would it be the same if i saw you in heaven?

med allt jag skriver nu söker jag inte att någon ska tycka synd om mig eller nått sånt, utan jag måste bara få ut mina känslor å hur jag tänker någonstans.. allt jag behöver är bara att skriva av mig lite.

jag har börjat komma in i en sådan period då allt är jobbigt, tråkigt å man bara deppar hela tiden. dom kommer å går hur som helst och jag hatar när dom kommer.
det har varit mycket med pappa nu, ända sen jul har jag kännt en saknad som jag aldrig gjort förut, har varit så sjukt jobbigt att tänka den tanken att han faktiskt inte finns mer, jag kan inte ens säga det högt för det låter så konsigt.. "min pappa är borta, för alltid", nej det går inte få fram dom orden..

jag å pappi

jag vet att min pappa alltid kommer finnas med mig, vart jag än är så är han där, han är min egen älskade skyddsängel som vakar över mig, som hjälper mig när det behövs.
en sak jag aldrig kommer glömma det är när vi var i holland och var inne i en butik å en tant kommer fram till mamma å säger "far och dotter va? gud vad lika dom var!". alla har alltid sagt att jag är lik min pappa och det är jag stolt över, bara att jag kanske inte har skägget men det kommer så småningom kanske haha :)



TIME TO SAY GOODBYE


sen har det varit så jävla mycket med kärlek å sånt ett tag nu.. ibland vet jag inte vart jag ska ta vägen, vill bara ha min loverboy här hela tiden. men jag vet att det inte går, å jag vet inte varför jag fortsätter att utsätta mig för sånt här när jag vet att jag blir sårad. eller det vet jag inte än men jag har en sån känsla i magen.. jag orkar inte må sådär dåligt igen, vill inte ha så ont inombords så man bara vill försvinna från allt. det känns så jävla meningslöst att jag ska kära ner mig i någon som kanske inte ens vill veta av mig om ett tag.. men vad ska man göra när det ända man kan tänka på är just den personen? försöka lägga på ett leende på läpparna ändå.
när jag är med mina vänner, med min familj, men honom - det är då jag mår som bäst, det är då jag skrattar å ler hur mycket som helst å det är så underbart att ha den känslan att man känner att det faktiskt är någon som tycker om en för just den man är!
som denna tjej, henne skulle jag inte klara en sekund utan :)

ronny conny cool

kan inte inte sluta tänka på hur mitt liv hade varit om inte pappa gått bort, om jag inte hade haft dom här känslorna som jag har, om jag inte hade träffat dom kompisarna jag har. vad hade det varit av mig då? ingenting. som sagt man lär sig av sina misstag å det finns nog inte en ända människa som inte gjort något. det som hänt mig har gjort mig både svagare å starkade på sina sätt, mitt liv har varit som en berg- och dalbana, mitt humör har kommit å gått som det vill.
 
det största misstag jag gjort det var under min tid då jag gick i åttan, jag gjorde bort mig å svek folk hit å dit, å det ångrar jag så himla mycket nu. men jag har förändrats å är inte alls så som jag var förr. då. jag skulle inte vilja bli så igen, jag förstår inte nu när jag tänker efter vad jag höll på med, vad jag tänkte med om jag ens tänkte alls vissa gånger? jag lärde mig min läxa å det var bra. jag tror inte att om jenny min syster hade ringt min mamma den dagen, hade jag nog kanske inte ändrat mig så snabbt, då hade jag nog aldrig riktigt lärt mig att det jag gjorde var så himla fel. hur arg jag än var på jenny då tackar jag henne nu, även att jag kanske inte sagt det till henne, men inerst inne är det nog faktiskt så, hon var min räddning ut ur det hela..

jag å jenny

självklart har alla andra varit helt underbara å haft så grymt mycket tålamod med mig. hur dum jag än varit har dom förlåtit å gett mig ännu en chans! nu låter det som jag varit världens rebell men så har det ju inte riktigt varit va :) men jag hade min tid å som tur är så gick den över i nian.

det ända jag vill nu är bara att må bra, kunna säga å verkligen mena det för än gångs skull "jag är lycklig nu".




där har ja kul, på riktigt!

jag älskar mina vänner å min familj, det är dom som får mig att fortsätta :)
det ordnar sig alltid!

