that's life biatch

sitter i skolan, ska skriva en sketen artikel om kärlek och sex i tonåren.. men går dock inget bra så lite hjälp av jenny hoppas jag att få imorgon! :) så nu ska jag snart skriva klart min bokrecention sen har jag inte mycket mer att göra.. idag efter skolan hoppas jag på att få leka med slickett om han nu svarar på mitt sms någon gång..! annars vet jag inte vad som sker.
nu ska jag skriva klart min redovisning... skriver sen

xoxo towe


du finns inom mig

joline
jag älskar dig








xoxo till dig


en värld full av liv

19 maj 2010



kom lilla Alvin Lagerqvist till världen. å han är så söt, så underbar! var hos han i lördags och jag ville knappt släppa honom, ville inte åka därifrån.. han är så liten och söt, sandras putläpp har han, riktigt gulligt!! :) saknar honom hela tiden. åker dit i veckan tror jag, kanske tisdag till och med? jag får höra med dom helt enkelt!
 
GRATTIS SANDRA OCH MARTIN <3

xoxo till min alvin


every move i making i'm lost without you



   



   



   



   



   



   



   



   



   



xoxo towe


i love the way you walk - if you walk in my way

hela dagen har varit underbar! från klockan 9 till 2 va det fotbollsturnering med bara BF-elever och solen sken hela tiden, så himla skönt!! min klass gick faktiskt vidare till final men vann dock inte.. men dom va så duktiga ändå tycker jag :)
efter skolan gick vi till stan jag, ronja, sara, lovisa, emma å josse. gick och leta efter klänning men hittade INGENTING, och arg blev jag.. så jag åkte hem å sola. efter det kom hägge hit å vi satt på altan och pratade tills ronja kom då vi gick bort till solariumet å ronja solade lite. jag blir bara blekare och blekare bredvid henne... tusan! får sätta igång med min solning snart.. nu i alla fall har dom åkt hem och jag ska snart gå å sussa. imorgon är det nationella prov i skolan sen vet jag ej vad som sker.. så bara höra av sig! :)
kudden kallar! hade


älskling

xoxo towe


högt, lågt, överallt

har precis varit och solat med ronja. blev inte så jättemycket men ska sola på torsdag också då får vi hoppas på att jag får lite mer färg :) ronja blev därimot väldigt brun....
imorgon blir det skolan sen till vikingstad med cissi, kalle och alice! se deras nya hus och lite sånt. blir trevligt. länge sen jag gjorde något med cissi och dom faktiskt.. huset är RIKTIGT stort har jag sätt på kort, så tänk om jag går vilse... hoppas jag hittar där inne ;)
nu ska jag springa och duscha så jag blir lite mindre kladdig från all olja.. hörs!

JAG MÅSTE BARA SÄGA OCKSÅ ATT SANDRA LIGGER PÅ BB! har inte hört någonting av dom än men hoppas på att den lille kommer idag... längtar!!  

snart blir ni mamma å pappa, känns skumt..

xoxo towe


i'm on my why without you

sitter och väntar på att farmor och farfar kommer och hämtar mig så vi ska åka till cissi och kalle eftersom kalle fyller idag! :) ska dit å fira han lite, käka lite och så.. sen stannar jag nog hos farmor över natten, blir skönast så.. igår grillade jag med martin, viktor och richard. mycket mysigt faktiskt. sen gick vi in till stan en sväng så tog jag sista bussen hem å slockna nästan direkt, trött som tusan... :)
nu måste jag gå fixa till det sista eftersom farmor och farfar snart kommer! hade bra allihopa. finns på mobilen.
 
GRATTIS KALLE!

xoxo towe


en underbar sak med tigrar är att tigrar är underbart bra

nu drar jag och slickett till larse där han och möller är :) hela kvällen tillbringas där och hoppas på att det blir kul! vad jag hörde nyss så lät det som att det kommer rätt många roliga människor. blir nog bra det där...
så ikväll blir det nog inte mycket uppdatering, men imorgon är jag tillbaka igen. idag nås jag enbart på mobilen!
ha det bra hej

