i don't wanna break your heart

Förlåt förlåt förlåt... Igen... Men jag har inte orken för att blogga helt enkelt. Vet inte riktigt vad det är med mig. Men nått skumt är det i alla fall!



Denna fick jag av mitt lilla hjärtegull idag - Ronja! Bra för mitt psyke det där ;-) Haha. Tack så mycket hjärtat, älskar dig!

Nu ska jag gå å lägga mig bredvid Catharina å mysa ner mig. Så himla underbart, så länge sen jag träffade henne så det här kommer bli en bra kväll! Det tror jag det. Aja, slut pratat. Peace

xoxo towe

i just wanna start over again


Jag å min kära Martin!

Ligger hemma i sängen under 2 täcken.. Känner mig lite hängig. Förkyld, huvudvärk till en förbannelse, å allmänt trött å hängig helt enkelt. Uschalingen, hoppas inte att jag blir sjuk. Då blir jag deprimerad... Så idag blir det att ligga hemma, bara ta det lugnt :-)

Nu ska jag forsätta se filmen.. När jag kommit på hur man lägger upp filmer på bloggen så kommer det en rolig liten film från tjejfesten ;-) Haha. Hörs sen

xoxo towe

you and i collide



Först å främst vill jag (åter igen) be om ursäkt för mitt dåliga uppdaterande. Men har varit mycket på sistone nu... Skolan - jobb - plugga - sova. Sen går det runt sådär hela tiden, och det tar på krafterna kan jag lova er! Men ska försöka bli bättre, måste bara komma på hur man bloggar från mobilen. Ni vet, jag är inte så haj på sånt där alltså ;-)

Som ni ser på bilden var jag och fixade mina naglar idag, blev riktigt nöjd faktiskt! Det är två stycken blommor på ring fingret å tummen på båda händerna. Mycket fint mycket fint :-) Ronja fixade också sina, dom blev också snigga! Så nu är vi fina som attan alltså. Helt otroligt..

Nu i alla fall ska jag snart lägga mig å sova, är så himla trött. Å imorgon är det skolan till 1, sen ska jag se om jag sätter mig i peddan å pluggar till klockan 5 då jag börjar jobba till 9. Det är inte bra för mitt psyke det här alltså.. Men det är väl bara stå ut som alla säger.. Uschalingen!
Nej nu ska jag tametusan sova. Gud så underbart det låter va?! Något jag rekomenderar starkt. Så sov gott

fanfanfan


xoxo towe

Sicktar mot toppen



Tjejfest hos Jenny igår! Riktigt lyckad :-) Singstar, god mat, dans, tjejer å en massa massa skratt! Hoppas på att Jenny lägger ut lite bilder snart från igår, skulle vara kul å se. Hoppas även på videon på mig å cissi, ronja å lovisa, fia å jenny som buggar ;-) Måste säga att jag å Cissi utklassa dom andra med våra snurrar å pannkakor.
Gud vad kul vi hade. Såfort jag får tag på bilderna kommer dom upp :-)

Nu ska jag snart åka och jobba. Tror ni jag vill det? Gissa 3 gånger...
Denna vecka som kommer nu kommer nog vara hur jobbig som helst. Först börjar jag med skolan, sen stanna kvar i skolan och plugga, sen till jobbet sen hemma runtt 10. Måndag-torsdag. Ledig fredag å lördag. Sen jobba söndag.... JAG VILL INTE. Wish me luck.

Dags att gå upp ur sängen snart kanske så man kan ta sig något att äta och sen hoppa in i en dusch. Kanske till och med ett litet bad? Skulle ju inte vara helt fel.. Det ända jobbiga är att det tar ett tag å fylla upp, så man hinner typ tappa ut vatten, ligga där i 10 min å sen gå upp igen. Inge kul. Men men, nu babblar jag bara..
Ni får ha det så bra!

In my mind.

xoxo towe

Ja e... Ja e....


I'm back! Hoppas ni inte saknat mig för mycket... :-)

Ursäktar min dåliga uppdatering, men har helt enkelt inte haft orken till det... Hur seg som helst nu för tiden!
Men för dom som missat det på Facebook så har jag skaffat jobb- telefonförsäljning. Fast ändå inte. Jag säljer inte, jag gör bara informationsutskick till folk :-) Så det funkar faktiskt!