xoxo towe


vi ska gå hand i hand , genom livet du å jag

vill börja med att säga grattis i efterskott till mamma som fyllde 51 igår! grattis mami

igår kom jag hem ungefär vid 2, då var katarina redan här. jag hoppade in i duschen å sen kom eva-lena å pia så mamma å dom hoppade i ett bad medans jag å katarina fixade till oss lite. till slut kom även micka å sandra då vi käkade huuuur mycket mat som helst. framåt 9 kom även slickett å gjorde oss sällskap, tycker synd om han nästan.. var ju som en hönsgård här igår! men myyycket skratt blev det allt :)
runt 12 åkte tanterna in till stan å slickett tog bussen vid 1 å då slocknade jag på direkten, var grymt trött igår. vaknade till lite när mamma kom hem men somnade om lika snabbt.

idag vaknade jag vid 1 å har legat i sängen tills nu, ganska skönt :) får se vad som sker ikväll, blir det ingenting så somnar jag nog tidigt så jag är pigg imorgon. har ett svagt minne av att carin sa att jag slipper matten imorgon! mycket skönt :)

nej nu ska jag gå tillbaka till bingen å slappa lite. mycket möjligt att jag slumrar till en stund ;) annars finns jag på mobilen för dom som vill ha tag på mig!
ha det bra annars gottisar


jag saknar min loverboy.. massor

vänd dig om
kyss mig på halsen
å säg det är dig jag vill ha
ta min hand
å släpp aldrig taget
det är du å jag


xoxo towe


i wanna out on a tight skirt and flirt - whit a stranger

sitter i skolan just nu, har datakunskap igen. men duktig som man är så är man redan klar så nu är det "fri lek" som läraren kallar det :L
vi har precis haft svenska å matte så nu efter denna lektion är det lunch å sen är det två lektioner å så är dagen slut! idag går det ganska snabbt faktiskt, gött. direkt efter skolan ska jag hem å städa klart det sista innan morgondagen, har ju kvar att dammsuga å torka undervåningen, städa å damma klart mitt rum på övervåningen å ta båda toaletterna.. det låter kanske mycket men det går ganska snabbt :)
sen ikväll kommer micka sandra martin å dalle och äter lite middag hos mig å mamma. sen blir det iväg å hitta på något mer sara å antagligen fler! mysigt :)

igår åkte jag hem 2 lektioner tidigare från skolan, pallade inte mer.. har ju kommit in i någon satans period som jag är så himla deppig och bara mår dåligt, usch vad jag hatar det! men det går väl över snart hoppas jag.
har ju börjat få mina återfall som kommer då å då när lyssnar på vissa låtar, ser vissa saker å tänker på helt fel person. men det är bara att fortsätta å ta en dag i taget!

har inte så mycket mer att skriva tror jag, mycket möjligt att det kommer ett litet inlägg ikväll också.
imorgon fyller mamma 51 så blir en hemmadag!
nu ska jag leeeeeeeka

xoxo towe


i've got my head in the sky , my head in the sky

sitter i skolan å har datakunskap just nu.. jag kan säga att jag å datorer inte riktigt går så bra ihop, den här datorn flyger snart genom fönstret! jag blir grymt arg på sånt här när ingenting funkar.
vi skulle måla vårat drömhus å det var inte det lättaste.. tobbe(läraren) säger att mitt hus var det fulaste av alla... tusan också! men jag överlever nog..
det funkar inte att klistra in den där jävla bilden jag gjort här så ni får helt enkelt klara er utan att se mitt fina drömhus.

hoppas att lektionen snart är slut så jag kan gå å lägga mig på berget å däcka ett tag! mår fan psykiskt dåligt idag.. skumt.

skriver kanske senare
ha det

xoxo towe


i'm sorry for all the words i didn't say , it's too late - tonight you have gone to far away

helt ändrade planer blev det. jag satte mig på bussen in till stan vid 7 och åkte in till bion där sara väntade. vi stog hur länge som helst å sura över att det inte fanns några roliga filmer å se. när vi väl bestämt oss säger adde att han inte kommer å kissen ska på bio med en annan... tusan då var det bara vi igen då, som vanligt :L haha. efter en stund bestämde vi oss för att skita i bion å gå någon dag då det är lite bättre filmer, så vi traska iväg till bussen å åkte hem. ganska skönt att va hemma tidigt en dag i alla fall.

