so so what? i'm still a rockstar



Igår var det ingen vanlig dag inte, utan det var Ronjas 18-års dag! :-) Grattis i efterskott min ängel! Hoppas du har det bäst. Å om några månader kommer jag också! ;-)


Ikväll ska jag bara slappa, ska förbi Lydia en sväng å titta lite men sen är det direkt till bingen igen! Är så sjuktligt trött.. Men imorgon kommer Martin å Alvin och hämtar mig efter skolan så ska vi på kalas på busfabriken :-) Svin kul ju haha! Sen följer jag med dom hem å håller dom sällskap eftersom Sandra å Micka åkt utomlands idag!
Nu ska jag lägga mig å glo på tvn å verkligen försöka hålla mig vaken tills Lydia hör av sig så säger att hon är hemma.

xoxo towe

tittar mot vår stjärna



Idag tänder jag ett ljus för min saknade pappa. Idag är det 6 år sen som han valde att gå vidare..
Skulle ge allt för att få se honom igen, för att få höra hans röst, få känna hans armar om mig å känna hans doft, skulle ge allt för att få min pappa tillbaka. Världen är så himla orättvis, varför var den tvungen att ta min underbara, älskade, stora, starka pappa ifrån mig? VARFÖR?

Pappa finns alltid med mig, det vet jag att han gör. Vad jag än gör eller vart jag än är så är han där och skyddar över mig. Han finns alltid inom mig, jag kommer alltid vara lika stolt över att berätta om att jag är hans dotter. För han var världens bästa, eller... han är.

xoxo till dig pappa

baby i'm in love



Fick naglarna fixade av Ronja idag, blev hur nöjd som helst! Dom är ju skit coola :-) Hoppas dom sitter länge så blir det perfekt det här ju! Hon är riktigt duktig min lilla Ronny, å om någon är intresserad av att få sina naglar lika fina som mina så är det bara höra av sig till mig så skicksr jag över Ronjas nummer! Om ni inte redan har det förstårs.. :-)

Nu har jag precis lagt mig i sängen, har världens fetaste klump i magen så jag vet inte vart jag ska ta vägen.. men ska försöka lägga mig ner och blunda å försöka tänka på honom med ett leende på läpparna, det vet jag att han vill. Men imorgon tänder vi ett ljus för dig min bästa.

xoxo towe

and he looked at me



Sådär! Nu har vi gjort hur mycket som helst här hemma. Å det känns som att nu är det inte långt kvar innan vi ska börja leta lägenhet å sånt där.. Får en klump i magen när jag tänker på det, samtidigt som det nog kommer bli hur skönt som helst.. Men på bilden ser ni i alla fall en liten del av mitt rum. Men man ser ju att väggen är målad, har satt upp en soffa så nu har jag bara den ena soffan bäddad, hur liten som helst.. Och har ställt in TVn igen så nu kan man ligga å glo på den också :-)
Det vi mer har gjort är att vi fixat hela övervåningen/trappan. Ser skit bra ut! Vi har även målat och fixat iordning mitt rum på övervåningen. Sen när Ronja kommer ska vi måla klart "datarummet" så det är klart. Sen är vi näst intill klara tror jag, bara lite kvar men det går rätt fort. Lägga golv i datarummet och så liksom.

Nu ska jag maskera lite saker i datarummet så det bara är att börja måla när ronny kommer. Och så får vi se om jag orkar ta mig en promenad sen. Har ju nästan varit inne hela helgen!!

På tisdag har det gått 6 år. Men inte fan blir det lättare för det..

xoxo towe

i'm not meen to be rude, but tonight i'm f*cing u

Alltsååå....
Har inte tid med detta :-))) Hörs då!

Men vill hemskt gärna veta vad odm sker ikväll gott folk!

xoxo towe

du är bra för mig

Sitter i köket med Knåtan Betti Lyllan å Slogan. Dock ska jag snart gå å lägga mig snart, har så himla ont i huvet och behöver sova så jag inte försover mig imorgon bitti som jag gjorde imorse... Mamma väckte mig kvart över åtta och paniken satte igång! Va helt inne i min dröm så fatta ingenting av vad som va dröm eller verklighet, skit läskigt va det kan jag säga :-O

Imorgon är det fredag, äntligen! Då fixar vi en massa med huset, målar lite väggar å liknande :-) Skit kul att leka målare faktiskt.. Systrarna på mammas sida och Catharina kommer hit, hoppas Ronja gör oss lite sällkap också! Skulle vara mysigt :-) Så får jag se om jag sover hemma eller vart jag tar vägen liksom. Haha.

