your song

My gift is my song
And this one's for you
And you can tell everybody
That this is your song
It maybe quite simple
But now that it's done
Hope you don't mind
I hope you don't mind
That I put down in words
How wonderful life is now you're in the world

Sat on the roof
And I kicked off the moss
Well some of the verses well
They got me quite cross
But the sun's been kind
While I wrote this song
It's for people like you that
Keep it turned on

So excuse me for forgetting
But these things I do
You see I've forgotten
If they're green or they're blue
Anyway the thing is well I really mean
Yours are the sweetest eyes I've ever seen

And you can tell everybody
This is your song
It may be quite simple
But now that it's done
I hope you don't mind
I hope you don't mind that I put down in words

How wonderful life is now you're in the world
I hope you don't mind
I hope you don't mind that I put down in words
How wonderful life is now you're in the world


jag älskar låten, jag älskar moulin rouge!
xoxo towe


try for one's in a while , to understand my feelings

kom precis in från det otroligt svin kalla vädret ute! usch så kallt det är nu, jag säger bara att imorrn åker vinterjackan fram... ändå lite skönt, tycker att det är mysigt med alla stora varma kläder.
idag var jag i skolan, började med film som var helt sjuk. "Flugornas Herre" hette den om jag minns rätt, handlade om barn som blev fast på en öde ö och deras ända ledare dog. efter ett tag vart dom så desperata på att överleva och bestämma över resten av gänget så dom dödade vissa, helt sjuk, alla var typ 10 eller nått..
aja, sen i alla fall åkte jag hem och bytte om och åkte tillbaka till stan med mamma. träffade micka och monika på något mat ställe och åt lite gott. direkt efter krubbet gick jag och träffade emma sen till slickett och träffade han, robin och adde. roliga killar det där, helt skadade i huvet;)
och nu sitter jag här i min ensamhet och gör ingenting. studiedag imorrn så det blir skönt att sova ut lite!

dagen idag har varit så himla konstig, har varit på så himla konstigt humör, jätte känslig. kollade på film idag på musiken och såklart bara rann det nerför kinderna tillslut (som vanligt). sen började jag bråka med läraren.. hatar vissa lärare, så himla orättvisa! hatar sånt...

fick också reda på en sak som gjorde mig så himla besviken och ledsen idag. en sak som jag verkligen inte trodde om den personen.. men jag förlät, även att jag fortfarande är arg, eller egentligen är jag inte så arg som jag tror jag är, jag är nog mer besviken och sårad som fan.. jag trodde aldrig att "den" kunde göra en sån sak, fyfan.. men som sagt den är förlåten och vi är sams, men klart som fan jag fortfarande är sur, jag är sån långvarig när det gäller grejer.. tycker själv det är jobbigt att jag inte kan släppa saker och speciellt inte det här.

nej nu ska jag sluta tjata om mina problem och rikta blicken mot seinfielt(?) och bara ta det lugnt. gud så skönt det ska bli att bara sova imorrn, lite plugg måste det också bli men det är inte så svårt:) blir bara smartare och smartare för var dag nu för tiden, känns bra. haha!
och just det, vill bara säga att det är jätte kul att lilla ronny (ronja) börjat i min klass, allt blir så mycket roligare på något sätt med henne i närheten:) tycker om dig ronny!

xoxo towe


when you think you know but you don't

ursch vad jag hatar att vakna upp till det här otroligt kalla vädret! jag blir nästan irriterad på att sommaren redan är borta, det kändes som igår jag och emma låg i ekängen och glassa:)
igår vart inte heller så lyckad.. skulle varit hos chadi men det gick inte, så åkte till tina i majelden och var där istället. men så kul vet jag inte om det var. tur att vicke var med för annars hade jag haft otroligt tråkigt.. men vi var där till ungefär halv 12 kanske, då vandrade alla in mot stan och vet inte varför alla gick runt om skrek att dom hatade katedral? när vi väl kom in till stan följde vi med hälften in på mcd för att dom skulle äta och sedan bar det av hemmåt så var hemma redan runt halv 1. ganska skönt det med faktiskt, var ju svin kallt ute.. när vi väl hade lagt oss i sängen så kolla jag ut över golvet och såg alla kläder och väskor och skit som låg där, så lovade vicke att städa nu när jag vaknade idag och såklart höll jag mitt löfte! duktig som jag är:)