pratade även med lina å beställde tid att fixa mina naglar. på lördag klockan halv 11 skjusar mamma mig till ekängen då jag å lina ska ha lite mys å göra mina naglar fina.
henne kan jag rekommendera om någon vill göra i ordning sina naglar - förstärkning kostar 300:- å förstärkning 500:- och jag lovar er att det blir hur bra som helst. så om någon är intresserad är det bara ringa så skickar jag numret!
det jobbigaste är bara att sen när naglarna går sönder är ju dom riktiga naglarna hur dåliga som helst.. men det är ju bara att sköta det så slipper det bli så :)

nu ska jag dricka upp mitt te å sen hoppa rakt ner i bingen! kommer slockna direkt.
hörs då gott folk


ge tillbaka mitt hår.... NU!

xoxo towe


would you light my candle?

tänkte att jag tar en liten rast från allt städande å slänger in ett snabbt litet inlägg här:)
skolan idag var faktiskt ganska OK bara att det var så himla långtråkigt under några timmar men annars funkade det. började ju imorse med att försova mig genom att vakna klockan halv 8 när min buss går 10 i! fy tusan vad stressad jag var... men jag hann och kom i tid till svenskan:) sen efter det gick jag sara jerry å manuel till kungsis för att ställa några frågor ifrån bkf:en till monkan! mysigt att träffa henne igen.
sen hade vi dock rast ända tills halv 1 och det fanns ingenting att göra... så tråkigt när man bara sitter så länge. men sen efter alla dessa timmar hade vi äntligen musik å vi satte låten vi har jobbat med ett tag: let me entertain(?) you, riktigt duktigt gjort tycker jag :L så nu har vi börjat kolla på musikalen RENT å gud så bra den är!

ikväll ska jag nog på bio med sara kissen och förhoppningsvis adde om jag nu får med mig han. men det går ju bara såna skit filmer på bio nu så vi får helt enkelt se hur det blir, men det lutar nog lite åt det regnar köttbullar;) sen ska jag nog bara hem å sova så det blir en ganska lugn kväll för övrigt.
går ända till klockan 4 imorgon i skolan.... hatar dessa långa tråkiga dagarna i skolan!

nej nu ska jag ta mig lite krubb å sen hoppa in i en dusch. ha det bra allihopa.
RONJA krya på dig och kom tillbaka till skolan, snart kommer jag bokstavligen å hämtar dig!

modellen, eller?
saknar henne ändå!

xoxo towe


du ser på mig å jag ser på dig , du är den jag väntat på

sitter i skolan just nu, har precis haft IOS med åsa.. inte det roligaste man kan ha men lektionen är bara 1 timma så det går ändå ganska fort. nu har vi rast tills halv 1 så jag å sara funderar på att inta berget! mycket skönt :)
jobbigt bara att det är så lång hål eftersom vi slutar halv 5 idag så man blir ju så himla seg, men bara hålla ut..

efter skolan ska jag å slickett hem till mig så ska jag städa lite, ville inte åka hem själv så fick tvinga med martin som var snäll å gav med sig :L ska bara städa mitt rum på övervåningen lite snabbt så jag har det klart. har nämligen fått order av mamma att det ska vara klart till lördag då vi får gäster.
igår var jag å sara hemma en snabbis och städade, eller närmare sagt sara somna och jag möblerade om! blev faktiskt jättebra. satte ihop mina två soffor i mitt rum på nedervåningen så det blev en enda som säng- hur stor som helst blev den nu :) otroligt gött.
efter det tog vi bussen till stan där vi gick till pitchers å kollade på hockeyn med saras systrar och flera. tuvärr så förlorade ju dock LHC med 1-4 till modo..... inte kul alls! dom var faktiskt riktigt dåliga igår. sen efter matchen traskade vi hem till sara i tannefors å la oss i ett vaaaarmt bad, var nästan så man fick brännskador till och med! direkt efter badet blev det bingen å båda somnade på momangen. var inte så trött imorse efrersom jag sovit så bra inatt men jag känner nu att tröttheten kommer tillbaka... john blund borde inte få vara ute dagtid!

