even if the sky is falling down

jag har vänt på dygnet helt å hållet nu å fy tusan vad trött jag är asså... det här är det tidigaste jag gått upp på hur många dagar som helst! dags å vända tillbaka snart eftersom skolan börjar igen nästa vecka.. blir väl att lägga sig tidigt på söndag - längtar redan!

igår var jag sara å ronja med hajir hos någon kille. det skulle bli lite slirigt men det var hur tråkigt som helst så ronja åkte hem å vi andra åkte vidare till nedde haha.. vi sa att vi skulle möta tjejer sen komma tillbaka, undrar hur länge dom satt å vänta? haha!
vi va hos nedde tills klockan 7 imorse då vi gick till bussen å åkte hem.. jag kunde verkligen inte sova! det var lite jobbigare för sara som inte ville annat.. men vi åkte hem i alla fall, och jag kan ju lova att såfort jag å sara bara såg sängen så slockna vi på 2 sekunder! hur trötta som helst..
sara sover fortfarande medans jag sitter här å väntar på ronny conny cool som kommer snart :D

ikväll blir det att hitta på lite med mina sötnosar. har inte gått en dag på lovet än utan dom! det gillas tycker jag. nej men ikväll så ska vi ha så dyngkul! älskar mina vänninor!!!


hoppas på att min dröm går i  uppfyllelse ikväll.. hoppas hoppas hoppas, håll tummarna!
nu ska jag duschaaaaaaaaa

xoxo towe


It's complicated - it always is...


snööggga


där hade vi kul som aldriiiiiiig förr


det gillar vi!


häääääääääääääääääv


jag älskarn


partyyyyypingla


det kallar ja löööööööve


sara å jag på urrtäcksfärd i snöööööööööön




angels d jaoooooooooooooo


lördags vare va?


fritte (fritjof) dagen efter.. alltid lika go å gla' :D

det va några bilder från dom här dagarna som varit. ni ser ju helt enkelt själva hur kul vi haft, eller hur? självklart ni gör, går ju liksom inte missa..
nu ska jag gå å sova, blev inte mycket sånt inatt asså!
hare bra bebooooos

xoxo towe


stamp on the ground , jump jump jump jumping all around

vet ni en sak? det är -18 ute just nu!! SVIN KALLT, när kommer sommaren egentligen? :(

har fått en ny inneboende här nu, sara lundqvist:) hon har sovit här varenda dag sen i fredags, å det blir nog några dagar till kan jag tänka mig!
hela helgen har jag spenderat med sara å ronja, idagva även lilla isse här också:) haft mycket mysigt kan jag säga! igår var vi ju på fest hos tom, men den lagga ur så vi åkte hem med halv 1 bussen redan. sen när vi kom hem badade jag sara å ronja, isse va fegis så han satt å kollade på! sen la vi oss, alla somnade förutom jag såklart så jag gick upp å kollade på film fram tills klockan 6 imorse då jag gick å la mig :L

hela dagen idag har vi bara legat å tagit det lugnt framför tvn, visst vi har haft våra små dampstunder men dom kommer ju lite då å då så att säga:) sen runt 9 åkte vi in till stan för att träffa zandra å emma, gick till maxim där dom va, satt där ett tag å pratade sen tog bussen hem.

nu har sara precis gått å lagt sig å jag funderar på att göra detsamma faktiskt. är riktigt kallt så längtar efter att få lägga mig under mitt underbara täcke!!! :)
imorgon blir det att försöka hitta på något roligt. så om någon har något roligt förslag så bara höra av sig!

nu ska jag sooooooooooooooooooooova med min bebo
ha det bra

xoxo towe


if he makes me happy , it can't be that bad - right?

Hur länge som helst har jag levt mitt liv i sorg och saknar.
Allt började när pappa dog, då kändes det bara helt meningslöst att le för jag hade ändå ngenting att le åt.. Dagarna gick och jag lärde mig att leva med det. I 8an förändrades jag helt, från att vara en pluggis till att skita i skolan och inte bry mig om någonting - inte ens ha en tanke på att jag sårar både vänner å familj. Men det gick över å nu är jag här..
Jag är 16 år och har både familj och vänner kvar, jag lever ett bra liv å ska vara glad för det jag har. Varför mår jag då såhär? jag frågar mig själv om å om igen...
Jag är ung och har hela livet framför mig, jag borde ta vara på den här tiden och leva mitt liv. Inte gå å hänga upp mig på en kille när det finns miljoner.
Jag har förlorat mycket i mitt liv, men jag har ändå dubbelt kvar å jag borde inse att det liv jag lever inte är det värsta, det finns många som har det tusen gånger värre..

