det sitter en bit plast över och den är helt blodig.... Så om ni har tur får ni se den imorgon ;-).
Nu ska jag sätta på sommaren med Göran och sova. Gud vad jag längtat efter att sova, hela dagen! Men imorgon är det torsdag och sen är det bara 1 dag kvar så är det helg sen. Underbart! Men sov så gott allesammans..

Ny favvolåt! Gillar, gillar inte - Guldgossen


xoxo towe

how we gonna be just friends

börjar bli riktigt nervis nu! Nu är det bestämt att imorgon runt 6 åker jag hem till andreas och tattar mig.. Vet inte riktigt om den ska sitta på halsen, i nacken eller på handleden. men tror att vi bestämmer det imorgon :-) Jag ser inte fram emot smärtan... Den på vristen gjorde så förbaskat ont och antar att den här kommer göra minst lika ont om inte värre.. Men men, det är väl bara bita ihop och tänka på annat! Hoppas den blir lika bra som jag tror den kommer bli :-D nu måste jag försöka sova..

xoxo towe

i promise i be better

Kom precis innanför dörren, har varit ute och gått runt i tallboda i typ 1,5 timma. helt ensam. haha, kändes lite deprimerande när det började regna men nejdå, jag fortsatte gå duktig som man är!
imorgon har jag sovmorgon och även då blir det att gå till skolan, underbar. har också hört rykten om att det ska snöa imorgon?! ÄNTLIGEN! så som jag längtat... ännu ett tecken på att det snart är jul! nu är det fan inte långt kvar asså.
nu tänkte jag lägga mig i ett bad, sätta på en film och göra mig en kopp te. sen blir det att dra sig mot bingen, försöka somna tidigt ikväll med så jag orkar gå upp imorgon. men det ska nog gå bra så trött som jag är!
hoppas på tattoo imorgon också, sen blir det fika med lilla ida :-) det gillas otroligt mycket.
men vi hörs då sötnosar, peace

xoxo towe

do you remember me? i sat upon your knee



Har precis kollat klart på blood and bone, vilken film! hiskla bra måste jag säga, verkligen en film att rekomendera för dom som inte redan har sätt den. En fighter film va det, så det va både kul å lite äckligt att kolla på, kan knappt kolla när dom slåss, men tjuvkikade lite ibland :-) Och jävlar vad han kunde slåss den där bone!
Nu tänkte jag sätta på hälsoresan tror jag, lägga mig tillrätta och försöka sova lite. Gud så underbart det skulle vara. Imorgon har jag fullt upp hela dagen. och bröjar bli otroligt jävla nervös nu inför onsdag, då sker det, en ny tattoo! längtar... men ändå inte... haha! kommer nog gå bra det där.
nu ska jag krypa ner i sängen och lägga mig så skönt som jag bara kan. om någon vill någon finns jag på mobilen! sov gott mina vänner å bekanta

xoxo towe

what i see and believe


Min egna lilla ängel!


Sitter hemma i köket, helt proppmätt! Nu ska jag snart gå och lägga mig.. (Ja jag vet att klockan inte är mer än 7 men men.. Är man trött så är man!) Ska sätta på en film, tror det blir blood and bone, ryktas om att den ska vara ganska bra :-) Och så håller vi tummarna för att jag somnar någorlunda skapligt ikväll, så jag inte är så himla trött imorgon. Hoppas att det inte blir så sent på hela veckan, har nämligen fullt upp! Har inte en ledig stund för bövlen ;-) Upptagen kvinna.. Haha..
Nej nu ska jag kolla lite snabbt på lägenheter. Se om jag och mamma finner någon som passar oss! För redan på lördag sätter vi igång och fixar iordning huset (det som är trasigt) och packar ner övervåningen.. Kommer kännas så himla konstigt den dagen vi flyttar härifrån, hur ska det gå? Undrar hur många gånger jag kommer sätta mig på bussen och komma på halvvägs att jag faktiskt bor i stan! Hmm... Sånt som återstår att se..
Nej, nu har jag inte så mycket mer att säga. Ska försöka tvinga mamma på lite massage också! Så måste kila hörni.

xoxo towe

have you ever seen the rain?