nej nu tror jag att vi ska gå å bestiga berget! (stenbänkarna i gallerian). kanske sova en stund å sen vänta på att matsalen ska öppna, mycket hungrig kan jag lova.. kan äta nästan normalt nu eftersom min tunga är snart läkt helt å hållet :L
ha det gött, kanske finns en chans att jag skriver sen. ska skärpa till mig med uppdateringen!

issa å sara

xoxo towe


du får stå kvar, för jag går nu , ja jag går nu för jag är så mycket starkare än du

sitter i skolan å väntar på den där jävla bussen som inte kommer förräns hel ungefär. inte kul eftersom jag står här i bibloteket helt själv i min ensamhet.. men men jag överlever nog tror jag, är ju inte så långt kvar tills bussen går trots allt.

dagen började bra imorse, allt var som vanligt å jag va glad som varenda annan dag (nästan). sen så sket det sig totalt å jag har haft en rent ut sagt SKITdag.. allt har varit så jävla dyng tråkigt å jag har bara velat åka hem å lägga mig under täcket tills min tonåringstid är över.. uschuschusch. sån här deppdag har jag inte haft på riktigt länge å jag kan verkligen inte säga att jag har saknat det, inte ett dugg!

nu snart ska jag hem å lägga mig framför tvn å dega lite, eller lägga mig i ett bad kanske.. jag får se hur det blir men är riktgit sugen på en varm kopp te å ett VARMT skönt jävla bad just nu. så lutar nog lite mer åt det hållet. sen runt 7-8 ska jag mamma å micka till sandra å martin på lite käk och glo på let's dance, HATAR let's dance men man får väl offra sig för folket ibland antar jag. sen vet jag inte om jag åker vidare till sara som ville att jag skulle komma till henne på lite mys, får se hur det blir med den saken.. men det är nog mycket möjligt!
men fram till 7-8 har jag inte ett dugg planerat så bara höra av er, måste hålla tankarna igång så jag inte deppar ihop totalt! så som sagt.

nej nu måste jag springa till bussen.. skriver kanske senare.
ha det bra gottisar

xoxo towe


it's really good to hear your voice saying my name , comin' from lips of an angel

hos jenny daniel å joline igår å hälsade på lite




PATYPINGLA, ronja gjorde jollan redo för fest




xoxo towe


me + you , i will tell you one time

klockan är 15:32 och jag känner att jag skulle kunna somna hur lätt som helst nu, så det blir nog bra ikväll så jag inte är så trött till skolan imorgon! sov ju inte så mycket inte så mycket inatt eftersom det är studiedag idag..

va ju på plaza igår med sara, issa, malin å adde. det var nog det tråkigaste jag varit på men det kanske var för det inte kommit så mycket folk än å vi gick ganska tidigt. men när vi kom dit stog det bara massor översminkade, sönderblonderade tjejer med försmå klänningar å va stolta över att dom va på plaza för dom bara va -95.. ja ni hör ju själva, ingen särskild hitt sådär! men mötte även några kompisar som jag satt å språkade lite med, kul att träffa folk man inte sätt på länge faktiskt :)

jag kom hem för ungefär 2 timmar sen, gick en stund på stan innan jag åkte hem.. har ju fått alla mina pengar nu så känner mig ganska rik :L
köpte i alla fall:
tunika/svart från gina tricot
trosor/svart från gina tricot
bh/svart från h&m
dream mat mousse(?) från h&m
jeansleggings/svart från vila

riktiga små fynd jag hittade faktiskt! det är ju massor rea ute på stan nu också, förstår inte varför? det kanske är något speciellt.. är från 50-70 % på massor ställen, så jag rekommenderar att ni drar er ut å skikar runt lite ;) finns faktiskt massor fina reaplagg nu, brukar ju bara va sånadär saker ingen vill ha så dom säljer ut det å ingen vill ändå ha det, men på många ställen fanns det ett flertal grejer!