nu snart ska jag ta mitt pickpack och traska vidare till farmor och hämta mer skit, sen vänta på att antigen micka och dalle eller mamma ska hämta mig. för har 3 stora väskor med kläder, plus 2-3 påsar med skor och mer kläder.. hur lyckas jag? inte en blekaste aning.. sen när jag kommer hem ska jag bara lägga in alla kläder och börja hjälpa micka och dalle in med alla saker.
dom flyttar ju till oss idag, för dom har bott hos dalles pappa ett tag men nu kom han hem så där får dom inte plats. så fick väl erbjuda ett rum. dom flyttar ju till tallboda i november om jag minns rätt.. så dom ska bo hos oss tills dess, det blir mysigt med en liten hund i huset igen:)

så nu också när dom flyttar bor dom på övervåningen för jag vågar ändå inte sova där, det spökar faktiskt så är inte så mesig... men jag får i alla fall hjälp nu att flytta ner mitt rum dit så jag har alla mina grejer där och gästrummet där uppe. det blir nog bra tror jag:)

nej nu ska jag äta lite sen måste jag springa till farmor!
ha det bäst gott folk
xoxo towe


lets get it started in here

nu drar jag iväg till staden för att möta vicke och vidare till lite partaj ikväll:)
eftersom det inte vart något igår.. menmen.. hoppas på en lyckad kväll idag iaf!


xoxo towe


i'll paus this game, and our love will never and, let's go again

måste bara lägga up dessa bilder, en dag när jag provade sandras klänning innan bröllopet.
hon ville inte att någon skulle se den innan den stora dagen så har väntat väldigt länge på att lägga upp dom, och äntligen kommer dom:) kände mig som en prinsessa i den!
så himla vacken är klänningen, min favorit på långa vägar!!

-

-

-

pretty ha?

det var bara dom, men det räcker för att se hur jäkla fin den är!!
nu ska jag sova..

xoxo towe


ones i met a girl, she had a heart of stone

det blir som det blir, men aldrig som man tänkt sig

man tror att man kan lita på folk, att om dom säger: du är en ängel, och verkligen menar det.. det finns många sånna, men även många som är så himla falska. det är dom jag blir så himla trött på. jag kan inte säga att jag alltid varit en ängel som aldrig snackat skit eller gjort något dumt mot någon, men jag växte ifrån det. visst det kan hända då och då, men det är dom gånger dom verkligen förtjärnat det.
folk man tror är en vän kan gå en helt bakom ryggen och göra något som sårar en så jäkla mycket, även att dom inte fattar det själva.. det är synd att det ska vara så, det kan vara vad som helst det handlar om, man har försagt sig eller gjort någonting som kanske bara blev så helt plötsligt, berätta det istället för att ljuga och säga något helt annat. för det kommer alltid fram tillslut, och det vet man..

det är nog det alla är så rädda för, att man ska bli arg och aldrig sluta skrika eller aldrig förlåta en igen, men man blir inte arg på så sätt, utan besviken.. besviken som fan.. och man blir oftast förlåten om det är första gången man råkar gå bakom ryggen på någon - för alla förtjärnar en andra chans.. eller? det är så jag tycker i alla fall.
men bara för att man säger så tror folk att det ska va lugnt att göra det, men tänk lite!

