never see you again

GOTT NYTT ÅR!
orkar inte smsa runt å så vid 12 sen i natt :-)

xoxo towe

i just wanna live



xoxo towe

knocking on heaven's door


Väldigt coolt måste jag säga! Det brinner i glasen ;-))))
Nu sitter vi här och ska snart langa upp tacosen, sen blir det en liten "spakväll", myspys med andra ord. Så ska jag förbereda mig imför imorgon, då sticker vi till ringstorp med dom bästa å har det galet kul!!
Nu är det dags för käk...

xoxo towe

i'm leaving on monday morning

Nyårs-outfiten klar! Blir en svart klänning, ett bälte i midjan å jättefina klackar, kommer bli en liten partypingla där ute i ringstorp ;-) Å jag kan säga att utan Ronja hade jag inte haft ett dugg med mig hem, så tack min lilla prinsessa!
Nu sitter jag hemma å ska snart kolla igenom mina andra fynd jag shoppat idag. Så nu är alla presentkort å pengar slut, känns ju bra.. Haha ;-) Men äsch, det blir bra ändå!
Nu blir det lugnt. Ha det bäst!

xoxo towe

free falling

Ae Towe nu får du lägga ner med denna jävla överdrift. En kommentar hit å dit, ett samtal hit å dit. Det är ingen annan som tänker på förutom du! Sluta tönta dig nu.

xoxo towe

viva la vida

Jag saknar dig så det gör ont. Och det är nu man börjar undra om man verkligen gjorde rätt val.. Jag vill ha dig som min. Men nu har jag ju förstått att du inte bryr dig ett skit, exakt två veckor sen vi sa ett ord till varandra idag. Och jag antar att det här va lätt som en plätt för dig...
fan för dig.


xoxo towe

i don't care what the people may say about me


Det där va ett tag sen du..

Sitter med vicke i sängen och båda är som två facebook-nördar... Haha! Har precis badat å sätt en film å myst lite, ätit lite pannkakor och sånt där :-) Blir nog inte mycket sömn i natt inte, ligger nog vakna halva natten och bara pratar, för när vi väl kommer igång finns inget stopp!
Men imorgon runt två åker jag och Ronny till staden å försöker finna en nyårsklänning åt mig. Får se hur det går, har letat ett tag nu men finns ju inte ett dugg jag vill ha.. Å måste finna en på Bikbok eller Gina eftersom det bara är där jag har presentkort. Men men, med lite hjälp av Ronja ska jag nog finna mig något fint :-)
Nu i alla fall ska jag sno vickes nya mobil som sitter halvt fastklistrad i hennes hand så hon kan vara lite social igen! Sen krypa ner under täcket å fortsätta vårat serius talk (engelskan på topp..) ;-)
Ha det bäst sötisar!

xoxo towe

what goes arround - comes arround


Trött, träningsvärk, huvudvärk osv.. Men jag kämpar på ändå, ikväll ska jag ge mig ut på isen och åka skridskor med lilla Martin! Får se om vi bir fler? Ae vet inte.. :-)
Gick en sväng till stan idag för skulle fixa mobil med mamma, fik skicka efter en så kommer väl ta ett tag innan den kommer. Bara vänta, men när jag väl får den så måste vi skicka iväg den igen och väntetiden blir ännu längre. Men äsch, det blir ju bra nr jag väl får den sen också! Försökte även hitta en nyårsklänning, tror ni ja fann någon? Nepp! Inte ett dugg hitta jag, kommer sluta med ett par mjukis och en tröja.. Nae vers, men jag orkar inte lägga ner tid på det, så himla överskattat måste jag ta och eränna!
Nu ska jag föörbereda mg mentalt för min kväll på skridskor .. ;-) Ni finner mig i trädgårn mina kära vänner.

Imorgon är det 2 veckor. Känns skumt..

xoxo towe


nobody's wife


 
xoxo towe


where'd you go? i miss you so..