fick en kommentar från Malin också som jag tänkte svara på. hon frågade om det gjorde ont att pierca tungan och faktiskt inte, det kändes knappt! jag va hur nervös som helst innan, satt nästan å grät där när han höll tungan med den där svinkalla tången.. men det gick bra, det gick på bara några minuter å man var så inställd på att det skulle göra dyngont men man blev bara lättad efter :) fast därimot från lördags till nu gör det svinont, i början hade jag jättesvårt att både äta å prata men nu har svullnaden äntligen börjat lägga sig så ska nog snart kunna äta normalt igen. det jobbigaste är att man sitter å leker med den hela tiden och det gör den både mer svullen och det ser lite fjortis ut kan man tycka ibland. men jag anstränger mig att inte göra det haha :)
hoppas du fick svar på frågan gumman! pussen

nu ska jag börja göra mig iordning lite efter duschen, sandra kommer nämnligen snart å hämtar mig så jag ska åka och vaccinera mig, HUR NERVÖS SOM HELST, är ju livrädd för sprutor. men det ska nog gå bra, hoppas jag...... önska mig lycka till!

xoxo towe


ja jag är starkare än du , det har jag lärt mig nu

förlåt förlåt förlåt för min urusla uppdatering de senaste dagarna! men jag tar å skyller på att skolan börjat igen å att jag inte varit hemma så mycket.. men nu har jag kommit in i skolrutinerna igen så nu sätter jag igång igen :)

dom senaste dagarna har jag mest spenderat hemma hos emma med allt möjligt folk, men mest emma å linus, i stort sätt varje dag. mycket mysigt! såg på paranomal activity i lördags/söndags? kommer inte riktigt ihåg dagen haha, men läskigt var det kan jag säga.. för precis innan hade kjella å timmy suttit och kollat på bilder kjella tagit på nyår, först var det en bild på linus där man ser i fönstret bakom som ser ut som ett spöke å direkt efter hittar dom en likadan bild på mig där det står som ett spöke i dörren bakom! fattar ni hur rädda vi blev? HELT SJUKT. ska försöka få tag på bilderna så ska ni få se, det är jätteläskigt och det ser verkligen ut som det står någon där.. sen i alla fall satte vi på filmen direkt efter det och det gjorde ju verkligen inte saken bättre, för direkt efter filmen sprang jag å tände lampan och när jag sätter mig i soffan igen och vi pratar om bilderna slockar ljuset helt plötsligt! stackars linus fick försöka förklara att det kan bli så när det är dimmerljus medans jag å emma sitter å halft gråter. haha helt sjuk kväll!

sen i fredags också piercade jag äntligen tungen som jag tjatat om att jag vill ha så grymt länge! mamma gav till slut med sig och vi tog bilden direkt upp till federal :L tungan är hur svullen som helst å det är kanske lite svårt att både äta å prata, men värt det kan jag lova att det va! har ju velat ha det hur länge som helst.. men om jag har tur så är svullnaden helt nere på fredag :)

ikväll vet jag inte vad som sker, det är ju studiedag imorgon så någon ska jag väl kunna hitta på! fick nyss sms av sara som fråga om jag ville följa med till plaza där det är "gymnasiefest". men jag vet inte riktigt hir jag ska göra, eftersom jag inte ska dricka någon alkohol utan bara vatten så känns det kanske inte så kul? eller dansa kan man ju fortfarande göra i oförsig ;) aja jag får se hur det blir.. men mycket möjligt att det blir där ni hittar mig ikväll! höhö.


jag å min älskade sara

nu är det ju bara hoppas på att denna vecka går snabbt så det snart är helg igen, ser fram mot helgen massor å plus att jag är så SJUKT skoltrött... tur att studiedagen är just imorgon för annars slutar vi klockan 16.20.. jobbigt va? fyfan.. men det är ju bara kämpa på! jag ska klara det här nu :) så duktigt jag är va :L självklart.

nej nu ska jag nog hoppa in i en snabbdusch så jag kan höra av mig till sara å se vad som sker. hör av er ikväll om någon vill ses förövers!
ha det bra gosingar

xoxo towe


sammanfattning av tiden hos emma i bilder


visst är han inte lite lik bert? haha.




förlåt linus men den är extremt rolig...




hade verkligen ingenting bättre för mig så passa på att ta lite kort va ;)

det var allt förutom filmerna, men jag vet fortfarande inte hur man lägger upp dom så väntar på svar från lovisa som förhoppningsvis kan förklara för mig hur det går till! :)

nu ska jag sova, dyngtrött efter skolan idag asså.. känner redan nu första dagen efter lovet att det aldrig kommer funka med det nya schemat.. det ända jag kommer göra om dagarna är att sova ungefär! blir skit bra..
ha det gött då å sov sött

xoxo towe


all i want is the wind in my hair , to face the fear but not feel scared

-18,3 grader är det ute nu! förstår inte att det kan bli såhär jävla kallt asså.. usch, jag vill ju ha sommar ute....