Fy fasiken vad trött jag är.. Sött att det syns... ;-)

Klockan är tjugo över sju och jag sitter här redan klar. Kollade helt fel på klockan så trodde jag försovit mig, sprang upp och sminkade mig, sen på med kläderna! När jag hade skorna halft på kollade jag på klockan och såg att den bara var kvart över. Bussen går inte förrens tio i... Lite segt sådär. Men får sätta mig och äta frukost för en gångs skull då :-) Sen bär det av till skolan. Och jag vill verkligen inte, har blivit sådär skoltrött igen så jag inte orkar.. Men det är bara kämpa vidare. Snart är det lov!
Sen ska jag till skivlagret! Hoppas vi ses där :-) Ha en trevlig måndag. för det ska nämligen jag försöka ha!

Ps. 265 dagar kvar - sen är jag 18 gott folk! Ds.

xoxo towe

jag har lurat mig själv för många gånger nu

IMORGON 17:00 KOMMER HÅKAN HELLSTRÖM TILL SKIVLAGRET I STAN OCH SPELAR.
DET ÄR HELT GRATIS!
SÅ KOM DIT OCH KOLLA!!


SES DÄR :-D

xoxo towe

every day

Idag va en sån där konstig dag. Jag gillar inte dom dagarna... Inget alls faktiskt! det blir så fel ibland. och det är så mycket tankar hela tiden, det är som 1000 olika tankar i skallen på en och samma gång, till slut blir det helt enkelt för mycket. Och jag tycker inte om när det blir för mycket, för då lägger jag ner allting. Och det är inget bra!
Ska snart gå å lägga mig, men får se hur det går.. Kommer nog inte bli allt för mycket sömn i natt.. Tusiken..
Är i stort behov av massage också! Fy bövlen vad ont jag har.
Men hoppas ni haft en bra helg i alla fall :-) Nu börjar filmen.

xoxo towe

sing for the moment



Nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå, för klockan halv 7 tar jag bussen in till stan sen hem till Drufva :-) Ska försöka leta efter någon rolig liten fest här i närheten, men får se hur vi lyckas med det.. Det är ju trots allt Linköping vi bor i, staden där ingenting händer...! Men men :-)
Nu ska jag sminka klart mig, sen ta mig en matbit! Kanske slänger in något senare..

xoxo towe

it's all coming back to me now


Min ängel

Min kväll tillbringar jag med Drufva, va länge sen vi hittade på något så ska bli hur kul som helst! Ska först hem till honom och sen får vi se vart kvällen för oss, hoppas den för oss mot fest! Länge sen man släppte loss riktigt ordentligt så det skulle ju inte vara fel :-) Men vi får helt enkelt se, kan ju bli en lugn och harmonisk kväll med!
Nu sitter jag med möller, han ska snart åka in till stan och då hoppas jag in i duschen och börjar göra mig redo för att åka in mot stan så småningom.
Känns som att det kommer bli en bra kväll det här! :-D

xoxo towe

me gustas tu

Sitter här med Möller, när som helst kommer Caesar innanför dörren och gör oss sällskap också! Sen hoppas jag in i duschen och inväntar våra andra vänner. När dom till slut kommit drar vi fram grillen! Är ju perfekt väder för att grilla lite :-) Lite små kallt men det är ju bara att äta inomhus liksom. Så ikväll myser vi, dricker lite öl och sen fortsätter dom andra ut på krogen, kul att det är 268 dagar kvar tills jag kommer in... Tusiken! Men det går fort.. HOPPAS JAG :-D Nu ska jag lyssna klart på min nya älsklingslåt och sen duscha. Ha det bra!!

xoxo towe

take me baby ore leave me

BROTTOM!
Måste springa till bussen, börjar gentligen om en timma men måste möta upp min kära möller som inte klarar sig själv.... Nu ska vi på teater i 3 timmar, great. Hoppas ni har en underbar fredag hörni!