Det är nu jag säger hejdå till det gamla å tar en dag i taget istället för att försöka planera min framtid. Jag går in för skolan och kämpar för att bli något. Hela den här tiden har jag låtit bilden av det jag har blivit för stor så jag glömt bort det jag redan har..

Min mammas kompis sa till mig för ett tag sen:
Livet behöver inte vara underbart för att vara perfekt.
Och det ligger bara sanning i dom orden, för jag har näst in till ett perfekt liv - jag har mina vänner, min familj, ett hem, mat på bordet och min underbara mamma kvar hos mig. Visst jag skulle kunna ge ALLT för att få min pappa tillbaka men jag vet att det inte går å det är nog det jag måste försöka inse nu..


jag förstår inte...

Mitt liv har haft många svackor å det kommer säkert komma fler det är jag säker på, men nu ska jag leva mitt liv å börja glömma den gamla skiten som varit!

Min pappa sa alltid:
Det ordnar sig gumman!
Å jag hör fortfarande dom orden eka i mitt huvud, för jag vet att så småningom när tiden är inne så kommer allt bli bra..

Från å med idag börjar jag mitt nya liv å glömmer allt det gamla som varit, jag börjar om från början och tar dagen som den kommer. 21 februari 2010!


gammal som gatan..

xoxo towe


livet är slut vill inte leva såhär , du var mitt allt du var hela min värld pappa

jag kan inte förstå vad som nyss hänt, jag tror inge riktigt har förstått det än... jag sara å thilde var där hela tiden, när det hände, jag förstår inte hur man kan...
jag och sara skulle precis gå å lägga oss när emma zandra å thilde kommer hem, thilde ska stanna hos oss och dom andra ska iväg. vi ligger vakna ett tag och myser med hundarna å sånt sen somnar alla 3. vaknar klockan 5 av att zandra emma å alla är hemma å det är kaos... jag förstår inte hur det kunde hända! ni förstår ingenting vad som skett men jag tänker inte skriva det här, det är för personligt för sara å hennes familj.. nu är vi hos saras mamma å ska snart få skjus till skolan..
jag mår hur dåligt som helst å vill bara lägga mig hos mamma å gråta å försvinna ett tag. jag är helt.. jag vet inte hur jag ska förklara hur jag känner eller mår på ett bra sätt för att ni ska förstå...

zandra emma sara - familjen lundqvist helst enkelt
ni alla vet vart jag finns om ni behöver mig, jag kanske inte är till så stor hjälp men jag finns här i alla fall. det kommer jag alltid att göra vad det än handlar om. jag vet att ni är starka, ni kommer klara det här å det kommer bli bra så småningom.. men jag vill bara att ni ska veta att det finns inte mpnga som ni, finns inte många som är så underbara å roliga som ni! jag älskar er å jag hoppas ni vet det..

nu ska jag bara gå å göra mig iordning sen försöka med en helt dag i skolan.. kommer bli tufft, tycker synd om sara.. zandra.. emma.. å resten av dom andra med... nu måste jag springa

R.I.P

xoxo towe


pimpass paradise

sitter i skolan nu, har datakunskap.. jag ORKAR verkligen inte idag asså!
men jag är snart klar så hoppas på att jag får gå då... är dygn hungrig så måste ha krubb, kommer fan svimma av hunger snart känns det som..

va hos tandläkaren igår, lagade 3 hål och fick lustgas, helt borta asså men det är skönt eftersom jag är så grymt rädd fr dom där förbannade tandläkarna.. sen gick jag hem till karatina å träffade min barndomskärlek - hennes son martin! har inte träffat han på flera år och nu är han redan 29... men vad gör det? en liten förälskelse bara :)
sen gick jag vidare till bowlingen där jag träffade sara å vi satt och tog det lugnt bara, sen traskade jag vidare till drufva å så till slut till farmor!
somnade redan vid 9 eller nått, var dyng trött efter den där jävla lustgasen... men vaknade vid 3 inatt av världens mardröm och bara satte mig upp å grät något otroligt, vet inte ens varför? fick någon jävla anfall.. sen var jag vaken hur länge som helst för jag inte kunde somna om å jag bara grät å grät. det är så läskigt när det blir så!

ikväll ska jag å dom flesta andra till strandgatan på "gymnasiefest". hoppas på att det blir en kul kväll! hoppas inte på att det blir massor tårar å sånt där trams, utan nu ska jag ha kul som aldrig förr :L
efter skolan åker jag å sara direkt hem till mig å lägger oss i badet. sen ska vi fixa oss å göra oss redo för kvällen!