jag skulle bara vilja försvinna för en stund och se vilka som verkligen bryr sig av sina kompisar, jag tror nog inte alla är små änglar. se vad alla sa, se hur alla reagerar - se vilka som verkligen är äkta.. för jag så många gånger om dagen folk blir sårade av sina vänner är helt jäkla sjukt. det är ingen som tänker på att alla har känslor..
och här i linköping kan man verkligen inte säga något för allt är ute på ett ögonblick. varför inte bara hålla en hemlighet om man verkligen inte får säga den? för man vet ju att den verkligen kommer ut så småning om.
det är det ända jag hatar med linköping - allt jäkla snack!

med det jag skrivit nu kanske det låter som att jag är den störta egoisten.. men jag tänker även in mig själv i vissa grejer jag känner igen mig i, och jag är inte stolt över det, mår snarare dåligt över det som jag gjort i mina dagar. men jag vet också hur det känns att få en kniv i ryggen av någon som man verkligen älskar....
var bara tvungen att få ur mig några av mina 1000 tankar. allt snurrar runt i mitt huvud för tillfället.
xoxo towe


you are in my life, even if i don't want to

tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg nu innan jag springer iväg till mamma som ska skjusa mig, vicke, emil och marcus till sturefors! ska dit och fira lite hade vi tänkt:)
sover även hos vicke ikväll så alla vet vart ni har mig. min lilla prinsessa victoria:)

myspys

myspys

MYSPYS

jag skriver nog mer ikväll om jag orkar eller så kommer det nog ett inlägg imorgon..
nej nu måste jag springa!

xoxo towe


a voise inside my head saying you'll never reach it

dagen började jätte bra med försovning så har varit lite små sur mestadels av tiden idag.. men har gjort mitt bästa för att hålla humöret uppe!
började halv 10 och gick i skolan till ungefär kvart i 2 då vi vandra vidare till länsmuseet för att ha lite information om data- och tvspel. vad känar det till? tyckte det var lite onödigt.. var där från halv 3 till 3 så det var ganska skönt iofs för slutar ju egentligen 4:)

direkt efter länsmuseet gick jag med josse och millan till kebabbaren, där även jossie kom efter ett tag. saknat min lilla prinsessa då det var på tiden att ses idag! vi trampade vidare till farmor för att byta om lite, sen traska vi bort till vicke, även hon väldigt saknad kan jag säga. men på vägen mötte jag och jossie calle, och gud vad glad jag vart! fick nästan en liten tår i ögat, honom har jag verkligen velat träffa hur länge som helst:)
nu sitter vi här hos vicke och ser på någon film, ganska bra faktiskt. vet inte vad den heter eller vad den handlar om men något mord har jag för mig att någon sa.. inte så insatt, men dom små snuttarna jag kollar på värkar vara ganska bra faktiskt.
får se ikväll om jag spenderar min natt hos vicke, var ju så länge sen nu och känner att det skulle vara skönt att bara sitta och prata som vi alltid gjorde förr:) har ju inte sovit hemma sen i fredags så känner mig lite dum mot mamma men hon klarar sig nog hoppas jag. men har ju sovit hos farmor nu från måndag tills idag så det var också kul, att umgås med min kära farmor och farfar. tycker så synd om lilla farfar, han har så ont hela tiden överallt och han går till doktorn om och om igen men dom gör inget åt det. dumma doktorer, hatar dom!

imorgon börjar jag kvart över åtta i trädgårdsföreningen med några från bf3, vi ska ha en liten aktivitetsdag.. men slutar kvart i tolv som vanligt men kan ju hoppas på att från sluta lite tidigare:) sen vet jag inte vad som händer imorgon, kanske ska vidare till louise på kvällen eftersom josse i min klass fyller. men får se helt hur det blir, har inte en aning om vad som sker annars.