idag gick jag upp ungefär vid halv 12. sminkade mig och klädde på mig och sen sprang ut till bilen där mamma väntade för att åka och hämta upp dalle sandra å micka för att sen åka vidare till alice dop. var inte lite avis på emma å linus som fortfarande låg kvar i sängen och snarkade, såg väldigt skönt ut.. men nej, jag gick ut i kylan och åkte dit, när vi väl kom till kyrkan och mötte ronja såg jag att hon var minst lika trött som jag, även lite bakis haha. men det gick rätt snabbt i kyrkan och jag måste bara säga att sara om det är så hon heter, ronja och deras kusin i alla fall, hon sjöng någon låt och det lät så himla fint så en liten tår fick man allt släppa.
fikat gick snabbt och vi åkte hem redan vid 3 ungefär, så mamma fick släppa av mig utanför emma där jag fick stå och ringa/plinga på/skrika för att dom sen öppnar typ 20 minuter senare för att dom stog i duschen. var som en ispinne när jag väl fick komma in haha :) dom gick in i duschen direkt och jag städade lite i köket, såg ut som hej kom och hjälp för fan! men nu är det så fint så det bara glänser om ett! :L

ikväll vet jag inte vad som sker, blir väl att sitta och spela lite kort med emma å linus som varenda annan dag denna vecka :) får se om någon mer kanske kommer? sånt som märks antar jag. blir nog trevligt som alltid! sen sover jag nog här ikväll också, men imorgon ska jag hem för på måndag tar vi nya tag och börjar skolan! fy fan för mitt nya schema, jag kommer vara huuuuuur trött som helst.. men det klarar jag :)

nu ska jag ta och dricka upp mitt te och språka med emma igen.
ha det gött

xoxo towe


take it ore leave it , it's up to you now

varför ska jag alltid göra såhär? jag sumpar ju chansen totalt varenda jävla gång.. men får jag den sista chansen nu så ska jag ta den, skulle kunna göra vad som helst nu känns det som för att få just det jag vill ha som mest vid detta tillfälle.

dagen har varit ganska lugn. började med att vi gick hem till mig vid halv 8 imorse för att det skulle komma folk och kolla på deras hus så vi ville inte va hemma då så vi traskade hem till mig. sen somnade vi runt 11 kanske och skulle upp vid klockan 1 hade vi tänkt för att åka in till stan, men icke, klockan 3 ringer mig jenny å cissi och frågar om jag kan hänga med dom joline och ronja till "doplokalen" för att ta hand om jollan medans dom fixade allt inför morgondagen. kunde inte slingra mig ur den så jag fick helt enkelt ställa upp och dra mig upp ur sängen.. svin kallt och as trött, ingen bra kombination! men det funkade ändå. riktigt kul att träffa ronja som jag är van vid att träffa varenda dag i skolan :) myspys.
efter det fick jag skjus hem där jag duschade och sen gick direkt till emma. där var emma linus kjella och timmy, vi körde lite kort, lite av mig kortlek: sanning och konsekvens, lite allt möjligt och jag kan lova er att det var den roligaste kvällen på länge! jag ska se om det kanske kommer några filmer om jag får lägga upp dom, det hoppas vi. finns på när linus ger kjella en lapdans, när timmy står och juckar i 3 olika sexställningar på kjella och tvärtom, och så sjukt mycket mer, blev lite för mycket när vi körde sanning och konsekvens-kortleken, den är lite för mycket då ;) men kul var det! (ska tjata till mig att lägga ut dom här så ni får er ett gott skratt)

imorgon är det dop klockan 1 för lilla alice. så blir väl att gå upp vid 12 och fixa iordning sig lite sen åka till kyrkan. sen vidare och äta i "doplokalen" där det öppnas paket oså. så det blir väl lite kul! sen efter det blir det nog som vanligt att åka till emma och bara ta det lugnt, försöka somna tidigt också har ju faktiskt skola på måndag... USCH! orkar inte skolan just nu känner jag..

