all i want for christmas is you

Om möblering + julpynt!


VÄLKOMMEN!


Min mysiga säng med sidenlakan! (Bilden blev lite mörk)


Mysbordet!


Ljusgardin är alltid lika fint! :-)

Det är vad jag har gjort idag. Nu måste jag springa!!
Ha det bra allihopa

xoxo towe




the only girl you ever love

right now:

sötnosar!
Snart bär det av till vikingstad. Sen bowling och party :-) hoppas ni har en bra kväll!

xoxo towe

i hope you are the one i chare my life with


Hårt arbetande "Towe Svensson"!

sådär ja, då var man äntligen hemma på riktigt igen. dock ska jag tillbaka till farmor och farfar på söndag igen, blir nog att sova där från söndag till kanske till och med fredag. Det får vi se :-) Men sitter inte vid datorn så mycket bloggande blir det ju inte.. Hoppas inte att ni inte slutar läsa bara för det! Haha. om det nu är någon mer än sandra som läser haha!
Nu tänkte jag snart gå och lägga mig framför en film, bädda ner mig i sängen och försöka somna om igen. sov mellan typ halv 5 och halv 9 förut, så blir nog inte så mycket sömn. men man får väl alltid hoppas!
imorgon blir det bowling och fest med ida och co :-D hoppas på en kul kväll! övernattar i vikingstad och ida sen också.
nu känns det som att jag bara babblar om allt å inget, så kanske är bäst att sluta nu.. men ni får sova så gott, ha det bra mina bästa!

xoxo towe

för dig har jag låsas


SNART ÄR DET JUL!!

uppisen är dåligt för tillfället jag vet. men det är faktiskt så att lilla towe har skaffat jobb! eller jobb å jobb... ja som telefonförsäljare... haha ;-) så nu har jag sovit hos farmor och kommer göra det i natt också! så kommer inte blogga alls mycket dom kommande dagarna :-) kan tänka mig att jag sätter igång igen på lördag kanske? det märks!
hoppas ni inte slutar läsa bara för att puudateringen är lite seg ibland! stay with me people :-)
nu måste jag in till stan och träffa ida, sen blir det ännu mer jobb.. 5-9. GREAT! hmm..
ska försöka övertala mamma att skjutsa mig in till stan också, se hur det går med den saken.. aja, nu måste jag verkligen röra mig! ha det bäst mina gottisar :-)

xoxo towe

saving all my love for you



Fattar ni nu varför jag tycker synd om delfinerna i Japan?
uschalingen... Tycker så jävla synd om dom. Fattar inte hur fan man tänker när man gör såhär mot djur. Så sjukt dumma i huvudet! Blir verkligen arg när jag ser sånt här asså!!


Och jag kan ju ta och berätta för alla här också, att idag blir jag vegetarian! Dock är det ingen som tror att jag kommer klara det, men jag kan säga så mycket som att jag kommer chocka er alla. Tänker inte sitta och äta djur som jag vet blivit dåligt behandlade.. Dock om det står på paketet att dom haft det bra innan dom dog, då KANSKE det går bra. Och så ska jag börja med en ny diet, frukt- och grönsaktsdieten :L

nu ska jag fortsätta kolla på full frys och invänta att mina vänner ska vakna. och sitter faktiskt och längtar efter mamma också, men hon kommer inte förrens 5.... :-( Vet ju inte om jag är hemma då fortf..
ae, nu kallar full frys. vi hörs dårå

xoxo towe

no boudaries


Så j******vla trött.... fast ändå inte.. skumt det där

Här sitter jag, har varit vaken sedan klockan elva - igår alltså... det sjuka är bara det att jag är verkligen inte trött, eller det har gått över så jag är sådär trött pigg ni vet, så man bara babblar om allt och inget och man vet knappt vad man heter ens en gång liksom. Men nu har mina vänner somnat, Möller, Larse och Erik. Men hoppas på att dom vaknar snart igen, vill ju liksom inte sitta själv hela dagen, och mamma kommer inte förrens vid 5..
Men ikväll blir det nog att sova hos farmor och farfar i alla fall, eftersom jag börjar nytt sånt där val i skolan i morgon, och det har jag på birgitta skolan..... uschalingen! Men får väl hoppas på att det blir skönt, har ju trots allt massage!
Och nu fick jag reda på att jag ska ta en fika senare med min älskade saknade lilla andreas, va så himla länge sen man träffade den grabben så blir kul :-)) då får man ju bara hoppas på att nötterna ska vakna någon gång...
nu har jag faktiskt inget mer att säga tror jag inte. och om jag har det så kommer det väl snart ett inlägg igen. men jag vet inte. fan jag bara svamlar.. smamlar.. eller vad heter det? ae jag vet inte.. nu ska jag i alla fall försöka sova, lägger mig i mammas säng och njuter av lugnet. haha, å herregud towe...
ha det bra i alla fall, sov gott hörni!