D å M.. Jag lyssnar på den här och tänker tillbaka på alla dessa månader, eller år blir det till och med, som vi har "umgåts". Jag blir så jävla arg när jag tänker på hur du beter dig, du borde växa upp lite och bete dig som man borde göra i din ålder. Man gör fan inte så som du har gjort, man gör inte det! Du hade inte ens en gnutta dåligt samvete, inte ett dugg, utan du fortsatte din dag som ingenting. Till och med jag hade mer ångest än vad du hade. Visst jag gjorde fel, men LÅNGT ifrån lika mycket fel som du gjort.

Jag kommer ihåg första gången vi träffades. Vi satt nere vid ån en sommar, du va så himla söt. Jag kollade på dig hela tiden, i smyg, men till slut kom du på mig. Men allt du gjorde va att flytta närmare, du höll om mig, vi delade filt, det va hur mysigt som helst. Sen fick jag reda på den "stora nyheten" och då va det kört.. Tänkte jag ja.. Men oj vad man kan tro fel ibland. Nu nästan 2-3 år senare är allt som det va då, bara att jag har slutat kämpa för något som jag inte fick.

Jag antar att du gjort ditt val nu eftersm du inte hört av dig, och det gör så himla ont att veta att vi kanske aldrig mer kommer prata med varandra. Så sjukt jävla ont. För jag trodde verkligen att du kanske skulle ångra dig, men nej, du går tillbaka till den vanliga trista vardagen. Men det är så du vill ha det då är det så du ska få det också.

Känns konstigt att inte vakna av att få ett sms av dig. Är van vid det, så va det nästan jämt förut... Men nu är det slut med det också. Och det gör så ont att inte ha dig kvar, men å andra sidan så var väl detta det ända rätta. Jag kunde inte fortsätta som jag gjorde då, jag tycker inte om att dela.

Allt man kan göra är väl att hoppas på det bästa och ta en dag i taget. En dag i taget utan dig. Men nu är det slut, på riktigt, du gjorde ett val och då är det så det får bli.

jag hatar att jag älskar dig.

xoxo towe

få mig börja om från början, börja läka mina sår


Här ligger jag i min sköna säng med min nya rosa perfekta pläd (som ni kanske inte ser på bilden men har armar!) och har ångest inför morgondagen.. Mig på ett par skidor kan ju bara sluta på ett sätt känns det som - i kaos! Men jag ska allt göra mitt bästa och inte vara så töntig utan våga åka ner för den där rackarns backen ;-) Känner mig redan utskrattad.. Hoppas dom är snälla mot mig imorgon. Men inte nog med det, det är jag - som aldrig stått på ett par skidor i hela mitt liv, och fyra killar till - som åkt skidor i hela sitt liv (1 av dom har till och med varit skidlärare). Så ja som sagt, får se hur detta slutar. Men det jag är mest nervis över är nog den där jäkla liften, tänk om den fastnar? Eller tänk om jag ramlar ner? Eller ännu värre - tänk om jag bryter en arm eller nått? Då dör jag! Ni får helt enkelt hålla tummarna för mig imorgon!
Nu ska jag snart sätta på en film, ta mig en kom te och krypa ner under täcket å försöka sova så småning om. Blir väckt klockan 7 imorgon, känns bra när det är jullov och sådär! Så jag känner att det är dags att sluta skriva och försöka sova så man inte är helt död imorgon...

Önska mig lycka till!

xoxo towe

words can't bring me down

Sådär ja, då va middagen hos mormor avklarad! Lika mysigt som vanligt :-) Dock hade hon tänkt överraska oss med en ny efterrätt, alltså TA BORT BRULLEPUDDINGEN! men det gick inte för sig, det blev ett himla liv så den kom allt fram ändå! Haha, så söt lilla mormor.
Nu ska jag snart hem, städa mitt rum lite tror jag behövs.. Sen hoppa in i en dusch och så hoppas jag på en bio ikväll! :-) Om jag får med mig min vän så att säga..
Aja, nu ska jag slänga mig i soffan och vänta på att dom där ute i köket säger att vi kan åka hem! Ni får ha det så bra sötisar ;)

11 dagar...


xoxo towe

just like a pill


Lika snygg som vanligt? i know... ;-)

tack för god mat, fint folk och massor fina julklappar!
nu önskar jag alla godnatt och en god fortsättning :-)
ha det bra gottisar, kanske slänger in något imorgon innan vi åker iväg till mormor. puss å kram

xoxo towe

walking in a winder wonderland


Skänker en slängpuss!