jag blir så arg på mig själv att jag gör såhär, jag hade chansen en gång, en tydlig jävla chans, men den sumpade jag såklart, (towe i ett nötskal), sen så hade jag chansen igen, han kollade mig rätt i ögonen, och vad gör jag? JO SÅKLART SÅ SUMPAR JAG DEN OCKSÅ. det är ju kul, fy fan vad det ska vara komplicerat asså. men jag överlever nog ska ni se, känns inte som att detta betyder riktigt allt för mig längre, eller? så skulle jag nog brytt mig lite mer. nu tar jag det bara som att det är endast en persons förlust och jag klarar mig bra utan.
jag är stark även fast jag kanske inte vet om det själv eller visar det för andra, men jag vet, så är det!

nej nu är det verkligen hög tid för bingen! fy tusan så trött jag är... skriver nog imorgon, och kanske kommer lite bilder och filmer från både denna kväll och morgondagens dop!
så ha det bra gottisar

xoxo towe


jag vet vem jag är när jag är hos dig , det är så det ska kännas eller hur?

sitter hos emma nu igen, ovanligt va? haha. va nyss hemma och hämtade lite kläder och sånt för vet inte hur det blir ikväll om jag övernattar inatt igen eller om jag ska hem. ska i alla fall va här och kolla på film oså ikväll med emma och linus, vet inte om någon mer skulle komma.
somnade klockan 7-halv 8 imorse igen, har vänt på dygnet helt och håller, dags att börja om snart och vänja sig vid at gå upp tidigt annars kommer jag ju vara helt död i skolan! men det löser sig nog ska ni se, får försöka somna tidigt på söndag :)

igår va vi hos emma och tig det lugnt jag emma och linus. jag har nog inte skrattat så mycket på riktigt länge! ni skulle se alla videos och kort jag har, jag låg nästan dubbelvikt av skratt!! men andra ord, en väldigt lyckad kväll :)

har inte så mycket att skriva nu, har inte riktigt orken heller haha. men ska försöka att hålla uppdateringen!
nu ska jag vänta på att emma och linus är klara med duschen så jag kan hoppa in och fräscha till mig lite, känner mig inte så värst fin just nu.. men kanske slänger in nått litet ikväll, det får vi se!


haha jag var tvungen. älskar bilden helt enkelt. dom är ju så söta turturduvorna!


xoxo towe


a moment like this , some people wait a lifetime

endast ett ord behövs..

kärlek


uhh whatcha you say , that it's all for the best?

skulle kunna ge vad som helst för att ha dig här nu, vad som helst..
jag har aldrig kännt såhär förut, det känns så himla konstigt, jag vill inte känna såhär. allt känns bara meningslöst just nu med det här, jag vill bara glömma det hela, kunna gå vidare och må bra som jag gjorde förut.
det är tur att jag har dom jag har för annars vet jag inte vad jag skulle tagit mig till!

sitter hos emma just nu och ska snart gå och lägga mig tänkte jag. linus och emma traska nyss bort till bingen och somna på momangen! men jag känner att jag inte riktigt är så trött så jag är nog vaken ett tag till och bloggar lite, sen blir det nog att gå å lägga sig framför tvn och göra allt för att somna så jag inte sover bort hela dagen imorgon. ska ju träffa viktor runt 4-5 någon gång och ta en sväng på stan sen vidare till honom där vi ska se en film om andar och sånt, tycker det är helt sjukt såna där grejer, jag tror faktiskt på spöken och sånt så jag blir helt fascinerad(?).. sen vet jag inte vad som sker, kanske ska till emma och bara ta det lugnt, vet inte faktiskt.
helgen spenderas nog hos emma i alla fall, förutom dagen på lördagen då jag ska på dop! lilla alice ska ju döpas och det får man ju inte missa, min lilla alice :)

nej usch vad trött jag blev helt plötsligt, blir nog att dra sig mot sängen nu innan jag somnar på tangentbordet haha. men vill bara säga att dagen varit underbar och grattis till min syster micka som blir 26 idag!! GRATTIS!


jag bara älskar bilden, den är från skolavslutningen i 9:an! ÄLSKARN!
puss på min lilla emma, är så glad att det är vi igen.