nu ska jag se lite på filmen och se om jag fattar.. haha:)
xoxo towe


joline, joline, joline

Gud så skönt, jag och Ronny har precis söft Jollan nu så hon sover som en sten. Jag och Ronja är nämnligen barnvakter åt lilla jollisen idag, eftersom Jenny är på möte och Danne jobbar. jag kom tog cykeln och trampa till jenny direkt efter skolan, det tog faktiskt inte så lång tid från ljunkan till johannelund, det var inte ens jobbigt:)
blir lite orolig för jollan, hon äter knappt någonting och när hon väl gör det är det jättelite.. men vi har upptäckt att frönen och det som är i mitten av gurkan gillar hon skarpt:)

sitter och kollar på idol med ronny nu, danne kom precis hem så han gjorde oss sällskap han med. även jollan har vaknat nu så hon står och läser mitt anteckningsblock för fullt! men hon står och hån skrattar så vet inte hur jag ska ta det... tycker att nils är så himla cool, och även detta år har jag hittat min älskling.. men såklart åkte han ut precis nyss, så nu snart ska jag hem till farmor & farfar och sörja lite.. han kan ju inte åka ut redan!
och jag måste även tillägga, att jag HATAR reklamer mer än något annat på denna jord.

nej nu måste jag faktiskt cykla, farmor och farfar vill nog sova och jag har ingen nyckel så jag kan inte bara komma när jag vill. men det tar ju iofs bara 10-15 minuter till stan från johannelund så det går ju faktiskt att se klart idol.. hehe..
imorgon börjar jag halv 10, guuuuud så skönt!
nu ska jag se klart idol:) ha det..

xoxo towe


ännu en stjärna på jorden

Alice Helena Cecilia Skårman

stolt moster till denna lilla ängel
xoxo towe


happy birthday to emma, happy birthday to you

först och främst vill jag hälsa ett stort GRATTIS till emma som blir 16 idag, puss på min lilla ängel!

idag gick vi upp redan vid halv 10 för att fixa oss så vi sen kunde åka till lotta som fyllde 45 för några dagar sen, så det vart att äta lite brunch. mycket gott men väldigt mättande! gud jag är fortfarande helt full i magen..
som vanligt när det kommer gäster är inte lillen hemma, utan han är tvungen att jobba eller vad han kör med för ursäkt, tror han hittar på nya till varje tillställning;) men precis när jag, jenny, danne och joline skulle åka så kom han såklart hem.. men det var ju trevligt hos lotta även att han inte va där:)

som sagt, väldigt mättande..

min lilla ögonsten.
barnvakt på onsdag, ska vi ha en riktigt myspys kväll:)


nu ska vi nog bara sitta och ta det så lugnt som vi bara kan, både jag och jenny är så himla trötta.. jollan sover redan och danne är med lindahl och har inte en aning om vad dom hittar på. men det är skönt att bara ligga i soffan och glo på tvn, det jobbiga sen är att jag måste till farmor och hämta mina grejer och sen hem.. eller så lånar jag kläder av jenny och sover hos farmor, hmm.. tror det lutar lite mer åt det håller faktiskt:)
det är ju skolfoto imorgon så måste se någorlunda normal ut.. hehe..

nej nu ska jag lägga mig till rätta med fjärrisen i handen och bara glo, gud så skönt.
ha det bra och ännu ett GRATTIS till min älskling idag!

xoxo towe



sandra hjärta martin

12 September i Viby kyrka vart Martin och Sandra, herr och fru Lagerqvist.
Bröllopsfesten hölls i Östra Tollstad Bygdegård!

EN BILD SÄGER MER ÄN 1000 ORD..







Tack för en underbar kväll allihopa!
Och all lycka i världen till Sandra och Martin:)

xoxo towe

 


the way you making me feel

nu kunde jag haffa åt mig lite tid! sitter hos jenny och danne och kollar på lilla jollan när hon sover, gud så söt hon är.. träffade också lilla lilla lilla alice idag, cissis lilla knodd som hon klämde ut klockan 5 imorse, lycklig moster ännu en gång såklart:) hon var så himla gullig och så himla liten, och så tänker man tillbaka på den dagen då joline föddes, hon var både kortare och vägde hela 1 kg minde än vad alice gör.. helt sjukt hur små dom är alltså!
jag, jenny, ronja och jollan åkte och hälsade på dom på sjukhuset förut. jag fick hålla henne med så satt och gosade en stund sen var vi tvunga och åka. då skjusade vi hem ronja sen har vi varit hos jenny hela kvällen. skönt det med att bara vara hemma en kväll och ta det lugnt. bilder på lilla alice kommer såklart när jag fått dom:)