Nej ska väl försöka vara lite social igen..

xoxo towe

we run out of time



Så där. Nu är jag hem kommen från tårtkalas i Johannelund hos Jenny Daniel å Joline :-) Så länge sen jag träffade både Joline och Alice så det var hur mycigt som helst! Å Ronja visa mig även Ebay, hmm.. Kanske något för mig? Billigt å bra! Måste utforska detta närmare!

Imorgon ska jag upp 07:15 å göra mig redo för en heldag med lek å myspys. Slutar vid 3 å då vet jag inte vad som sker. Kanske hem å sova? Ja vem vet.
Jag behöver verkligen sommar nu, så jag blir lite glad å får tillbaka lite ork för att göra något med mitt liv. Allt är påväg utför nu alltså så någon förändring måste ske! Men det kommer nog :-) Får vi väl hoppas i alla fall.

Nu ska jag sova. Hur trött som helst, å magen spökar lite grann också.. And guess what? Jag mår galet illa, igen..

xoxo towe

but i try try try



Såhär trött är jag på en skala just nu. Skulle ge allt för att få ligga kvar i sängen en stund till.. Å plus att jag somnade med toffs igår med blött hår vilket alltid slutar i kaos som ni ser :-) Gr8!

Idag slutra jag klockan 3, eller halv 3? Jag vet inte riktigt, tog inte ut någon lunch igår så har för mig att hon sa att jag kunde sluta en timma tidigare idag! Inte för att jag bryr mig så mycket om en halv timma men skulle vara skönt ändå kanske lite...
Jag får se om vi skulle fixa mina naglar idag eller om vi skulle ta det någon annan dag, men det är ju sånt som märks.

Har en äcklig känsla i magen, utöver illamåendet vill säga.. Bara det att du är jag både svinigt arg å jävligt ledsen. Skit också.

Nu drar jag till Eken, see u

xoxo towe

please don't leave me

Pretty pretty please, don't you ever ever feel
Like you're less than fuckin' perfect
Pretty pretty please, if you ever ever feel like you're nothing
You're fuckin' perfect

to me.



Mitt hopp. Mitt liv. Mitt hjärta
Jag älskar dig


xoxo towe

i don't wanna miss a thing

Godmorgon! Är så sjukt himla trött så jag bara vill lägga mig ner och somna om igen, men det går ju inte.. Snart ska jag bege mig iväg till praktiken å leka med barnen hela dagen :-) Sen ikväll ska jag fika med Josse och Emma som va så sjukt länge sen. Vi har nog en del att prata om! Haha.

Imorgon ska Ronja fixa mina naglar, längtar till det kan jag säga. Kommer bli hur bra som helst!!! :-)
Opus.. Ställde mig å klunkade Cola för jag va så torr i käften, tror ni jag mår illa nu eller? Skapligt... Men men, ska gå å borsta mina gaddar nu

xoxo towe

you never gonna get me again

Jag testar att ge mig ut i friska luften å går en sväng. Har ju legat inne sen i lördags så kanske dags att ge sig ut en sväng? Ja jag tycker nog det. Ska bli skönt om magvärken går över lite bara. Nu har jag i alla fall fått i mig 4 pannkakor, så är ju på bättringsvägen! Men imorgon ska jag till praktiken, är ju frisk bara att jag har lite svårt att äta för att magen inte är van nu att få mat. Men det ska nog gå att ändra på ganska snabbt ;-) Haha..

Nej nu ska jag klä på mig mina underbara mjukisar å bege mig utåt mot Lyllan. Sen vid kvart över möter vi upp Bette också! Awesome walk. Nej nu måste jag gå..

xoxo towe

pretty bubbles in the air



Här ligger jag i sängen med ett glas blåbärssoppa somo jag ska försöka få i mig.. Går lite trögt men det ska nog gå bra till slut alltså ;-)
Nu snart ska jag sätta på en film, kanske sova en stund till å sen vid 5 ikväll ska jag träffa Möller om jag känner mig bättre, vilket jag verkligen hoppas att jag gör! Skit jobbigt att må illa så fort man tänkte på/äter någon mat... Uschalingen.. Nu har jag ju levt på blåbärssoppa och Coca cola sen i fredags, åt vanligt mat igår eftermiddags men sen har det inte varit något mer... :-(