Nu ska jag snart ta bussen in till stan å möta upp Möller å Mange, sen bär det av till abisko! Lite ferre sådär, men ikväll blir det lugnt. Måste ju spara mig till tjejfesten hos syrran imorgon ;-) Så himla kul vi ska ha! Kommer bli awesome helt enkelt.
Nu ska jag fixa det sista sen gå till bussen in till staden. Men jag finns på luren hör ni!

xoxo towe

i will always love you, that i give my word on


Sandra


Micka


Cissi


Jenny


Ronja

Jag har Världens bästa systrar. Dom gör hela mitt liv.
Älskar er till tusen!

xoxo towe

your candle burn out long before

Känner inte att jag har orken att blogga idag. Helt slut. Så... Ha det bra då!

xoxo towe

it's to bad, but hey! that's me



Inväntar Viktor Frida å Anna här nu! Dom kommer över på lite besök såhär på lördags kvällen :-) Så då blir det antagligen att finna oss en ferre å sen vidare dit! Underbart. Känns som en bra kväll det här.

Så nu snart ska jag sätta igång å fixa mig och vänta på dom där slöfockarna. Men som alla vet så nås jag på luren :-) Bara ringa/smsa om det är något! Ha det bäst sötisar

xoxo towe

you know it's true



Snart bär det in mot stan å träffa Jennifer som sagt. Ska bara vänta på mamma å att klockan blir halv fyra. Hoppas på att vi går å äter innan vi åker till ryd, är nämligen lite små hungrig sådär.. :-)

Under tiden så är jag hundvakt, ligger här med Vilja å myser, eller jag myser med henne rättare sagt.. Hon ligger å snarkar å vänder på sig för att jag ska klia henne. Mysig hund det där ;-) Haha.

Nu i alla fall ska jag ringa Micka och se vart hon är. Sen klä på mig å fixa det sista. Plocka undan lite kanske också! Så jag nås på luren resten av dagen. Ikväll hoppas jag på ferre eller Möller om han bara kan svara i telefon... :-) See ya!

xoxo towe

weak as you are

Här sitter jag i soffan med Vilja snarkandes bredvid mig. Ser rätt skönt ut när hon ligger där och sover.. Jag hade hoppats sova länge eftersom jag inte somnade förrens 4 imorse ungefär. Först kunde jag inte sova för jag va för inne i tvn.. Sen när jag väl lyckas somna, ja då ringer Möller å Hubert! Fick jag inte sova där heller.. När jag sen går å lägger mig igen, då snarkar Vilja för mycket för att jag ska kunna somna! Amen underbart va :-)

Nu ska jag snart hoppa in i en dusch å sen börja göra mig lite i ordning för dagen. Inte för att det händer allt för mycket men man kan ju alltid hoppas på att det dyker upp någonting! Ska i alla fall med Jennifer, sen så hoppas jag verkligen någon kommer på något kul att göra, för jag känner verkligen inte bara för att sitta hemma ikväll.. igen!

Nu ska jag glo lite mer på tvn å försöka få tag på Möller. Ha det bäst

xoxo towe

lost in time


Du finns inom mig.

Här sitter jag i soffan och halvsover, ska snart gå å lägga mig i sängen bredvid Micka och Vilja å sova jag med. Micka gick och la oss såfort vi kom innanför dörren i princip haha. Men stackarn ska ju jobba imorgon..

Kvällen spenderade jag i Mantorp med Sandra Martin Alvin mamma Micka och Vilja med hemmalagad pizza och let's dance! Jätte mysigt faktiskt :-) Brukar inte tycka det är sådär super kul annars, brukar alltid vilja hitta på annat, men nu känner jag verkligen inget behov av det? Hmm.. Har bara suttit hemma nästan hela veckan och inte gjort ett dugg liksom. Skumt, undrar vad det är med mig! Haha.

Imorgon så ska jag sova ut, sova ungefär hela dagen, fram tills Jennifer ringer å väcker mig.. Ser jag inte fram emot! Men då blir det att gå upp, göra sig iordning så man inte ser ut som en vandrande zombie och följa med henne till Ryd :-) Hon ska fixa naglarna, så kommer sitta där och vara svartis eftersom jag inte ska fixa mina förrens den 21 typ.. Bara vänta å hålla ut.. ;-). Sen får jag se om jag följer med henne hem och har lite lördagsmys eller om jag åker hem! Eller så kanske jag gör något helt annat? Ja man vet ju aldrig liksom.