xoxo towe

hang with me

Ligger hemma i sängen nu.. Har blåmärken överallt, ont i hela kroppen efter kvällens träning. Jag, Ronja, Nadja och Joyce åkte dit en timma innan och körde lite extra. Eller JAG körde lite extra, dom där andra skulle ju sitta å prata om allt möjligt.. Men jag gjorde framsteg idag - Jag lärde mig göra kullebyttor! Så duktig man är då.. Dock blev inte dom andra så imponerade, det är ju hur lätt som helst för dom haha.. Men jag blev glad som bara den :-)
Men nu i alla fall är jag hemma, ska snart försöka sova.. Går ända till halv 5 imorgon i skolan så det gäller att somna tidigt så man klarar av det! Sen efter skolan har jag fullt upp :-) Hoppas man får sova ut lite på lördag..
Aja, ni får sova så gott allesammans, jag ska försöka hitta ett ställe att ligga på så jag inte har så förbannat ont.. Är i behov av massage, någon frivillig?

xoxo towe

Hem, Familj


Tattoo next week :-D Onsdag nästa vecka gör jag min andra tatuering.. Redan nervis!

xoxo towe

i can't help, falling in love with you


Misslyckat kakbak med möller idag!

Jag tänker för mycket, det är alltid något som snurrar i skallen på mig, jag måste sluta fundera. Sluta tänka på vad andra tycker och tänker, vad andra gör, vad du gör med andra! Jag måste försöka tänka mer på det som är nu, och det som handlar om mig. Inte fästa mig vid en sak och vägra släppa taget om det.
Som pappa, det är daga nu, att i alla fall försöka lite mer att släppa honom, och minnas honom med ett leende istället. Det är ju vad han hade velat. Och visst att man kanske faller tillbaka vissa dagar, men jag kan inte leva såhär i hela mitt liv. Jag måste inse och försöka leva med att jag inte har någon pappa som är här för mig fysiskt. Men han finns ju alltid, alltid i mitt hjärta!
Och jag måste sluta oroa mig, sluta tro massa saker, sluta ha en massa förutfattade meningar om allt. Ja, så är det faktiskt.. Det är vad jag kom fram till ikväll när jag var barnvakt åt mina kussisar.
Nu ska jag därimot sova, imorgon tar jag cykeln till skolan. Sen åker jag till sandra och martin  sen vidare på träning. så hörs nog imorgon kväll kan jag tänka mig :-) sov gott allesammans.

xoxo towe

and i wonder if i ever cross your mind?


Fick frillan fixad av drufva idag. Sött va? ;-)
Älskar dig min vän

Ligger hemma i sängen helt utslagen. Är så sjukt trött.. Ni ska bara veta vilken hurtbulle jag varit idag! Började med idrotten i skolan, simmade som en galning! Först skulle man simma 8 längder, så det gjorde jag, sen skulle man fortsätta simma i fem minuter till. och efter det var jag helt död! Kan inte simma och andas samtidigt, det krockar för mig asså... ;-) Sen i alla fall, var jag ju och tränade i två timmar, och idag var det faktiskt både riktigt kul och jobbigt! Så där fick jag mig ett rejält träningspass.. Sen när jag kom till tallboda, var jag ute och gick med calle i ungefär 40 minuter, och när jag kom in (frös som en idiot) ber mamma mig ta med vilja ut å gå en sväng. Så även där lite träning ;-) Duktig jag är va?
Imorgon har vi sovmorgon till 10.15. så det blir att gå till skolan faktiskt :-) sen har vi en lektion och så va den dagen i skolan slut. känns rätt onödigt, men men, bara pallra sig dit helt enkelt! Sen blir det att spendera dagen med möller och kvällen som barnvakt. Blir mysigt att umgås med mina kusiner en hel kväll! <3
Nej nu ska jag äntligen få sova. ha det bra allihopa...

xoxo towe

music all over me

Nedräkningen kan börja!
271 dagar kvar, sen är jag hela 18 år gammal!!! :-D

xoxo xoxo xoxo xoxo towe

whine girl whine


Nu är det inte långt kvar till vintern är här!! Kan inte längta mer..