Idag tänder jag ett ljus för dig min underbara pappa. Hoppas alla får en mysig julafton :-) Nu bär det av till mantorp! Ha det bäst, och åter igen...
... GOD JUL!!

xoxo towe

time is ticking ....

... snart blir jag också 18! ;-)

Dagar - timmar - minuter - sekunder
198 - 22 - 14 - 47


xoxo towe

glädjen är stor i ett barns klara ögon

Som jag längtat!! ÄNTLIGEN ÄR DOPPAREDAN HÄR! :-D
GOD JUL ALLA MINA SÖTISAR, hoppas ni får en underbar dag :-) För det kan jag lova er, det ska jag ha!!


xoxo towe


i'm coming home for christmas

sitter här hemma i mitt kök och kollae på all denna mat som tillagas där borta... hur mycket som helst! men snart bär det av till micka och dalle, ska äntligen få klä min älskade gran!! :-) sen blir det lite uppesittarkväll och lite sånt, så blir myspys ikväll. fast skulle ju inte vara fel om ronja va med, saknar den lilla krabaten..
aja, imorgon är det julafton och jag kan inte längta mer... helt sjukt! hoppas på att det blir en underbar dag, men det vet jag att det kommer bli, få ha tankarna på lite annat för ett tag... :-)
nej nu ska jag nog ringa micka och se om jag får komma dit lite tidigare!
ni får ha det bäst allesammans!

GOD JUL!

xoxo towe


barabim barabom



ikväll ska jag lägga mig ner och gråta och skämmas under täcket.. ska ligga där över jullovet! vill inte komma ut.. nu snart ska jag åka till farmor å söka tröst där istället, det lär behövas för mitt psyke kan ju jag känna.....
ha det bra, jag ska försöka göra det bästa jag kan, men tror starkt på under-täcket-taktiken! så hittar ni mig inte så vet ni vart ni har mig

xoxo towe

dutty dutty dutty love


Det är såhär det slutar...

xoxo towe

hold you



Kylan är ju inte att leka med alltså!!
är som en isbit faktiskt...

xoxo towe

alle alle alle


Ikväll blir det att umgås med den här bruden :-) Ska nog ta å festa till det lite, med lite mysigt folk!
så snart ska jag gå upp ur sängen, direkt in i duschen och sen träffa patrik ett tag, åka på lite ärenden sen vidare till ida å göra mig iordning lite inför kvällens kommande aktivitet :-) Så mer än såhär blir det faktiskt inte idag.. Hör duschen skrika efter mig!
men ha det så bra, och ha en awesome lördag :-)))

låt mig va, det är mitt liv!!

xoxo towe

i'm gonna love you like i never love before


En mindre bra bild på mina nyfixade naglar! Men blev faktiskt nöjd, nu är dom lite julfina :-)
Men kan säga såhär mycket att jag är så sjukt trött så jag somnar vilken sekund som helst, ska försöka hålla ögonen uppe i ungefär en timma till då viktor martin och frida ska beje sig hemåt. Kan bli kämpigt!
Aja, ska väl försöka vara lite social nu igen, så ni får ha det så bra allesammans.

xoxo towe

tired and upset of you



Sitter hemma på min övervåning och kollar på tv med min kära vän viktor! han offra sig och sa att han kunde sova här i natt så jag hade lite sällskap :-) gullig liten prick det där!
idag i alla fall va jag i skolan, har jobbat som en galning idag faktiskt, riktigt stolt över mig själv måste jag ta och erkänna.. och sen direkt efter det gick jag till micka och färgade håret och toppade lite, försökte få henne att klippa lite extra, men svaret jag fick va:
"Efter balen får du klippa dig hur du vill, kan till och med raka av dig håret, men nej towe, nu är det jag som bestämmer!"
Jag älskar att ha en egen vilja........ Haha!
Nu i alla fall ska jag göra klart svenska/kommunikations uppgiften som ska vara klar imorgon, sen fortsätta glo in i tvn sen hoppas på lite sömn :-) Så ni får ha det så bra mina kära vänner.

xoxo towe

är du jordens stora skatt



Denna låt är så himla fin tycker jag...

xoxo towe

är det dig han väntar då?