xoxo towe


fuck you right back

hur kan livet vara så jävla orättvist? jag har tänkt på det länge men har ännu inte kommit på svaret.
som varför dog just min pappa, vad hade han gjort för ont? ingenting. det bara händer liksom, utan någon mening alls. oskyldiga människor mår dåligt och drabbas av sjukdomar och dödsfall när det lika gärna kan hända någon äcklig mördare eller våldtäcksman, eller hur? det tycker jag i alla fall.
har tänkt på det där hela dagen, vet inte hur det kommer sig men det har funnits där i tankarna. är nog för att jag kommit in i en sån period där jag är arg över att pappa dog, jag är arg över att det händer så mycket skit hela tiden, jag är arg på och förstår inte för fem öre hur vissa killar kan vara så känslolösa och iskalla ibland. usch.
nu ska jag gosa ner mig hos slickett, söka lite tröst och kolla på film, eller såfort den där jevla hockeyn är slut.. hörs imorgon.
ha det bra hörrni
jag älskar dig, jag saknar dig, jag minns dig
xoxo towe

men vad gör det om hundra år när allting kommer kring?

sitter hos slickett nu. kom precis hit, jag och karin sitter i soffan och glor på tvn, slickett och drufva sitter framför jacobs tvspel... jag tror nog det blir att tillbringa min kväll men dom här mongona :) mysigt! så får vi se om det blir något annat men tror inte jag har orken till det riktigt. inte allt för mycket sömn i natt asså..
nu ska jag va lite social mot karin så kanske jag skriver senare. hade!


xoxo towe


if that's OK with you?

långhelg nu!!! efter en extremt jobbig dag i skolan är det äntligen ledigt torsdag-söndag! glad blir jag :)
börjar lovet med att umgås med min kära emma ikväll. vi ska mysa ute på altan, grilla och lite såntdär. linus och dom där grapparna kommer nog också gör oss sällskap :) blir nog bra det där!
nu ska jag snart hoppa in i en dusch så jag blir lite fräsch så kanske jag skriver lite mer senare.
hade


tummen upp för det

xoxo towe


säg det till alla, jag är påväg men det finns ju så mycket att se

usch.. imorse när jag vaknade trodde jag att drömmen jag haft hela natten var sann. jag sprang ut på balkongen i tro om att pappa ska stå nedanför och vänta på mig. men det gjorde han inte. det va så verkligt, och så läskigt på samma gång. men jag måste nog va trög för jag visste innerst inne att han inte skulle stå där, han kan inte stå där, han är där uppe.. men jag var väl trött och fortfarande inne i min jäkla dröm...
har haft flera sånadär drömmar och gjort samma sak varje gång, trott på dom. även att jag vet att det inte går, men ändå gör jag så mot mig själv? jadu...

nu sitter jag i alla fall och lyssnar på massa disneylåtar igen, dom är ju så jevla bra det är ju det som är grejen! hehe.. men funderar på att snart gå och duscha, har ju all tid i världen till det. börjar halv 1 och vaknar 9? det är inte så kul.. man blir ju lätt rastlös.. men men, jag får väl sitta och ta det lugnt ett tag, det är ju skönt det med :)
men nu ska jag i alla fall hoppa in i en dusch!

var nöjd med allt som livet ger
och allting som du kring dig ser
glömt bort bekymmer sorger och besvär
var glad och nöjd för vet du va?
en björntjänst gör ju ingen glad
var nöjd med livet som vi lever här

xoxo towe


så tänk på någonting som är bra

sitter hemma hos josse nu och lyssnar på disneylåtar. det är nog dom bästa låtarna som finns.. är helt kär i dom! :L
gud så underbara... speciellt peter pan och lejonkungen.. hehe...
ikväll blir det att jag sover här hos josse, blir mysigt! var ju så himla länge sen vi hittade på nått så ikväll ska vi ha lite myskväll. ska snart gå iväg och köpa massa gott krubb och sånt, mums!! sen vet jag inte om alex och dom skulle komma en sväng ikväll också? skulle vara kul eftersom det va ett tag sen jag träffade dom grapparna! saknar allihopa :) har nog inget mer att skriva tror jag inte. kanske kommer mer senare. ha det bra mina kära vänner.
JUST DET, HAR TILLBAKA MITT GAMLA NUMMER NU IGEN! DET JAG HADE FÖRUT. så alla vet :)

min lovergirl! vilja <3

"alla snubbar vill ju vara katt
för en katt är alltid katt
ja katt för sin hatt
ja alla snubbar tänder på en rivig låt
men bara katter förstår sig påt!"

xoxo towe

det här är mitt liv, jag lever min dröm

VIKTOR DRUFVA TURNS 18!
grattis min ängel..



hur länge har vi kännt varanda? inte allt för länge. men ändå så är vi så bra kompisar som vi är, och är så himla glad att jag har dig! vi skrattar alltid tillsammans och har så jävla kul. känns som att ha en bror nästan :) hoppas inte någonting förändras nu bara för att du är 18? då blir jag ledsen... hoppas på att ha dig kvar så länge som möjligt!! förhoppningsvis för alltid?