Dags för bingen, är inte ett dugg trött men måste ändå försöka sova annars kommer jag drunka imorgon när vi ska till simhallen på idrotten.. Uschalingen! Önska mig lycka till å håll tummarna.
Mår fortfarande sådär konstigt, helt svimfärdig, skakis, en stor fet klump i magen :-S inte kul.. har varit så hela jävla dagen. Nu tycker jag att det är nog.. det är som att jag har panik inombords, men jag inte får ut det. aja, skumt är det i alla fall!
Nu ska jag räkna får så jag somnar någon gång...

galenostgote.blogg.se

xoxo towe

in your head

Kom precis in från en promenix med Vilja och Bette. Mycket skönt :-) Satt hemma hos micka och dalle förut i min ensamhet och gjorde mitt egna lilla "träningsschema", så nu framöver blir det hård träning för min del! Ingen skräpmat och skit, utan nu jävlar är jag taggad på detta :-)
Ni kommer kunna läsa hur det går för mig, så hoppas på att det går bra... Haha ;-) Nu ska jag köra ett litet träniongspass här i köket så har inte tid med bloggen just nu. Men om jag inte lyckas somna ikväll kanske ni har tur att jag slänger in något. Ha det bra annars mina vänner!

xoxo towe

pump it up

nu drar jag till skolan. blev inte mycket sömn i natt så är helt död, se hur denna dagen blir. hoppas på en bra sådan!

xoxo towe

my way

Asså jag är fan helt död efter helgen. Försökte äta förut, mamma och dom hämtade kinamat och allting, åt 1 tugga sen fick jag gå å lägga mig. Däcka som en gris! Fy.. Nu vill jag sova mer, men kommer aldrig kunna somna asså. Hoppas på att det inte blir för sent bara så jag orkar med den där sketna skolan imorgon.. Jaja, bara krypa ner igen. Tillbaka till mina sjuka drömmar :-S

xoxo towe

pump it harder









Där har ni en liten del av våran lördagskväll hemma hos mig
innan vi åkte vidare till krogen/fest. ;-)

Så där ja, då har alla åkt och jag har precis städat klart.. Var en hel del att städa upp kan jag säga, fy bövlen. Och jag fick tamefan göra allt själv, eller min underbara mamma hkälpte mig lite på traven. Och tur det annars hade jag aldrig orkat.. Söndagar är ju inte riktigt min dag så att säga.. ;-)
Som sagt hade vi ju 3 smålänningar här över helgen.. Åherregud, vilken knas helg. En i fyllecell, en massa bråk, en hel del kaos helt enkelt! Men det va kul ändå, sköna grappar det där asså :-) Men ha det bra allihopa. Nu ska jag slänga mig i sängen framför tvn....



xoxo towe


it goes on and on and on


Såhär söt är jag just nu....... Haha!

Sitter just nu å väntar på att Vic, Alex, Nikila(?) å någon mer ska komma in genom dörren :-) Sitter här i mjukiskläder men ska snart klä på mig, sminket å allt är klart så det går ju fort. Bara hoppas på att någon av dom smsar när dom är typ här.... ;-)
Ikväll blir det lite av partaj, får se vart kvällen för oss men alkohol ska vi dricka i alla fall! Haha, fast blir nog rätt lugnt ändå faktiskt. Så nu ska jag dricka upp min cola, klä på mig. Och hälsa mina känner välkomna ;-) Ha en bra fredag hörni!

xoxo towe

we gonna party like it's the end of the world

Just nu sitter jag hemma i köket, Vilja har paxat min säng där jag prcis bäddade rent.. Kul! Men jag lyckades lägga på ett överkast så så skitit blir det nog inte :-)
Vaknade redan vid halv 10 idag, trodde såklart jag skulle till skolan! När jag insåg att det inte va så försökte jag somna om direkt, men tror ni det gick som jag tänkt mig? Nepp.. Men igår hade jag fått order av både Alex och Vic att ringa å väcka dom, så jag satt där och ringde, dom klicka, jag ringde osv. Till slut svara dom lite argt ;-) Haha.
Nu inväntar jag att vic ska komma innanför dörren, så vi kan ta oss ett bad å sen börja göra oss i ordning för kvällen äventyr :-) Och om inte mindre än en kvart åker våra kära "helg-gäster" hemifrån! Underbart :-)
Nu ska jag ringa vic å stressa henne lite, sen fortsätta städningen en smula.. Kanske ta mig en matbit när jag ändå är igång? Ja vi får se.