får se om jag hinner blogga mer senare. mycket möjligt!
snart kommer bilderna från förra helgen också, dom är snygga kan jag lova haha...

nu måste jag jobba igen så jag får gå å krubba snart!
xoxo towe


uptown boy , he's been living in my uptown world

ursäkta mina deppinlägg som kommit nu några gånger men mår inte riktigt bra för stunden, men det kommer bli ändring på snart hoppas jag! :)

skolan idag var ganska OK, förutom när jag bröt ihop där ett tag men gick över direkt när jag trodde jag skulle få dra ner slicketts huvud i snön, han följde med mig till snödrivan å jag va jätte nära på att göra det då han tar tag i mig och SLÄNGER i mig själv... tusan.... men sen fick jag allt ner han lite i alla fall, jag höll om han sten hårt så han inte kunde komma loss samtidigt som han puttade ner mig! lite smart va? jag vet :L
sen kom både zacke, adam, rille, simon, drufva och någon mer snubbe jag inte kände, tror ni jag fick lite snö på mig elle? helst sjukt stog inte upp en sekund. och dom kastar ju inte löst heller, plus att dom drog ner mig i en snödriva full med sand också - så min arm är lite blodig å handen har lite skrapsår! men vad gör man inte för att vara ensam tjej å försöka få ner typ 10 killar haha. jag kommer inte ge mig förräns jag klarar det :)

nu ikväll ska jag till mina kusiner å moster å krubba lite, filip ringde i onsdags å frågade om jag kunde kommaoch man kan ju inte säga nej till en sån sötnos! så jag ska dit med mamma runt halv 7 sen tar jag bussen hem till sara där vi ska ha lite myspys :) sen får jag se om vi går vidare till det där jäkla i am vip eller vad det nu heter? mycket möjligt att vi gör!

nej nu ska jag börja göra mig i ordning lite så jag kan tat lite lugnt sen.. skriv gärna ikväll hörrni :)

gullevännen

ikväll ska jag släppa alla tankar å köra mitt race!
ikväll ska jag faktiskt ha kul :)

xoxo towe


it's like walking on water

jag orkar inte blogga
jag orkar inte bry mig
jag orkar inte tänka
jag orkar inte se
jag orkar inte gråta
jag orkar inte må så här
jag orkar inte en gång till
jag orkar inte att få det svaret
jag orkar inte med mig själv
jag orkar ingenting

helvete...


xoxo towe


let's spend the night togheter!

igår blev det så att sara övernattade här, somnade runt 12-1 så blev ju inte så sent. men som vanligt så var det hur svårt som helst att få upp henne ur sängen imorse så jag drog till med att jag skulle hälla vatten över henne om hon inte gått upp om 5 minuter, jag går in efter 4 å då sitter hon upp livrädd för att få vatten på sig. haha jag har pli påna ;)

skolan va ganska okej faktiskt, hade inte sista lektionen, grymt skönt eftersom jag hatar läraren! jag skulle även ge igen på slickett å larse eftersom dom kastade mig i snön i fredags - 100 gånger ungefär. svin kallt... så idag kom jag på värsta taktiken, jag lyckades få ner slickett men han gav igen och kastade mig med huvet före ner i en snödriva. larse drog jag iväg å sa att det va en viktig sak vi va tvunga att snacka om, jag ställer han precis på kanten till en snödriva å ska putta han men hans reflexer va ju hur snabba som helst så det slutade med att det var jag som låg där nere i kylan... aja, min hämd kommer så småning om!!

sara the pig

ronjas sanna jag

nu sitter jag här å sara ligger framför tvn, vi ska snart se på paranormal activity (3dje gången för mig jag ser den nu...) sen blir det ett varmt bad å lite te tror jag. sara övernattar här igen så blir nog snack å mys hela natten :)

det här är även min första dag på mitt nya liv: dags för viktminskning!
ronja har lovat att hjälpa mig lite, om jag har tur kanske jag får komma hem till jenny å danne ibaldn å köra lite wii-bräda(men självklart umgås med mina gullisar också) - ska ringa å fråga tänkte jag, sen även sluta med allt jävla godis å onyttigt skit!!! jag tänkte på om det är någon som vet någon bra diet eller liknande? måste ju ändra lite på mina matvanor... skulle va schysst om ni kunde tala om dom för mig isf ;)
jag ska göra mig redo för beach 2010 :L

nu ska vi sätta på filmen å sjunka ner i soffan. ha det göttans

xoxo towe


RSS 2.0