Hallå där!
Idag fick jag turen att vara barnvakt åt mitt lilla charmtroll :-) Sandra skulle iväg å jobba en snabbis å Martin är sjuk.. Å då är det klart man ställer upp för laget! Ska till och med med på babysim ikväll, gud så roligt, kanske kan lära mig ett å annat ;-) Nu somnade precis Alvin, så söt innan han precis ska somna, så ligger han å pratar och ler sen helt plötsligt slocknar han :-) Gullig som satan!
Efter babysimmet ikväll åker jag tillbaka till farmor och farfar å kommer hem igen på fredag tror jag, så ni vet vart ni har mig menar jag! Men ikväll hoppas jag på en slappisfilm hos grannen och imorgon är det åter till pluggandet! Sen på fredag, vet ni vad som sker då? JULLOV!! Underbart!!!
Nej nu ska jag göra klart ett skolarbete lite snabbt medans den lille sover. Ha det bra :-)



xoxo towe & alvin

siktar mot toppen så långt jag kan nå

Sitter i skolan, väntar på att möller ska göra klart sitt prov, lycka till!! :-)
Sen bär det av hem mot farmor. Ska dit och plugga som en galning, både hälsopedagogik och idrotten! Det här måste jag verkligen klara.. Får jag MVG på hälsopedagogiken får jag nog VG i betyget. Och jag måste klara ett g på idrotten, annars är jag ganska körd... Men men, ni får hålla tummarna för mig imorgon :-)
Så med andra ord blir det inget jobb ikväll, hinner inte med det. Men känns inte som att det gör så mycket, säljer ju ingenting ändå! blir att skaffa sig ett nytt jobb snart tror jag..
Men eftersom jag ärhos farmor har jag ju ingen dator så så mycket uppdatering lär det ju inte bli, som vanligt, men jag ska försöka få tag i en dator i skolan :-) Annars får ni ha det så bra gullisar.

Längtar till helgen. Som bara den. Hoppas på att den bli bra. Hoppas på att jag träffar dig.

xoxo towe


jag sitter bra, jag här bak i bilen



Nu snart sticker en trött Towe till Ullared med dom bästa!

Kommer hem på söndag igen, får jag tillgång till Jennys mobil någon gång under lördagen/söndagen så kanske jag kan slänga in något snabbt om hur underbart jag har det på ullared! ;-) Annars hörs vi alla på söndag hör ni. Ha det bäst

xoxo towe

give you this



xoxo towe

i hurt's

Jag vet att jag inte ska bry mig. Och trodde inte jag skulle göra det heller. Men det gör ont, så helvetes jävla ont. Men varför bryr jag mig? Nu förstår jag i alla fall varför du inte hälsar på mig längre, och bara går förbi som om du inte ens sätt mig, även fast jag vet att du gjort det. Eller varför du inte hör av dig, eller varför du beter dig som en idiot. Men det jag därimot inte förstår är varför man inte kan vara kompisar? Vad är det för fel med det. Inget alls. Vi hade kul ihop, vi skrattade alltid. Synd att det inte är så längre, din jävel, det här är ditt fel. Hoppas du fattar att du inte kan komma å prata med mig nu som ingenting, du sket i mig från början, och så kommer det förbli, hoppas verkligen du vet det. Du är så jävla känslokall, många är som du, många är lika idiotiska och dumma i huvudet som du. Fy fan. Men hoppas ni har det bra, och hoppas det håller länge. Usch.

xoxo towe

you belong with me



Den stämmer in så bra...

xoxo towe

i get you one way ore another



Här sitter jag i mitt kök, ensam, väntande på mina söta vänner :-) Blir att sitta här hemma ikväll och bara ta det lugnt, ska försöka sova ganska skapligt också för tror ingen orkar med mig om jag ska vara trött och sur imorgon på ullared haha! Ska upp redan halv 4-4 för att Jenny kommer runt halv 5 och plockar upp mig. Sen bär det iväg. Längtar efter att få umgås en hel helg med mina söta gullisar :-)
Nu ska jag testa att skicka iväg ett sånt där såkallat sms och se vart folket håller hus.. Ha en trevlig fredagkväll!