xoxo towe

stay in my arms

blir bombaderad med pussar av min sötnos!


xoxo towe

like a pyramid


Nyvakna å söta båda två... Right? ;-)

Traskade precis hem till Micka å Dalle för att umgås med Vilja eftersom ingen är hemma. Min jäkla syster har ju stuckit till Spaniel en vecka å Dalle jobbar för fulla muggar. Så tänkte att jag tar tillfället i akt å går hem å myser lite :-) Så nu ligger vi här i soffan och kramas jag å Vilja, hon ör så himla underbar den där hunden. Funderar på att sno med henne hem, undrar om dom märker något...? ;-) Haha. Nej skojning, hon får stanna här. Ska hit imorgon också och hålla henne sällskap. Så hon slipper vara själv så mycket, synd om henne då ju! Tur att jag finns ibland :L
Nu ska jag se om jag hittar mig en matbit, dom har alltid skit gott krubb hemma så något ska jag nog finna mig :-) Är nog här tills jag ska till träningen, så kanske slänger in något lite senare också om jag inte har något bättre för mig!
Ha det bra sålänge.

xoxo towe

glöm inte bort att du är världelös



mår så jävla bra just nu, kommer sova som en gud i natt :-) En liten pytte grej å allt blev perfekt. ibland älskar man livet, å dom stunderna är tamefan underbara!
nu ska jag gå på date med min kudde. sov gott allihopa, för det ska jag göra! :-D

xoxo till dig

to left and to right

ligger här i sängen, är som en isbit. fryser som bara den! det är ju för bövlen svin kallt, ett bra tecken - då är det snart vinter! :-)
idag va jag i skolan, men slutade redan 12 då jag gick till farmor å myste med henne ett tag. tills jag mötte fredrik, så vi gick å fika. riktigt mysigt att prata om minnen från sommarlovet :-) helt sjukt hur kul vi hade han å jag! vi mötte även caesar efter fikan, va med honom i någon timma. gick runt på stan å glodde som 3 idioter.. men i alla fall. sen mötte vi upp emma, då traska fredrik hemåt å vi gick vidare till bion, kollade på i rymden finns inga känslor! helt sjuk filmen, men den va helt okej faktiskt! fick mig några sköna skratt. efter filmen gick vi till steves å åt lite, efter en stund kom vicke och där satt vi resten av kvällen å bara snacka skit. vid 10 kunde jag inte känna mina ben pga kylan så bestämde mig att åka hem!
mötte även upp bettina påväg hem. fick låna en mobil av henne, så nu är det bara smsa era nummer eftersom alla mina försvann :-( så se till att langa!
nu ska jag snart sova. helt underbart med studiedag imorgon OCH fredag :-) längtar till besöket i helgen, blir nog mysigt.
men ha det bra allihop!

xoxo towe

det stog att du var snygg men du är ful



ligger med telefonen i högsta hugg. har pratar i 1.30 nu, dags att sova snart kanske? tycker jag i alla fall! hur trött som helst... åkte till träningen förut, men kunde inte va med, magen spökade nått enormt där ett tag. men det gick över för någon timma sen, så himla skönt kan jag säga! hoppas på att det INTE kommer tillbaka imorgon, skulle ju vara skönt att få slippa det några dagar :-)
nu ska jag gå på en date med min kudde.. kommer slockna direkt! men vi hörs imorgon allihop. ha det!

xoxo towe

when i look at you


Ronny å Sara en vanlig dag i skolan.....

Här ligger jag i min säng, klagar högt för mig själv på mig mage.. Den har krånglat hela dagen, har haft så fruktansvärt jävla ont! Fick gå till skolsyster och se om hon kunde ge mig någon tablett, men nepp. Men därimot upplyste hon mig om att jag var tvungen att gå till vårdcentralen å se vad det är som sker i kaggen på mig, har ju haft såhär ont fram och till hur länge sen helst nu. Kan ju vara vad som helst, tänk om det är blindtarmen som spökar? Jag vill inte operera! Nej uschalingen.. Nu väntar jag på att åka iväg till träningen, se hur mycket jag kan vara med på den, eller om det säger ifrån liksom. Imorgon börjar jag 10.15 å går till ungefär 12 någongång, sen är det långhelg! Är ledig både torsdag - fredag :-) Så himla skönt det ska bli! Men har ju dock fullt upp varenda dag.. Men det ska bli kul i alla fall, har ju några äventyr på G ;-) Nej nu ska jag ta på mig träningskläderna å äta en clementin.... Sen traska iväg mot bussen.
Ha det bra everyone!

xoxo towe

your love


Mysdressen på...