Men nu ska jag tvinga i mig resten av glaset å sätta på en film! Ha det så bra hör ni

xoxo towe

your fucking perfect

Förlåt hörni att jag inte uppdaterat så bra men nu är det så at jag har maginfluensa. Eller har haft, så har inte mått sådär super bra kanske! Usch det har varit helt hemskt..
Men nu är det bättre, har legat i sängen sen igår och ska vara hemma imorgon med så jag blir frisk. Förhoppningsvis ordnar det upp sig till tisdag :-)

Men även fast jag legat hemma sen igår morse så har helgen varit helt OK, fredagen va skit kul! Och lördag/söndag bara allmänt slappdagar. Så snart ska jag lägga mig i sängen framför en film, å vem vet om jag kanske somnar redan då.. Haha!

Nu ska jag ta mig ett glas blåbärssoppa å bädda ner mig. Ha det bra allesammans, i'm out

xoxo towe

and i will do anything for love

Tar en liten paus i min praktiska marknadsföring. Ska göra ett reklamblad för min egna kiosk: Edlunds Munkar! :-) Dock kommer jag ingen vart eftersom jag har NOLL fantasi när det gäller sånt där... Å inte hjälper läraren mig, nej nje för detta måste jag göra själv. Skit också!

Ikväll intar jag Martins soffa och sätter på TVn å ser hockeyn tillsammans med Martins kära familj. Myspyser lite, sen framåt natten tar jag nog bussen hem å sover :-) Gud så himla skönt med helg alltså. Dock inte lika skönt med all denna, ursäkta mig, jävla snö!!

Nu måste jag nog fortsätta... Wish me luck



Grattis snygging på 18-års dagen!! :-)

xoxo towe


you don't need to be afraid



Min fina Vilja, nu kan du hoppa å leka som du vill. Du behöver inte vara rädd, himlen är ett bra ställe. Å pappa ta hand om henne..

Micka mamma å Dalle satt i soffan när jag kom innanför dörren, dom såg så sorgsna ut, eller så allvarliga.. Så kom Vilja fram springandes å då brast det. Inte min lilla Vilja, hon med... Jag mamma å Micka åkte till veterinären i valla å usch, jag hade sån panik i kroppen så jag var tvungen att gå ut efter lugnmedels sprutorna. Stackars Micka å Dalle, dom var tvugna att göra exakt samma sak med Electra.. Men man får tänka på att hon är i himlen nu, dom är som en liten familj dom med!

Glöm aldrig att moster älskar dig gumman. Nu å för alltid!

xoxo towe

now that it's done

ska lägga mig i badet snart å sätta på en film, sanctum blir det nog ikväll, om jag vågar vill säga.. Eftersom Calle inte kommer hit å gör mig sällskap så står det mellan sanctum å segemyrh! :-) Men blir nog bingen strax efter badet, måste vara pigg å glad imorgon med alla små barnen! Så myspysigt :-)

Nu kallar badet!

xoxo towe

i'm gonna stand up like a soldier

Ska väl börja med att säga hur kul det är på praktiken! Har varit dör i två dagar å trivs redan som bara den :-) Alla barnen är så himla söta å gosia å personalen är jätte bra! Skönt att jag fick det i Tallboda så jag slipper åka fram å tillbaka till Vstad.. Hade varit lite segt, men då hade jag ju iofs haft Cissi å Kalle att flytta in hos med dom kanske skulle tröttna efter ett tag ;-) Haha, nej hur kan man tröttna på mig förresten?

Nu är jag i alla fall hos Vic, hon har fått något ryck ocg har börjat vårstäda. Men nu har vi faktiskt kommit en bit och man börjar se hennes golv igen :-) Å eftersom det va ett tag sen vi sågs så har vi ju en del att språka om! Myspys :-)
Men efter detta ska jag hem och bara slappa, är så himla seg hela tiden.. Jätte jobbigt faktisk! Men ska väl laga lite mat sen å se en film eller nått liknande, om jag inte får besök av någon söting vill säga? :-) Dock börjar jag ju 8 imorgon så bli nog inte så sent. Eller hoppas inte på det i alla fall, brukar ju inte bli som jag säger ;-)

Nej nu ska jag nog hjälpa Vic lite, hon börjar se trött ut på att jag ligger vid datorn å hon kämpar som en galning med rummet. Haha, snäll vän hon har alltså! Men ni får ha det så bra, å jag ska bli bättre på uppdateringen :-)

xoxo towe


pretty pretty please

Made a wrong turn, once or twice
Dug my way out, blood and fire
Bad decisions, that's alright
Welcome to my silly life
Mistreated, misplaced, misunderstood
Miss 'No way, it's all good', it didn't slow me down
Mistaken, always second guessing, underestimated
Look, I'm still around

Pretty pretty please, don't you ever ever feel
Like you're less than f*ckin' perfect
Pretty pretty please, if you ever ever feel like you're nothing
You're f*ckin' perfect to me!