Jag vill ha dig här, men allt jag får är ett kanske...

xoxo towe

it's gonna be love



Kom till Sandra och Alvin runt 1, och ända sen jag kom dit har jag och Sandra pluggat som djur, eller hon har hjälp mig rättare sagt. Och gud så duktig jag känner mig nu :-) Kan nästan hela idrotten, imorgon börjar jag plugga på hälsopedagogiken, nästan klar med alla rester jag har osv. Duktig tjej va? Kan ju jag känna liksom.
Imorgon blir det att ta det lugnt tror jag, ska ju upp 4 lördag morgon för att åka iväg till ullared - HERE WE COME!! Ska shoppa som en galning :-) Men först börjar vi med skolan och sen en liten visit hos Jenny Daniel och Joline, sen vidare hem till mamma med Sandra Alvin Micka och Dalle! Blir en mysdag imorgon helt enkelt.
...Kan jag lova... *hihi*
Nej nu ska jag fortsätta leta reda på fakta om Snowboardåkning! Sen åker vi en sväng till Micka sen hem till farmor och umgås med min kära granne. Ha det så bra allihopa.



Jag vill ha dig här nu pappa

xoxo towe

varje dag rider omkring, varje natt din emot min

Hemma hos mammi en stund med möller. skulle hämta hans saker som han lämnade här i fredags. men om 10 minuter går vi till bussen och jag återvänder till min kära farmor och farfar! :-)
och blir lite ledsen för det blev tydligen inget jobb ikväll som jag hoppats på, men får stanna hemma och plugga istället.. men kan sitta uppe lite längre med skiter så jag blir klar med det ikväll eftersom jag har sovmorgon imorgon! underbart. och så får man ju försöka se lite framåt att snart är det ju jullov. och på lördag sticker jag och mitt gäng till ullared. gud vad skoj :-)
Now i will go

xoxo towe

 


pengar rullar in, det går bra nu

eller inte... har inte sålt ett dugg! Det här är verkligen inte bra för mitt psyke. Vissa är så himla otrevliga så man nästan vill be dom dra någonstans, men man har vett i skallen så det gör man inte utan mer dom vänligt att ha en fortsatt trevlig kväll :-) uschalingen.. ida har lyckas sälja en idag, så litet steg närmare thailand är vi ju i alla fall..
men men, det är väl bara att stå ut, någon gång måste man väl sälja någonting.. Eller????

nu efter jobbet, slutar klockan 9, måste jag direkt hem till farmor och fortsätta plugga lite på idrotten. sandra har gett mig ett schema, men ligger lite efter. så nu gäller det att jobba på, och med min huvudvärk känner jag att det inte kommer bli så kul. men det är ju bara göra som man blivit tillsagd helt enkelt! duktig flicka som man är då!
imorgon slutar jag inte förrens halv 4 heller, och det känns ju kul! inte. eftersom jag har jobb sen på kvällen också och då vet jag att jag kommer vara sådär himla trött och ha lika ont i huvudet som jag har idag. och blir jag inte klar med plugget ikväll får jag ju sitta imorgon också, great! ;-)
men imorgon hoppas jag på en bra dag, och det känns på något konstigt vänster som att den kommer bli det faktiskt. hmm, undrar vad det kan bero på... hehe ;-) mysigt.