igår sov jag hos sandra och martin, vi möblerade om nästan alltihop i deras hus och det vart jätte fint!
sen tog vi tåget in till linköping och där mötte jag jenny och ronja, vi gick till gingis och åt och jag måste säga att det är jätte gott och fint men man blir så konstigt mätt och man kan inte äta alls mycket. sen efter det gick en stund på stan:)

fint va?
jag. joline och ronja

och så måste jag ju säga förlåt för mig förfärliga uppdatering, men det har varit bröllop och alltihop nu på sistone så jag har helt enkelt inte haft orken. men ändring på det ska det bli! jag ska göra mitt bästa:)
nu ska jag sätta mig i soffan framför house of wax som går på tvn!

xoxo towe


moster IGEN!

nu äntligen har cissi klämt ut den lille!
längtar efter att få träffa henne..

förlåt för uppdateringen. den kommer ikväll!!!

xoxo towe


horoskopets uppbyggnad

KRÄFTAN

Nyckelord: Känslig/Beskyddande
Härskare: Månen
Element: Vatten

Den typiska Kräftan är känslig, intuitiv och ömhjärtad - reserverad och avvaktande. Liksom de övriga vattentecken är hon emotionell och sårbar till sin natur och upplever ofta en rädsla och osäkerhet inför att inte duga, att inte räcka till, varför Kräftan är starkt beroende av andras stöd och uppmuntran. Osäkerheten och det stora trygghetsbehovet resulterar inte sällan i att hon blir osjälvständig och beroende  av sina närmaste. Hemmet och familjen betyder mycket och Kräftan är i regel släktkär och angelägen om att hålla sina rötter vid liv.
Man brukar säga att Kräftan är barnet och föräldern i en och samma person. Här finns ett stort behov av att känna stöd och trygghet samtidigt som Kräftan själv gärna tar hand om andra. God inlevelseförmåga i andra människors livsbetingelser är kännetecknande, liksom en varm och omtänksam läggning. Kräftan är pysslig, omhändertagande och mån om att man ska hålla ihop.
Behovet av att känna stöd och trygghet tar ofta uttryck i en tedens att klamra sig vid det historika, det förflutna, till exempel barndomsminnen, gamla ägodelar och tonårsförälskelser. Denna romantiker är känd för att ha ett påfallande bra minne och samlarintresse av något slag. Karaktäriskt för tecknet är även konstnärliga anlag, liksom intresse för kokkonsten.
I grund och botten är Kräftan mjuk och påverkbar men känsligheten och sårbarheten resulterar i att hon ibland sluter sig inom sitt skal, vilket kan göra det svårt för omgivningen att komma denna försynta natur riktigt inpå livet. Trots resevation och blyghet drömmer Kräftan om en plats i rampljuset - att bli omtyckt och uppmärksammad.
Med månen som härskare blir Kräftan intuitiv, lyhörd pch fantasifull och har en fenomenal förmåga att avläsa stämningar och känslolägen i omgivningen. Mottagligheten och lyhördheten resulterar emellertid i att sinnesstämningarna växlar snabbt.
Kräftan är en aning överkänslig och har en benägenhet att oroa sig och ängslas, med påföljd att hon är tämligen lättpåverkad och känslig för kritik. Att känna närhet, stöd pch trygghet är livsnödvändigt för en Kräfta.
Eftersom denna yin-natur är en omtänksam person, som sätter känslorna i centrum, söker sig Kräftan vanligen till något människovårdande yrke, alternativt något kreativt verksamhetsområdefär fantasin och skaparkraften kan komma till användning.
Fysiskt associeras tecknet med mage, bröst och livmoder.