You're so mean, when you talk about yourself, you were wrong
Change the voices in your head, make them like you instead
So complicated, look happy, you'll make it!
Filled with so much hatred...such a tired game
It's enough! I've done all I can think of
Chased down all my demons, I've seen you do the same

Oh, pretty pretty please, don't you ever ever feel
Like you're less than f*ckin' perfect
Pretty pretty please, if you ever ever feel like you're nothing
You're f*ckin' perfect to me

The whole world's scared so I swallow the fear
The only thing I should be drinking is an ice cold beer
So cool in line, and we try try try, but we try too hard and it's a waste of my time
Done looking for the critics, cause they're everywhere
They dont like my jeans, they don't get my hair
Exchange ourselves, and we do it all the time
Why do we do that? Why do I do that?

Why do I do that..?

Yeah, oh, oh baby, pretty baby..!
Pretty pretty please, don't you ever ever feel
Like you're less than f*ckin' perfect
Pretty pretty please, if you ever ever feel
Like you're nothing, you're f*cking perfect to me
You're perfect, you're perfect!
Pretty pretty please, don't you ever ever feel
Like you're less than f*ckin' perfect
Pretty please, if you ever feel like you're nothing
You are perfect to me....


welcome to my silly life



Mitt place i 7 veckor framöver!


Ursäkta min dåliga uppdatering. Men har inte varit på humör direkt.. Å är det faktiskt inte nu heller, så blir inte mycket skrivet idag. Sitter å väntar på att Bette ska komma en stund, sen ska jag lägga mig å försöka glömma allt å sova en stund. Imorgon går jag ut på praktik! Skönt att komma ifrån skolan ett tag faktiskt.

Sålänge sätter jag på Green street hooligans, som vanligt. Vi hörs hör ni.

xoxo towe

in your eyes i am home

Med dunkande huvudvärk säger jag ÄNTLIGEN FREDAG! Om 10 minuter drar jag till bussen å åker iväg, å slutar inte förrens 4.. Den är sur alltså...
Men jag har varken ork eller tid att skriva någonting nu egentligen så ja, jag lägger ner.

Sängen ropar efter mig!

xoxo towe

there is nothing to worry about



Jag älskar att bli slagen i huvudet. Verkligen! :-) INTE!
Men älskar min lilla Alle ändå såklart :-) Nu ska dom åka så ska pussa min älskling hejdå!

återkommer under kvällen

xoxo towe

i loved you from the beginning

Sitter å inväntar att Sandra och Alvin ska komma. Trodde dom skulle komma tidigt men nej då, Sandra skulle på stan å fika å hela köret så kan tänka mig om några timmar? Kul..

Ser verkligen inte fram emot skolan imorgon, ser inte fram emot någonting om jag ska vara ärlig. Nu är det fucked up alltså om ni ursäktar språket. Usch jag orkar inte med sån här skit. Men glömmer det för en stund å sätter mig i köket å tar en kaffe med mamma å bara gör ingenting. Hoppas verkligen att min lilla älskling kommer snart, behöver lite glädje!


Skulle han komma innanför dörren skulle jag vara den lyckligaste människan på jorden!

xoxo towe

one flesh, one breath, one life, one blood

Spikat å klart, fan jag vill verkligen inte. Men det är ju bara att pallra sig dig å se vad dom säger å ta det som det kommer liksom. Mer kan man ju inte göra i detta fall...
Så mycket som jag ångrar mig nu har jag aldrig gjort, mår så fruktansvärt dåligt över det alltså.. Jag fattar inte hur jag tänkte, inte ett dugg. Men gjort är gjort.

lägger mig i sängen å dränker mina sorger i green street hooligans

xoxo towe

kan inte hjälpa att jag känner det såhär


Vilja <3 Moster älskar dig. Stay with me

Här ligger jag i sängen helt död, ska snart sätta på en film och somna in till den. Blir nog Rent nu efter mycket om och men :-) Så himla länge sen jag såg den så det är nog dags nu tror jag.