nej nu ska jag fortsätta, jobbet kallar! våran 15 minuters paus är över. då är det bara 2 timmar kvar då! ha en trevlig kväll :-)

xoxo towe


rider omkring

Ligger fortfarande i sängen och degar. Vaknade för nån timma sen men har inte orkar gå upp än, och det är så kallt utanför täcket så jag ligger nog kvar ett bra tag till haha :-) dock börjar jag bli hungrig, men ingen god mat lagas i huset så jag får se vad jag lagar till!
Idag händer det nog inte så mycket. Hoppas på lite besök ikväll men antar att det inte blir så som man tänkt sig :-) Sen senare isf om det inte blir så så åker jag till farmor. Bosätter mig där i ännu en vecka haha ;-) Så kommer inte bli mycket uppis nästa vecka heller men ska försöka få lite tid i skolan och så! Det blir skit bra vet ni.
Och bilder från igår kommer såfort Cissi å Jenny har lagt upp dom så jag kan sno åt mig några! Det va riktigt trevligt å kul faktiskt. Farmor och farfar är så himla söta :-)
Nu ska jag gå upp och försöka hitta lite mat i huset.. Ha det så bra everyone!

xoxo towe

get up now



Snart drar jag vidare till johannelund hem till Jenny Daniel och Joline. Sen efter en stund bär det av till vikingstad till Cissi Kalle å Alice. Där väntar också Hanna Christian, Henke Hilde, Lotta Lillen å hela köret! Sen runt 6 kommer farmor och farfar så bjussar vi på 3rätters å hela kittet :-) Kommer bli en jätte mysig kväll hoppas jag!
Och äntligen ska jag få träffa mina saknade små älsklingar. Joline å Alice. Gud vad jag saknat dom! Men ikväll är dom med så då får jag passa på å sno dom ett tag :-) Haha.

Hoppas på att denna kväll blir lika bra som igår.

xoxo towe

i'm flying high above the sky tonight

sådär då, klockan är 4 och nu är man hemma. känns bra när man ska upp tidigt imorgon och bege sig till vikingstad! blir mysmiddag, 3rätters för farmor och farfar bröllopsdag :-) så vi barn och barnbarn ska umgås lite med dom som present. mysigt!
sen på kvällen så får vi se vad jag hittar på, men hoppas på att stanna kvar i vikingstad och umgås med ida å co :-)
men det får vi se imorgon. nu ska jag försöka sova i alla fall, ska göra allt för att hinna somna innan möller så jag slipper allt snarkande! haha. dags att gå till kos. sov gott mina vänner :-)

ikväll är jag lycklig. och du vet varför

xoxo towe

i have the time of my life

Okej, som jag börjat nästan varje inlägg nu på sista tiden, så måste jag ursäkta min uppdatering!
Men nu ska jag berätta hur det är. Jag åker till farmor och farfar söndagar, sen sover jag där till fredagen, sen åker jag hem fredag å lördag, kanske åker hem någon dag i veckan men det sker inte ofta! Och hos gamlingarna finns ingen dator, och dom har inget internet så kan inte ta med min dator heller.. Så sitter inte nånting vid datorn nästan! Och i skolan sitter jag ingenting vid datorn heller.. Så blir mest uppis på helgerna :-) Men hoppas inte att dom få läsare jag har slkutar läsa bara för det ;-) tänkte bara berätta det så ni vet läget liksom!

Jag hatar folk som lägger sig i andras liv. Skit i vad jag gör, låt mig göra vad jag vill, lägg dig inte i! Det är mitt liv, du har ett eget du kan bry dig om. Usch. Och vart får du allt ihfrån undrar man ju? Jag har ju mina misstänkta kan jag säga. skulle bara vilja säga att du kan dra åt helvete, för du är så jävla dum i huvudet, men det funkar ju inte riktigt så. så jag håller masken och låsas tycka om dig på samma sätt du gör. Dock kommer det blir svårt att hålla masken när jag ser ditt fyla tryne din idiot!!!!

xoxo towe

in my life

är för trött för det här känner jag. slänger in ett inlägg på riktigt när jag känner att jag har orken och när jag har nått kul att skriva. händer inte så mycket i mitt liv just nu känner jag.. men men!
nu ska jag krypa ner bredvid ida och sätta på sunes jul. blir mysigt!
ha det bäst

xoxo towe

RSS 2.0