xoxo towe

godmorgon världen, vilken underbar dag


Min cooling till farmor! Så söt :-))

Nu är jag vaken.. Och har så oerhört ont i huvudet! Vet inte varför, igår tog jag det liksom lugnt. Men antar att jag sovit sådär konstigt i natt som jag gör ibland.. Vaknade av att Martin ringde, och ingen fika för mig Sandra och Fille, han va nämligen sjuk stackarn. Så kanske blir för mig att åka till Mantorp en sväng, eller så går jag till farmor och farfar, det får jag helt enkelt se :-)) Ska ju i alla fall till Farmor och farfar runt 5-6, dom har ju lite "fest" för deras bröllopsdag som va igår. Grattis ännu en gång turturduvor!
Sen ikväll umgås jag med mina bästa, kommer nog bli bra. Men just nu ska jag försöka vakna till lite, sen ska jag nog hoppa in i en dusch och sen sätta igång med att göra mig iordning... Gud så jobbigt! Men men, ska man vara fin får man lida pin.

xoxo towe

forgive but not forget

Det som inte dödar oss
Gör oss bara starkare..

xoxo towe


mcc

Inväntar Ronja och Alexander, ska ha lite fredagsmys <3
Känner dock att jag kommer somna framför filmen :-) Får försöka hålla mig vaken.. Imorgon ska jag med Sandra och Filip och fika, runt 3, blir nog roligt!
Kommer nog inte orka sitta på bloggen mer ikväll.. Hoppas ni har en rolig kväll :-)


GRATTIS MARTIN!

xoxo towe

when you smile, the whole world stops and stare for a while

Äntligen hemma igen, efter att ha sovit hos farmor och farfar nästan hela veckan :-) riktigt mysigt. Imorse fick jag till och med kaffe och kaka på sängen, och en liten present! Har ju namnsdag så självklart är dom gulliga och fixar lite extra.. Egentligen borde det vara jag som kom med kaffe till dom, farmor och farfar firar faktiskt guldbröllop idag! 50 år har dom varit gifta :-) tänk om det blir så bra när man hittar den rätta.
nu ska jag snart skala lite potatis, så att jag slipper höra mammas tjat sen.. så kommer möller så ska vi äta lite mysig middag vi fyra, sen går vi nog vidare till micka och dalle som har altaninvigning :-)
nu fick jag även reda på att larse kommer hit också, ännu mer myspys!
nej nu måste jag skala.... ha det bäst

xoxo towe

so many days

Precis badat klart med den lilla sjuklingen. Stackarn har ju såklart blivit sjuk igen! Sicken otur dom har den där familjen Lagerqvist..

Snart åker jag tillbaka till farmor igen om jag inte får ett litet samtal av dalle där han säger att vi ska övningsköra ikväll, men tror nog inte att det blir så.. Så blir alltså övernattning hos farmor i natt också, kanske imorgon också till och med, är så himla skönt att sova i stan! :-) Nära å bra.
Så nu ska jag packa ihop lite saker, ringa dalle och sen får vi se hur resten av kvällen blir. är det någon som är i stan så är det ju bara höra av sig, jag är öppen för förslag ;-) haha.
ha det bäst mina gullisar. uppisen kanske blir lite seg men  som sagt, gamlingarna har ingen dator :-)

xoxo towe


ingen kan älska som vi



jag har nog aldrig skrattat såhär mycket i hela mitt liv som jag gjort idag. minsta lilla sak så har jag typ legat dubbelvikt av skratt, men så går det väl när man är trött antar jag.. brukar ju bli så liksom.. men förut, det slog allt, jag skrattade så tårarna bara spruta! jag kunde knappt andas, och jag försökte berättade det roliga, men fick inte fram ett ord. ingen fatta någonting, förutom jag som höll på av dö av skratt attack! HAHA. gud så kul det va.

Dagens:
Jag, Möller, Larse, Tomas och Andreas står och diskuterar om allt möjligt, plötsligt kommer vi in på hur det skulle vara att ta shots i... rumpan... Såhär sluta det...