ha det bra
xoxo towe


you took my heart to the limit , and this is where I stand

godmorgon eller vad man ska säga.. klockan är 18.30 och jag vaknade för ungefär en halvtimma sen när jag tog en liten tupplur vid lunch då jag kom hem. på 3 hela nätter har jag inte sovit, har somnat ungefär klockan 7-9 på morgonen och sovit hela dagen.

sist jag sov hos slickett, för 3 dagar sen, så kunde jag inte sova! han snarkar ju något enomt den killen så jag låg och kolla på american pie 3 gånger om - samma film.. lite uttjatad efter ett tag så jag bestämde mig för när klockan var runt 6 att jag lika gärna kan gå ut och gå och sen ta bussen hem som började gå vid halv 7. så jag klädde på mig och gick ut och började traska, men när jag väl bestämmer mig för att gå till rese och ta bussen hem står det "Tallboda   51 min" och jag höll på att dö! jag var så himla trött och jag viste inte vart jag skulle ta vägen, kände att om jag sätter mig ner så somnar jag. så jag gick runt där på rese och glodde.. var hemma runt 9-halv 10 och sov hela dagen! sen igår var jag hos sara och kunde inte heller sova, det tar på krafterna att vara vaken hela tiden, att helt vända på dygnet i alla fall ;) har så dyngont i huvudet så jag tror det sprängs snart..

idag så kom min kära syster sandra och hämtade mig hos sara runt 11 och vi åkte ut till ikano där vi åt lite kinamat på chili, MUMS! sen gick runt och kollade lite på doppresent till alice som döps på lördag och en present till micka som fyller imorgon. gud vad snabbt tiden går, hon blir redan 26, tiden bara springer ivägnu för tiden!
nu snart ska jag nog dra mig till emma, väntar bara på att hon ska komma hem, så blir det att se hockeyn där med emma, linus och timmy om jag minns rätt? tror det var så. så får jag se om jag sover där eller om jag sover hemma, men mamma ska inte vara hemma ikväll så är nog hos emma tills hon kommer hem i alla fall. så ikväll finns jag på mobilen om ni vill ha tag i mig :)

och jag måste bara påpeka att min kära vän martin(slickett) är i sunsvall ända tills söndag :( gud vad jag kommer sakna honom! han åkte igår kväll.. men jag får väl försöka överleva den här veckan ändå.. men det går nog rätt snabbt så han är nog snart hemma igen!
skolan börjar även på måndag, INGET JAG SER FRAM EMOT KAN JAG SÄGA!!! men ska ändå bli skönt att komma igång igen och träffa alla andra :) blir nog bra.. det är ju faktiskt 2010 och jag börjar om från början!

nej nu ska jag gå ut till mamma och språka lite innan hon åker! ha det bra allihopa


fining bilden va? min lilla morgonpromenad klockan 6 på morgonen
när jag va hos slickett. ser ut som en vandrande zombie haha.


xoxo towe ljungman


NYÅR , vi glömmer det gamla och börjar om på nytt år 2010

en bild säger mer än tusen ord, så här kommer alla bilder från kvällen gott folk
(kameran var lite runt över allt, så inte jag som tagit alla bilder)


mamma katarina eva-lena innan dom gick!


emma timmy linus


timmy tim , linus jag , tim linus jag


tobbe , jag emma , linus jag emma


timmy , timmys skrev , tim
(så går det när timmy tar hand om kameran)


jag emma , linus jag emma , linus jag


jag emma , linus , emma


tobbe kjella tim , tobbe , tim


timmy tobbe , timmy(sugen) tobbe , jag


emma(gaaalen) , kjella linus jag , tim kjella timmy


timmy(spelar) , alla som var där innan alla andra kom haha , emma linus kjella


tobbe emma linus kjella , linus emma , kjella


linus , folket börjar komma




linus å emma


tyckte att det här kändes som en bra bild att avsluta med! timmy med en cider i ena handen och ett ölglas i den andra haha :) 
 
nyår var riktigt trevligt men jag tror nog att nästa blir bättre! hoppas på det i alla fall.
nu ska jag göra mig iordning och traska iväg till bussen som får ta mig in till stan där jag nog ska fika med emma, markus och johan! blir mysigt. skriver kanske mer ikväll annars imorgon.

xoxo towe ljungman


RSS 2.0