Nu känner jag att jag bara svamlar om ingenting så kanske dags att sluta babbla å gå till kojs istället? Jag röstar för! Sov så gott allesammans.

xoxo towe

oh chariot

Plugga, duscha, sova. Underbart.
Hörs imorgon, idag har jag ingen ork.

xoxo towe

i belive i can fly


Ikväll är det myskväll med Sandra Alvin Micka å Vilja. Ska ha Alle bredvid mig i sängen i natt, gud så mysigt. Första gången jag sover med honom :-) Så vi ska göra lite god mat, kanske se en film å bara ta det lugnt. Kanske slänger fram skolböckerna en sväng om jag inte har något bättre för mig. Se sicken liten pluggis jag blivit ;-)
Imorgon därimot ska jag först å främst till skolan, sen hem å vara barnvakt åt alle i några timmar å sen vidare till simhallen! Grymt länge sen man va där så det ska bli skoj faktiskt. Har inte velat åka dit på ett tag men nu så, nu är det dags haha :-)
Nu ska jag fortsätta kolla på jönssonligan ;-) Ha det bra!

xoxo towe

god morgon världen

Uppe med tuppen idag. Har sov morgon till kvart över tio, men ändå gick jag upp vid 7 :-) Micka sover fortfarande så va lite tungt, men jag hoppa in i duschen så jag vaknade till lite. Nu snart ska jag gå å göra mig iordning för skolan. Men idag blir det att gå dit, känner att det är dags för lite motion!
Klockan 3 ska jag på jobbintervju också, hoppas på att det går som det ska :-) Ni får hålla tummarna för mig. Sen möter jag upp Sandra å Alvin så ska vi hem hit till Micka å förbereda för våran lilla myskväll. Så det här blir en toppen dag helt enkelt. Men nu ska jag gå å sminka mig!
Ha det bäst

xoxo towe

skit lack på skitsnack, sluta snacka skit tack

Så himla ledsen över mitt idrottsprov.. Fick resultatet idag, 36 har jag för mig att det va - G alltså. Å det tog emot, gud så besviken jag blev, jag som verkligen kämpat ör det där provet, suttit i två veckor varenda dag å pluggat, å inte ens ett VG? Tecken på hur mycket jag suger på idrott, å tecken på att jag faktiskt har svårt för prov, för såhär blir det jämt. Samma sak på hälsopedagogiken, samma sak, G där med, men pluggade å hoppades på VG. Men nej nej, här lägger man ner sin tid på ett godkänt. Underbart.
Nu i alla fall ska jag skriva på min BKF uppgift, den ska jag banne mig få mer än G på annars vet jag inte vad jag gör.. Men först måste jag nog söka lite tröst hos vilja.

xoxo towe

always in your arms


Cutiepie ha... ;-)

Nu sitter jag å väntar på att tiden ska gå så klockan blir 4, då bär det av till Vikingstad! Där vankas det kalas för Cissi som fyller på tisdag :-) Så då blir det att träffa alla sötisar som jag saknar så myket, speciellt Joline å Alice, var så himla länge sen! Så det blir awesome.
Sen får jag se vad som händer, men till Ida ska jag nog. Å jag måste bara säga att jag hatar helt ärligt Linköping, å ännu mer hatar jag att vara 17!!! Fy tusan.. Alla våra vänner ska ut ikväll, förutom vi, för vi kommer inte in. SKIT! Aja, det är väl bara bita ihop dom ungefärliga 180 dagar det är kvar för mig ..
Nu ska jag sluta gnälla å sätta igång å göra något fint med mitt hår tänkte jag, har ju inget bättre för mig preis. Så ni får ha det så bra allihopa, hör gärna av er om ni vet nått kul :-)))

xoxo towe

så jag lever mitt liv


Sov dags. GOD NATT

xoxo towe

beby just say yes


Såg nyss världens bästa film. Letters to Juliet. Den va så himla bra så det är helt sanslöst. Låg helt still, helt tyst, under hela filmen å va helt fast. Blinkade knappt..
SE DEN! Jag tror nämligen att jag måste se den igen..!