Möller: Så står man i baren på krogen och ska beställa. -En laktis shot tack! (och vänder upp röven)
Andreas: Eller så tar man salt först mellan skinkorna, sen häller man en tequilashot och direkt efter tar man citron!
Larse: Man får liksom gnida in citronen då mellan skinkorna! HAHAH
Tomas: Ja då blir det ju som en vanlig tequila shot, bara att man blir full snabbare!
Möller: Ja men hallå, om man tar citron mellan skinkorna.. Då går man ju bara runt och är sur hela tiden, och det är ju inget kul! HAHAHAHA


Då sprack det för mig, låt bokstavligt talat dubbelvikt på marken och höll på att dö. fan vad kul jag har haft idag asså. det känns ändå som att det här varit en bra dag på något sätt. men ändå inte. men kan vara någorlunda lugn nu i alla fall, allt gick bra med cissi och det är över nu, det värsta i alla fall.. längtar tills jag får träffa henne, vill bara ge henne en kram..

Men nu ska jag överge datorn till Möller, så ska vi lägga oss i sängen så småningom, och jag ska försöka övertala grapparna att det är Pelle Svanslös vi kollar på ikväll! får se hur det gpr med den saken.. men jag kommer inte ge mig i första taget kan jag säga! :-)
nej nu ska jag sluta, stackars möller har väntat i flera timmar. ha det bra allihopa, och sov så sött!

jag är lycklig, du gör mig lycklig. men jag vet, att det bara är för stunden..

xoxo towe

hey sister



Måste ge lite credit till min älskade, äldsta stora syster! Min mest aktiva läsare och aktiva kommenterare. Älskar hennes små kommentarer om hur duktig jag är eller när jag gjort något bra :-) Hon har alltid någonting att skriva!

Och när jag ändå är igång och pratar om Sandra, så kan jag ju passa på och berätta om vilken liten gläjdespridare hon är! 
En söt blondin i sina bästa år, alltid humöret på topp, och jag kan säga i fullt allvar att hon tycker ALLA, varenda liten människa, är så himla rara. Hon sprider så himla mycket glädje omkring sig, och hon är så snäll så det går inte att beskriva. Hon fixar å donar, hon tar hand om allt och framför allt, hon finns alltid där och ställer upp! Vissa gånger kan hon hjälpa till lite för mycket, så hon får för mycket på sig, men hon fixar det ändå. Förstår inte hur hon klarar det, men det gör hon galant!



Är så stolt över min syster, så det är helt galet. Åh vad jag älskar henne, något otroligt! Och det hoppas jag du vet Sandra :-) Är så kul nu när jag är hos er rätt ofta, har så roligt ihop med dig. Och Alvin. Och Martin såklart!


Du är så vacker, så himla fin.

Så som sagt, tack för att du är en sån aktiv läsare! Uppskattas mycket min kära syster :-)

xoxo towe


redeemer


så himla fin.

blir nog ingen sömn för mig i natt.. har en så konstig känsla i kroppen, vet inte vad det är. känner mig varken arg eller ledsen direkt, men känner mig nervös, eller spänd eller jag vet inte. har känt så nästan hela dagen, varit skakis å varit helt snurrig i huvet. har försökt att sova om och om på nytt men det går verkligen inte koppla av, och när jag blundar kommer det upp tusen frågor i skallen helt plötsligt. jag fattar ingenting just nu. och frågan är hur jag kommer vara imorgon... hoppas på att jag kan hålla humöret uppe någorlunda i alla fall. mest för dom andras skull.

jag finns här, jag älskar er. och jag vet att du är stark, du klarar det här, vi klarar det här tillsammans, vi hjälper er igenom det här. all min kärlek till er <3


xoxo towe

låt dina hår bli grå, jag hänger med det kan du lita på

Alla behöver en bästa vän, hellre en riktig vän som finns där, som lyssnar och som man skrattar med. än hundra stycken som kommer och går hela tiden. och precis en sån vän har jag, en som får mig att skratta, en som får mig att må bra, en som finns där och lyssnar vad det än är jag har att prata om, får mig på bättre tankar, får mig liksom gå vidare. det är just dom vännerna som är sällsynta, och ni anar inte hur glad jag är att just jag fick honom.
han, min bästa vän, är så grymt duktig på att skriva texter, och han skickar någon ibland när han skrivit en text och ber mig läsa den. men i fredags kväll skickade han den här texten helt plötsligt:

Förändringens vind har börjat blåsa hårt
Jag är inte den jag va, utan äntligen är det bra jag mår
Jag vet att jag gör många misstag nu men jag är som jag är
Klarar du inte av mina sämsta sidor är du inte värd att komma in i min värld
Ångra aldrig något du gör, det är mitt motto
Jag lever efter det men det är inte bara bra utan dåligt också
Men jag lever vidare äntligen utan lidande
Det är slitande men jag har förstått att jag blivit finare
Äntligen står jag för den jag är och inte den jag var
Äntligen är jag ärlig och förtjänar det jag tar
Jag kan knappt tro det själv men jag har lyckats
Så till mina vänner speciellt en av er ger jag er ett nytt tack
Du har funnits där för mig som ingen annan funnits
Det är mycket som du har hjälpt mig med speciellt det jag vunnit
Jag älskar dig vännen och denna är mest till dig
Du undrade varför ingen skrev om dig men nu har du en ifrån mig
Du är den bästa tjejen, du är en vandrande ängel
Ingen kommer bli lika bra som dig jag älskar dig vännen!
Jag menar allt detta, du har tagit bort stor smärta
Du är min bästa vän och du har en stor plats i mitt hjärta.


Jag blir så glad när jag läser den här texten. Jag känner mig uppskattad. Och det är så sjukt, för den här killen får mig verkligen att må så jävla bra rent ut sagt! jag tror inte att han fattar hur mycket han verkligen betyder för mig. och jag vet inte hur jag ska bevisa det heller, det går liksom inte.. men jag hoppas han vet i alla fall, att jag älskar honom så galet mycket!


Det här är våran låt



xoxo towe


it was late afternoon

Hmm.. Vem ska få äran att skriva ett mat- och tränings schema till mig mån tro?
Nu ska jag börja, på ALLVAR denna gång!

xoxo towe

jag får liksom ingen ordning på mitt liv



måste bara skryta om hur duktig jag varit precis.
jag och dalle tog mammas bil och åkte ut till net on net parkeringen, jag sätter mig bakom ratten och där börjar övningskörningen för min del. vi körde i ungefär 1 timma, 45 minuter kanske det va, men i alla fall. jag körde i rondeller och allting! gud så duktig jag va :-) dalle sa till och med att jag fick köra hem om jag ville, men jag vågade inte... får panik såfort jag möter en bil så kände att jag skippar det den här gången. men vi ska ut i veckan någon dag också, då kanske jag tar mig i kragen och kör HELA vägen hem! :-D det är ju hur kul som helst det här.

xoxo towe

det finaste någon kan få



Det finaste man har sätter man på bordet.

xoxo towe

you are the music in me

Har lilla Alvin på besök här en stund, så nu får man passa på och mysa lite för sen kommer jag inte träffa honom förrens torsdag igen! Då ska jag till Sandra och baka, eftersom jag ska ha med mig kakor till mentorstiden på fredag, blev världens hets mot mig i skolan förra fredagen för då hade vi tydligen bestämt att jag skulle ha med mig lite kaffebröd, men jag viste inte om något? då är det inte så lätt eller hur!
Klockan 5 tar vi vårat pick pack och åker vidare till barnkalas, ska fira lilla jollan :-) eller lilla kanske man inte kan säga längre, hon är ju trots allt 2!
så nu måste jag hoppa in i den dusch snart och börja göra mig iordning. men ha det så bra allihopa!

xoxo towe

magna carta cartel



Tid. Vilket band. Dom hade sin första spelning idag på Arbis, (heter det så förresten?) i alla fall, jag va där och kollade, och fan så bra dom va! Martin och Arvid är ju med och spelar, det va därför jag va där och kollade, men fan så bra alltså. Så om ni går in här, http://www.myspace.com/music/tid-6121276/songs/kom-himmel-kom-jord-25425226, så har ni några låtar. Gå även in och kolla på magna carta cartel (mcc), dom är också hur bra som helst!!

xoxo towe

i got the magic in me


Riktigt duktig städare måste jag säga!