Imorgon ska jag upp tidigt eftersom Sandra å Alvin kommer hit å vi ska fixa lite på övervåningen så det blir gjort någon gång. Sen blir det att plugga resten av dagen, måste bli klar med alla mina jäkla resten jag har efter mig. Så himla jobbigt att ligga efter så dags att sätta igång nu kan jag känna!

Dags för att sätta på filmen nu tror jag, hör att den kallar på mig. Så kryper ner under täcket och lägger mig till rätta. Ni andra får sova så gott :-)

xoxo towe

every move i'm making feels lost

Jag behöver dig för att må bra, samtidigt som du får mig att må så dåligt.

xoxo towe

oh gash damn!



SKAPLIGA läppar! Damn vad stora dom är. Ja botox i läpparna slipper jag ju i alla fall... HAHA minen är fin ;-) Men ville ju bara visa vilka STORA jäkla läppar jag har.........

xoxo towe

they look pretty good, and so do you

Uppe med tuppen kan man säga... Blev inte mycket sömn i natt ni, ingen alls om man ska vara ärlig! Här sitter jag i köket i morgonrock med en kopp kaffe å ska snart sätta på en film å börja göra mig lite i ordning för skolan, sen börjar ju trots allt om 2,5 timmar..
Ser ut som ett troll gör jag också, mitt hår är vågigt/lockigt å jag vet inte vad jag ska göra med det. Har jag det nedsläppt ser jag ut som ett troll, har jag det uppsatt ser jag ut som hej kom å hjälp mig, så ja jag får se hur jag löser det där. Å helt slut i hela kroppen är jag, har så galet ont i ryggen så jag vet inte vart jag ska ta vägen alltså! Behöver verkligen verkligen massage, innan jag får ryggskott....

Imorgon, eller idag blir det ju, ska jag till skolan, går till kvart i 2 idag. Sen får jag se om jag har ork att åka till Catharina eller om jag åker hem å går å lägger mig direkt. Tror det blir det sista alternativet alltså. Haha chokerande.

Men nu tror jag att jag ska börja göra mig lite i ordning, har ju faktiskt inget bättre för mig.. Sängen ser oerhört lockande ut men går jag å lägger mig nu så somnar jag å vaknar imorgon kväll kan jag tänka mig! Å det är ju inte så lyckat kan ju jag känna liksom. Men jag får helt enkelt sätta på en film å dricka en kanna kaffe till så vaknar jag nog till lite. Å jag kan tänka mig att min trötthet snart går över så jag blir övertrött istället. Å då är det ju liksom lugnt, bara det att jag blir otroligt fnittrig å tycker allt är skit kul! Men det är ju roligt det med :-)

Nej nu ska jag sätta på en film, å gissa vilken? ....
Min nya favvis såklart! - Green street hooligans! Åh jag älskar den OCH han som spelar huvudrollen...

Nej nu bara babblar jag igen, dags å sluta!

xoxo towe

you can count on me, i be there



Alice Skårman <3


Joline Samuelsson <3


Alvin Lagerqvist <3












Lights will guide you home

xoxo towe

Rädda våra äpplen, sluta dricka mjölk ur paket!

chacha bloggen, nu gästbloggar mr.x towes blogg här då!
Livet leker på som en clementin som precis blivit skalad! Towe får sin massage av mr.z och ni har inte en aning om vilka herr x och herr z är! Det är upp till er att ta reda på.  Kepsen hänger alltid med mr.x och hästsvansen har hittat mr.y igen.
Eftersom jag inte är en van bloggare så får ni ursäkta kvalitén på inlägget! Men smaken är som baken delad med ett hål i mitten... TITT PÅ FUTTBALL coooooolt =) nu kmr mr.z
Mr z har nu tagit över. har givit towe massage :) ni ska fått ett tipps om vilka vi är. Vi är mycket söta pojkar. Jag e totalt värdelös på att blogga så detta e inte sååååååååååååååååå lyckat. idag har jag (mr Z) towe å anna lagat mat o tittat på film eller towe titta inte hon sov som en stock. Så ikv ska jag få välja fint :) nae detta sög pösss

xoxo mr x & z

like 1 2 3

Hoppla, kom visst i säng senare än vad jag trodde. Kom en gammal kompis som höll mig sällskap ända tills nu, men nu ligger jag nerbäddad i sängen i alla fall men tror dock inte jag kommer somna. Har så himla mycket tankar i skallen, å svårt att somna när dom snurrar runt där inne.. Allt jag tänker på är Du. Å jag förstår inte varför, jag borde inse snart att du inte är bra för mig, att jag borde ge upp hoppet snart. Men det går inte, jag vill inte släppa taget på ett sätt. Men det måste jag göra...