Sitter nu hemma vid kökbordet å inväntar att Emma ska komma hit! Hon fågade om hon fick komma hit å prata lite skit, mysa lite å bara va, och självklart får hon väl det! :-) Så det blir väl att slänga på en film, äta våra kanelbullar å bara ha det skönt. Det är väl ingen som missat kanelbullendag idag va? Måste äta minst en bulle, annars sviker man traditionerna ;-) Haha..
Skolfotot idag gick för övrigt rent åt helvete! Blev så himla missnöjd, usch.. Så det blir att sno varenda skolkatalog å klippa ut kortet på mig. Fy bövlen vad jag blev arg när jag såg det :-( Men men....
Nu ska jag gå å plocka ordning lite, är så himla stökigt här hemma! Men kanske slänger in något litet senare om ni har tur ;-) Annars, Ha det!!

xoxo towe

you be in my heart



Jag känner att nu är det dags för en tatuering igen! Ska ju göra ett kinatecken som står för: Hem, Familj. Men vet inte vart än. Och sen har jag ju alltid velat ha en tatuering över hela sidan ni vet, men jag vet verkligen inte vad jag ska göra! Så är det någon som har något bra förslag eller någon fin bild så är det bara höra av sig! :-)
Skulle vara bra att få in förslag så snabbt som möjligt, är helt ivrig å vill  göra den nuuuu..
Nås på mobilen :-) Ha det bra!

xoxo towe

music all over me

Sitter hemma i köket med mamma å väntar på att Bettina kan komma till tallboda så vi kan gå ut å gå en sväng. Var ju inte på träningen idag så känns som det behövs en liten promenix.
Idag blev det att åka till busfabriken med Ronja, Jenny å Joline. Men tror nog att jag och Ronja busade runt mer än vad Jollan gjorde, haha... Men kul hade vi allt :-) Så tack så mycket för idag mina sötnosar!
Har ångest redan nu inför skolfotot imorgon, hatar skolfoto! Fastnar aldrig på dom korten, ser alltid så himla sur eller tråkig ut.. Men hoppas på att det blir någorlunda bra detta år ;-) Blir det dåligt snor jag varenda skolkatalog å klipper ut min bild! Låter som en bra plan va? haha..
Nu ska jag klä på mig å sen så småningom traska ut å möta Bette. Ha det bra allihopa!

xoxo towe

i could dream of ways to see you

Kom precis hem ifrån Micka och Dalle.. Hade så sjukt ont i magen så orkade inte sitta där längre, men nu har det typ gått över så kanske går tillbaka om jag inte hittar någon som offrar sig å kommer hit. Mamma är inte hemma och hatar att vara själv! Annars får jag väl gå å lägga mig och försöka sova lite.. Men det går nog inte förrens mamma kommit hem, alltså inte än på ett tag. Men men :-) Det rer sig nog det där.
Nu ska jag leta vänner, ha det så bra!

xoxo towe

it's heartache on the dancefloor


Min underbara ängel <3

Sitter hemma hos Jenny och myser framför idol med henne och Ronja. Joline ligger å kollar på pippi, så hiskla söt alltså :-) Snart blir det fin middag! Kött, potatisgratäng å tzatsiki.. Låter det inte underbart? Så klart det gör!
Får se om jag sover kvar eller om jag lyckas ta mig hem sen, det märker vi ju ;-) Men imorgon ska jag i alla fall åka till mormor med systrar och kusiner, mycket trevligt.
Nu ska jag vara lite social igen, men jag finns på mobilen om någon söker mig :-) Ha det bra annars!

xoxo towe


stjärnorna faller i natten nu

Om du bara viste hur mycket jag hatar dig din idiot

xoxo towe

RSS 2.0