URSÄKTA FÖR DÅLIG UPPIS MEN HAR JU SOM SAGT INTE VARIT HEMMA. MEN NU ÄR JAG HÄR IGEN :-)

Då var man äntligen hemma, har inte sovit hemmma på ungefär 1 vecka nu.. känns bra att lägga sig i sin egna säng ett tag! men det blev inte mycket vila för mig inte, nej utan jag har satt igång lite med rennsningen av all denna skit vi har i detta hus. kan inte förstå hur mycket skit vi har, tusentals böcker till exempel, vem behöver det liksom? inte vi..
sen när jag väl är klar med det, är det bara att ta fram den där rackarns dammsugaren och dra igenom huset, även städa toaletterna, se vad man blir satt på jobb när man kommer innanför dörren! haha..
sen kommer nog martin hit tror jag väl, får se vad vi hittar på. bara är hemma antar jag, har ju trots allt lovat en lugn helg..... aja, skönt det med. hoppas på att vi kanske får besök av någon rolig typ där ute? :-) bara höra av sig isf!
nej nu kallar arbetet!

xoxo towe

 


För det är ingen vanlig dag, för det är....

Jolines födelsedag! HURRA HURRA HURRA!
Kan ju ge ett smakprov av jollans nya present, hon fick nämligen smink...


Fin haaaa?
Ronja kan ha hjälpt till lite på ett hörn också ja..

Nu ska jag in till stan och umgås med min lover. Ha det så bra everyone. och om ni undrar varför min uppis är så dålig, så är det för att jag bosatt mig hos farmor ett tag och hon har faktiskt ingen dator. men när jag får tag på en så kör jag på :-) nu ska jag tvätta fejjat, sen dra mig mot stan! ha det bäst


Jollis å Danne decka direkt. Så söta!

xoxo towe


show must go on

kvällen igår blev rätt lyckad faktiskt, jag drufva frida gabbe och en stund möller och mange var här hemma. tog det lugnt, körde lite spel och bara hade det skönt. men jag kan säga att idag är jag så sjukt trött, imorse vaknade jag först vid 6 av att jag var så sjukt törstig, gick upp och klunkade vatten.. gick å la mig och blev väckt runt 9 och kunde inte somna om... så ikväll somnar jag nog gott!
imorgon är det skola igen efter en veckas lov, men går bara måndag tisdag sen onsdag är det studiedag :-) underbart.
men nu måste jag och möller springa till bussen så vi inte missar ännu en.. ska till pappa och lägga en blomma och tända ett ljus. "kronan för blomsterkungen".
ha det bra allihop!

xoxo towe

in your eyes


cooling. min älskade tobias,  världens bästa vän

xoxo towe

he said he can't wait


söt...

det känns att detta är dagen efter dan innan i alla fall.. mange ringde och väckte mig redan vid 9! uschalingen då mådde man inte bra du.. sen somnade jag om igen, och vid 10 kom han hit så då va det ju bara att försöka vakna till. sen runt 12 kom möller hit men han somnade såfort han la sig i sängen så jag och mange satte på en film. nu åkte mange nyss för att åka hem och hämta lite grejer, jag och möller sitter och väntar ivrigt på att mamma ska komma hem med våran mat: 1 familjepizza + 1 vanlig pizza.. ja vi är lite hungriga haha....
men nu ska jag nog hoppa in i en dusch och försöka ta mig bort till ronja och hämta mina grejer så småningom! sen ikväll åker vi till pappa och hälsar på och tänder ljus, har ni varit där på kvällen någon gång när det är mörkt? det är så jävla fint... sen får jag se vad jag hittar på, men mina vänner ska ut i alla fall, så jag får väl se om jag finner mig en fest :-) så hör gärna av er gottisar.
ha det bäst!

xoxo towe

så tror jag att du kanske hör

sitter och inväntar att ronja och benke ska komma och hämta upp mig så bär det av till åtvidaberg. ska fixa oss där och allting så jag känner mig som en annan snygging här vid köksbordet, osminkad med håret i en bulle mitt på huvet osv, riktigt läckert måste jag säga!
dock så kan jag inte klä ut mig på festen ikväll, för jag fick aldrig tag på nått.. hittade två sötisar som kunde låna ut dräkter/djävulshorn, men då va det ingen som kunde skjutsa mig dit istället... så jag får hoppas på att någon snäll människa i åtvid har nått till mig :-) haha.
Nu ringde ronja och sa åt mig att gå ut om 5 då dags att klä på sig! finns på mobilen hela kvällen/natten ifall någon vill ha tag på lilla mig. ha en trevligt fredag annars allihopa.