Imorgon ska jag sova halva dagen, ser verkligen fram emot det, så HIMLA skönt att sova, det är nog bland det bästa som finns. Men fattar inte vad det sköna är egentligen? Alltså man sover ju, man känner ju liksom inte att det är skönt samtidigt som man gör det på något sätt.. Fattar ni vad jag menar? Alltså det är ju lite skumt kan jag känna.

Ae dags att lägga ner, känner att jag börjar svamla om lite allt möjligt nu, å mer kommer om jag fortsätter... Så jag sätter på en film, lägger mig tillrätta och spelar mitt underbara Mahjong! Nya favvisspelet kan jag säga!
Ni andra får sova så gott, ska göra så gott jag kan på den fronten... Ha det bäst!


Mina fina systrar + min otroligt SAKNADE kusin! Pussen på er

xoxo towe

i will be popular



Jag vill vara din, Eric Saade
Bara va din, ska du veta
Står här vid din dörr, kär som aldrig förr, men vågar inte ringa

Pulsarna de bränner så heta, känner du som jag, Eric Saade?


Ska du aldrig nånsin få veta, att jag gillar dig Eric Saade?


Åh gud jag är kär....

xoxo towe

can't you se me?



Jag går väl och lägger mig då... Har ingenting å göra och alla andra festar eller gör något annat kul! Men ingen kan komma hit.. Lite surt sådär kan jag känna. Hade Drufva å Anders på besök förut men dom åkte med halv 11 bussen för dom skulle ut.. Så här sitter jag, ensam å övergiven, haha..

Nae jag sätter väl på en film och försöker sova då, kul en fredagkväll klockan 11. Underbar kväll! Verkligen! INTE!

hör av er....

xoxo towe

your a lovekiller

Äntligen hemma.. Det känns som att det varit en så sjukt lång dag å jag är så himla trött.. Så ikväll blir det att bara vara hemma å ta det lugnt, kanske se en film, kanske gå till affären å köpa en påse chips å bara dega helt enkelt. Gud så himla skönt! Hoppas på att få sällskap också, skulle ju inte vara fel att ha någon att prata med, lite ensamt att sitta själv haha... ;-)

Nej nu ser jag att spegattin kokar så kanske bäst att ta bort den från plattan.. Men ja ja, bara höra av er om ni är lika sega som jag :-)

Glöm aldrig att jag är din.

xoxo towe

if you fall i will catch you



Pigg glad å redo för skolan?! Nja va.. Skulle hellre ligga kvar i sängen å gosat ett tag. Men men, bara att gå upp å bege sig! Nu måste jag borsta tänderna och sen springa iväg till bussen, jag brukade se fram emot bussturerna förut när jag hade mitt headset men banne mig inte längre!

Såg även the stoning of Soraya M igår. Och jag mår fortfarande illa. Hur fan kan man stena någon till döds? Ae jag förstår inte!

Nu måste jag verkligen springa!

xoxo towe

Armarna uppåt streck!



Sådär! Då är vi klara med mitt rum å lite av övervåningen.. Vi är ju riktigt eftertiva när vi väl kommer igång ;-)) Så nu är det ju bara resten av huset kvar.. Wihuu.. Men det går väl rätt fort! Hoppas jag :-) Haha.

Nu ska vi dricka en kopp kaffe å sen ska jag nog tametusan gå å lägga mig.. Så himla trött alltså! Blev ju inte för mycket sömn i natt alltså. Så det blir sängen framför en film å se hur länge jag kan hålla mig vaken.
Ni andra får ha det så bra



I natt låg han och sov på mig arm, så himla mysigt..

xoxo towe

express

Sitter i köket med Micka Sandra Alvin Vilja å mammi. Mamma förbereder maten, står wok på menyn ikväll, gud så gott va :-) Sen ska vi nog bege oss upp till mitt rum å måla det så det är klart. Sen så sover alla här, så blir en riktigt mysdag! Jag och Micka har paxat Alvin för i natt också! Så mycket sömn får vi nog inte ;-) Haha.

Nej nu kallar maten på mig!

xoxo towe

RSS 2.0