du är min ängel och jag älskar dig!

hoppas du får en toppen dag.

xoxo till dig från mig 


i can make your bed rock boy

äntligen funkar datorn igen! den slutade fungera i fredags men nu har dalle varit här och fixat den..

i fredags var det riktigt kul, dock tycker jag synd om mamma som låg och sov inne i sovrummet... det var ju inte direkt lugnt här.. men men :) hon klara sig ju så var nog inga problem. men sov inte så mycket på kvällen. somnade vid 6 på lördagsmorgonen och vaknade halv 8 sen, åkte till sandra och martin och somnade där, somnade påväg hem, sov hela dagen, åkte till slickett vid 9, somnade direkt där, sov hela natten, sov till 1 idag sen gick hem och sov ännu mer! hör ni? sovit är det ända min lördag/söndag bestått av.. men det har varit rätt skönt faktiskt. så funderar på att sussa för natten om någon timma :) så är jag skapligt pigg imorgon!
imorgon har jag muntligt nationella engelska med jerry.. undrar hur det här kommer gå, jag kommer inte våga prata! haha, jag suger på engelska ju..... får göra mitt bästa och hoppas på ett G!

nu ska jag göra mig redo för sängen!
xoxo towe


oh romeo, where do you have your julia now?

måste bara berätta hur duktig jag är: jag GICK till skolan imorse, kunde tagit bussen men jag gick! duktig va? stolt över mig själv faktiskt.
jag och jessika skulle gå hem från skolan också, men det är ju nästan storm ute så kändes lite för kallt... men nu ska jag börja gå, tar bara en halvtimme och det är riktigt skönt faktiskt :L
nu sitter vi och väntar på att våra vänner ska komma. så ska vi börja fixa oss lite sen förhoppningsvis sätta igång grillen! :) synd att det blåser så mycket bara... men man överlever väl! vi har ju vårat egna gjorda lilla "partytält".. blir nog bra det där :)
nu måste jag plocka undan lite kläder så det inte ser ut som ett helvete när folket kommer.. skriver kanske senare!

xoxo towe


blow my whistle beby

ursäktar för min dåliga uppdatering. men ska försöka bli bättre :)

idag har jag umgåts med emma, vi gick till öb och handlade lite. när vi skulle gå hem igen satte vi oss och tog det lugnt ett tag i en kulle och njöt av den sköna solen.. haha... sol och sol, det va ganska kallt men vi satt där ett tag i alla fall. sen gick vi, tog löpet gjorde vi till och med, riktigt kul hade vi, mycket skratt! som vanligt med emma :)
sen satte vi oss med mamma och katarina och pratade lite om livet osv sen bestämde hon sig för att gå hem med linus så nu sitter jag här och funderar på att gå och lägga mig. ska ju upp till skolan imorgon. har varit så grymt trött varenda dag nu den här veckan, har bara sovit känns det som....

imorgon blir det grillning men några stycken. här på min altan. blir nog mysigt, hoppas bara på att solen tittar fram och värmer lite! :) skulle ju vara skönt... men man ska väl inte hoppas på för mycket, den har ju svikit några gånger nu.. men men, jag håller tummarna i alla fall! :)

nu ska jag nog tvätta av mig sminket och gå till kojs. skriver imorgon. ha det bra allihopa
(bilderna från valborg kommer såfort min kamera börjar funka igen!)
xoxo towe


you are my fucking sunshine, even if i don't want you to be

sítter hemma hos micka och dalle å tar en liten paus i allt målande. det tar lite på krafterna att måla, har ju hjälp till både igår och idag å måla deras hus + carport. och jag kan säga att resultatet blir fin fint! :)
det är dock skönare att måla idag än va det va igår, solen skiner och det är någorlunda varmt ute, igår var det ju lite målnigt och nästan lite små kyligt sådär.. men nu idag går det undan så carporten är snart färdig i alla fall :) hoppas man får lite färg också eftersom man sitter i solen hela tiden!
lite bilder från igår..

ställningen va lite sne igår.. plus att min fina krigsmålning syns!

så söta så söta.. jag å syrran

3 veckor sen kommer lilla alvin ut!

upp upp.....

å IVÄG!

bilder från valborg kommer såfort jag kommer hem!
nu ska jag fortsätta måla....

xoxo towe

RSS 2.0