läskigt va? jag tycker det stämmer ganska bra.. eller vad säger ni?
xoxo towe


6 days to go

nu börjar jag bli riktigt nervös.. 6 dagar kvar tills bröllopet är!! imorgon ska jag och mamma åka till pia och fixa min klänning, sy upp den så den inte är lång och sy ut den så den går att stänga.. haha!
på torsdag ska josse, vicke och emma träna på att göra förätten och på fredag sover micka och sandra hos mig och mamma för att vi ska upp redan vid 9 på lördag och börja fixa iordning oss. sen vid klockan 6 så händer det.
fy fasiken vad jag är nervös, blir helt skakis bara jag tänker tanken på att gå den där vägen på röda mattan med 130 stycken sitter och kollar. visst dom kollar inte så mycket på oss utan mer på sandra och martin, men jag tycker det är så himla pinsamt. för det första är jag hur kobent som helst så det ser ut som att jag har bajsat på mig. och tänk om man snubblar eller nått, vad gör man då? ramla på sandras klänning skulle nog vara populärt...
och jag är så himla rädd för att börja gråta, för jag gråter så sjukt högt, snyfftar och håller på.. jag vill inte stå där framme när alla ser och gråta som en liten bebis, men när jag känner att tårarna kommer går det bara inte hålla in dom, kan inte riktigt styra mina känslor som jag vill..!
tänk den där stunden då dom säger ja till varandra.. gud vad fint det kommer bli

men efterfesten ser jag fram emot, den blir nog rolig:) om jag minns rätt sitter jag bredvid alle, så det blir bra. men jag har inte bestämt mig om jag ska ha med mig en annan klänning till festen eller om jag ska ha den jag har på själva bröllopet? jag tror jag har brudtärneklänningen hela kvällen och om jag spiller eller den spricker får jag byta. skor ska jag byta i alla fall, mina skor är försmå så det kommer göra gudomligt ont! men jag har inte hittat några bra, måste ha ett par vita och jag har letat i varenda skoaffär som finns både här och tornby men det finns inte en enda fin vit klacksko! någon som har? storlek 38-39, helst 39:)
annars slutar väl kvällen upp barfota, men vad gör det? haha..

nej nu har jag skrivit av mig min nervositet lite, så nu är jag ganska lugn igen. men antar att jag är lika nervös om någon halvtimma igen.. men men, jag tror nog att allt kommer gå utmärkt. är lite nervös för emma, hon ska servera och är så himla klumpig så hon kommer tappa något eller kanske spilla. men jag har sagt att bara hon inte spiller över mig, sandra, micka, lina eller martin:)

nu ska jag springa ut med sopporna!
xoxo towe


memories i'll never forget

sitter och kollar lite på emmas dator, och hittar massor roliga bilder!
så tänkte att jag skulle dela med mig av några fin fina minnen:)

lina å calle, madde å emma
gud vad jag saknar dom!



trion


jag och emanoel, jag och hockey killarna
haha... skolavslutningen


SOMMAREN -09


efterfesterna


stockholm med dom bästa



underbara gullungar


maxrunderna

xoxo towe


fotbolls kväll

idag vaknade jag nog 10 gånger på morgonen och somna om lika snabbt. till slut bestämde jag mig vid halv 12 att gå upp och se vad emma gjorde. ett tag senare gick alla upp och la sig och kolla lite på tv, mycket hajattacker som går på tvn nu. tycker hajar är så himla coola!
igår var det bara slappkväll med emma, hanna, klara, linus och zed. zed drog runt 4 så då somnade alla på stört..
men det vart bara tvn, prat och myspys heela kvällen lång.

ikväll blir det nog fotboll tror jag att någon sa nått om. sitta framför tvn och glo på massor folk som springer efter en boll, fy satan vad kul:) haha.. men man får väl offra sig lite för sina vänner!
ska alltså sova hos emma inatt igen, så ni vet vart ni har mig om det är något.
för nu ska jag fortsätt att kolla på jimmy neutron;) finns ju ingenting på tvn nu för tiden.
a ja, ha det bäst gott folk!