Den filmen fick mig att sätta igång tankarna.
Claire - Tjejen/tanten som var en av huvudrollerna, hittade sin första kärlek när hon var 15 år - Lorenzo. Han bodde i Italien och hon i England, hon gick i skolan och han arbetade och hennes föräldrar tyckte inte om honom. Det ända sättet dom kunde vara tillsammans på var om dom rymde. Han stog under trädet som dom hade bestämt den dagen, men hon kom inte.. Men hon skrev ett brev till Juliet (Många tjejer skrev dit till henne, massor tjejer rättare sagt, när dom hade problem med kärleken och bad om svar på deras frågor. Så svarade hennes 4 sekreterare på varenda brev å skickade tillbaka till adressen som stog) och la det i kullerstensväggen. Som hon sen fick svar på... efter 50 år.
Så 50 år senare efter att det hänt en del, åker hon tillbaka med sitt barnbarn Charlie för att hitta sin Lorenzo. Där hon träffar Sophie. Dom letar överallt å kollar upp varenda Lorenzo i hela Italien nästan, men dom finner honom inte.
Under tiden växer det fram någonting mellan Sophie och Charlie, problemet var bara att Sophie var förlovad. Men en kväll när dom ligger å kollar på stjärnorna kysser han henne.. å hon besvarar den.. Sen går hon därifrån. Han ber om ursäkt för att han kysste henne, han viste ju trots allt att hon var förlovad. När det här äventyret är över ska hon hem till New York till sin Victor. Som hon dock inte är lika säker på längre..
Dom fortsätter leta å leta, men dom hittar honom verkligen inte. Och den dagen då dom bestämmer sig för att ge upp å åka hem, svänger dom förbi en vingård där dom tillverkade alla 3 bästa vinsort.
Och där står han - Lorenzo.

(Där fick ni visst halva filmen...)

Är det värt att ge upp? Är det värt att ge upp när man är kär?
Allt blir som det ska vara.
Det ordnar sig.


xoxo towe

det är så logiskt


GRATTIS PÅ 27-ÅRS DAGEN SYSTERYSTER!
Älskar dig.

xoxo towe

i want you back


Fan.


kommer in rullar på

Sicket liv det är här i köket. En hel drös av tanter å gubbar som står här å dansar! Ae jag får mig ett gott skratt i alla fall ;-) Tuvärr får jag ingen bra bild på dom men men ... Ni kanske kan tänka er själva.
Nu tjatar folk hit å dit så dags å gå ..... Hör av er!!!!

xoxo towe

feeling that you let me go

Ikväll ska jag mysa med Ida gullungen. Heeeeela kvällen. Åh så underbart! :-)
Nu måste jag å Mller springa till bussen så vi inte missar den ;-) Men vi hörs då

xoxo towe

i use to rule the world


Nu drar jag till stan å träffar min efterlängtade ängel!

xoxo towe

be my baby


Tyck synd om mig ...
Men orkar inte ligga hemma mer, så imorgon är jag frisk!

xoxo towe

say my name, say my name

Jag kan inte sova, för jag kan inte andas, för jag är så himla täppt i näsan.. Å jag hostar som bara den. Det här är inget roligt alls, jag hatar att vara sjuk! Det är det värsta som finns. Men som tur är så är Ida vaken å håpller min sällskap på msn :-)
Ser inte fram emot morgondagen.. Bara ligga hemma hela dagen lång å inte göra ett dugg. Underbart, verkligen. INTE. Aja, jag ska väl sluta gnälla nu.. Lägga mig till rätta å kanske försöka locka på John Blund! Japp, så får det bli.
Imorgon får ni ju väldigt gärna komma förbi å pyssla om mig :-)

xoxo towe

never alone - always alone



FEJNT.

xoxo towe


sick and tired ...

... Är precis vad jag är. Ligger i sängen halvt död, ska snart försöka ta mig upp å ringa å tacka min kära syster för att hon hämtade mig imorse, sen tjata till mig lite Max! Se hur det går.. Tror inte dom kommer vilja sätta sin fot utanför detta hus faktiskt. Aja, nyår igår va bra, va ju ute i ringstorp. Men det funkade faktiskt, framåt 1-2 någon gång blev vi hämtade å jag skjutsad till en kompis. Där hade vi skit kul, somnade inte förrens klockan 6 imorse tror jag hon va.. Men dessvärre vaknade jag vid 8 å sprang till toan, det va då det började, där låg jag sen till 9 då jag fick nog å ringde micka så hon fick komma å hämta mig! Bilresan va inte den bästa kan jag ju säga... Sen när jag kom hem blev jag omstoppad så jag skulle sova, men icke, ner med huvudet i hinken igen.... Det känns ju bra att man inleder 1 Januari 2011 med en rackarns influensa! :-(
Nej nu hör jag mamma i köket, så nu ska jag koppla på charmen å sen be om lite hamburgare.. Se hur länge den stannar i kaggen sen, usch..
Hoppas ni hade det skit bra igår allihop! Å att 2011 blir hur bra som helst - nytt år, nya möjligheter!

Jag va stark igår.

xoxo towe

RSS 2.0