xoxo towe

someone watching over you

Vid pappa å sluggos sida kommer den lilla att vila. och jag vet att pappa kommer ta hand om han/hon, det vet jag..
Det är så jävla sjukt hur det här kan hända, det räcker nu!!
Jag finns här Cissi å Kalle, all min kärlek till er. Ni förtjänar inte det här, det är ingen som gör..
ÄLSKAR ER <3

Ta hand om den lille pappa..

xoxo towe

stay true

all min kärlek till er cissi å kalle.

xoxo towe

so fucking bad


min lilla underbaring

sitter hemma hos jenny och danne nu. jollan är hur mysig som helst, vill gosa hela tiden :-)
hade tänkt att åka till träningen idag, men så blev det ju inte... kom lite förhinder.. Varför är världen så jävla orättvis? är det någon som har svar på det?! Det har ju redan hänt så jävla mycket skit, när tar det liksom slut? uschalingen...
imorgon ska jag tydligen med min kära vän ronja på fest. i åtvid.... jag HATAR åtvid.. men vad gör man inte för laget! :-) sen sover jag hos en kompis tror jag nog, vill ju inte sova ensam.
nu ska jag gå tillbaka till min lilla solstråle! ha det bra hörni

xoxo towe


aldrig ska jag sluta älska dig


Min räddning, min solstråle!


Mitt hjärta, min sötnos!


Min skatt, min gulleponke!


Å snart kommer en till :-) Längtar!!

xoxo till mina älsklingar












just wanna be in love forever and ever

Ironik Feat. Jessica Lowndes - Falling in love
vilken låt asså... underbar! ville bara påpeka det.


bloggen har varit jätte tråkig idag men jag har verkligen inte orkat.. imorgon hoppas vi på bättring :-) nu ska jag försöka sova i alla fall. får se hur det går dock, efter att jag nyss va på bio och såg saw 3d. tänk om jag vaknar upp i en hängande bur med spikar under mig? uschalingen!

xoxo towe

men i dig såg jag ljuset

jag orkar inte idag.
hade hej

xoxo towe

come back to bed


lover <3


äntligen hemma i sängen.. känns som att dagen har varit hur lång som helst. vaknade runt 10 imorse faktiskt, så blev rätt tidigt. sen satt jag och möller som två zombies framför datorn i flera timmar! sen drog han och jag hade inget att göra så jag bestämde mig för att åka en tripp till mantorp och hälsa på sandra och alvin, alle har ju lärt sig sitta nu, så duktig han är min lilla sötnos! sen blev det att åka in till stan och sitta på den där jävla handledarkursen i 3 timmar... fy bövlen vad tråkigt det va.. tur att han som höll i det va lite rolig så det va inte så jätte jätte jobbigt. men segt gick det ändå! sen åkte jag hem och tillbaka till stan igen för att umgås med min lilla bladha :-) men eftersom min lilla möller har blivit sjuk så tog vi halv 12 bussen hem. stackarn, tycker så synd om honom! imorgon ska jag tappa upp ett bad och göra lite frukost åt honom så han får ligga och bara ta det lugnt, han måste ju trots allt bli frisk snart tycker jag allt :-) nu i alla fall ska jag sätta på en film, lägga mig till rätta och försöka få lite sömn. imorgon vet jag inte vad som sker, hoppas på att jag åker en tripp till slickett och ser hur han bor nu!
aja, sov gott allesammans.

du är så jävla konstig

xoxo towe

som gubben i lådan



jag har aldrig varit såhär rädd i hela mitt liv. jag lovar, jag skakar. kommer aldrig med våga vara ensam, fy fan. jag ångrar så mycket att jag såg paranormal activity 2, jag ångrar det verkligen. jag är så sjukt jävla rädd, och jag pallar inte vara det, HATAR att vara rädd. det är det västa som finns. och jag har en känsla av att mina såkallade vänner kommer ringa och skrämma mig i natt, och om någon gör det så dödar jag seriöst den människan.
hela vägen från sf till trädgårdstorget gick jag och va livrädd och pratade om att jag hade någon med mig (jaja jag vet ingen tror mig, men det kändes så), sen helt plötsligt från ingenstans hoppar kovan fram och skrämmer skiten ur mig. hoppas han fick dåligt samvete när han såg att mina tårar började komma! den jäveln...
tur som fan att möller sover här i natt också, annars vet jag inte vad jag hade gjort. fan jag kommer aldrig kunna sova. någonsin. HELVETE
jag mår illa pga att jag är så rädd, fattar ni då hur rädd jag verkligen är?

xoxo towe

RSS 2.0