xoxo towe


it's a good day


nu äntligen tänkte jag att eftersom jag ändå bara sitter i soffan framför tvn med emma och linus så kan jag lika gärna lägga upp några bilder från cissi baby shower.. blir inte så många men några stycken i alla fall, kommer fler såfort jag får tag i dom:)


cissi, lägg märke till tröjan:
jag är gravid, vad är din ursäkt?


lotta var på topp, kom direkt från kryssning!
bältet hon hade runt magen var riktigt roligt,
massor olika spritsorter satt fast på det! haha


lite tal vart det också såklart, och med min känslighet
gick det helt utför när jag ställde mig upp och skulle
berätta hur mycket jag älskade min syster..
men sakta och säkert kom orden fram och dom flesta blev
faktiskt tårögda:)



tänkte att jag avslutar med den här bilden på cissi, anette och jollan.
älskar den, alla är så glada och mår toppen!


kvällen vart underbar, hela kvällen:)
nej nu ska jag nog sova!
ha det bäst

xoxo towe


here comes the bride , all dressed in white

vill som vanligt börja med att ursäkta mig för mitt otroligt dåliga bloggande, men är helt slut nu varje dag så orkar inte ta tag i det.. men då och då har jag mina stunder:)
kom precis hem från att ha träffat emma en stund utanför tallbovallen efter hennes träning, satt och prata ett tag sen åkte vi hem till var och en. skulle sovit där men jag orkar inte någonting ikväll, så efter det här blir det att gå och lägga sig direkt!

idag var jag, micka, sandra, martin, astrid, peter och lina i kyrkan för att öva lite inför bröllopet som är nästa lördag.. helt skakis redan! det gick hur bra som helst förutom att jag bestämde mig för att inte läsa dikten innan "from this moment är", jag håll på att börja gråta i kyrkan redan nu så jag tror inte jag skulle klara det då.. hehe.. men jag och micka byter så när sandra och martin ska ta på sig sina ringar håller jag sandras buket och micka läser dikten. kände att det blev lite bättre:) vid halv 6 är alla 130 gäster i kyrkan och då kommer först sandra och martin in när "here comes the bride" börjar spelas, sen direkt efter kommer jag och micka och efter oss kommer lina och danne. usch vad nervös jag är.... efteråt bär det av till bygdegården(?) för efterfesten! gud så kul det kommer bli, hoppas jag klarar mig någolunda lugn och inte gråter så jätte mycket.. det är nog det jag är mest nervös för, fan jag är ju så jäkla känslig för sånt här.. aja, det går som det går:)

imorse försov jag mig, halva dagen blev helt förstörd.. började 8.15 och micka väckte mig vid 8.20, så det var ju bara 5 minuter, men jag skulle cykla och allt det där.. men som tur var hade micka bil så hon skjusade mig till skolan, men missade första lektionen men det gjorde ingenting sa maria (min mentor). hon är så snäll:)
sen efter skolan gick jag till micka och tog hand om vilja och skrev klart ett skolarbete, gud så duktig jag är va?:)

imorgon börjar jag halv 10, gudomligt skönt må jag säga faktiskt. och efter det måste jag in till stan och hitta ett par skor till bröllopet, en vattenfast mascara och en vit blomma att ha i håret.. det där med skorna blir så jobbigt eftersom både micka och lina är kortare än mig, ganska mycket kortare än mig.. visst dom ska också ha klackskor men blir fortfarande kortare.. hatar att vara såhär lång! men jag får väll böja lite på knäna så kanske jag ser kortare ut:) haha.
sen ska jag nog träffa emma och tror jag sover där imorrn. sen på fredag åker ju kattis utomlands så då bor jag där tills hon kommer hem, tisdag tror jag det blir:) min älskade lilla emma!

nej nu ska jag va lite social på msn innan jag ska gå och ragga på kudden liten.. ha det bra!
xoxo towe


RSS 2.0