i want you to want me

bilder från gårdagens kväll kommer så småningom. när jag har fått dom!
men det vart en riktigt lyckad kväll kan jag lova:)
skriver senare om allt, ha det bäst gott folk

xoxo towe


baby shower

nollning igår, det vart en hård kväll.
ikväll är det baby shower!!

skriver ikväll,
xoxo towe


she make me happy, she makes me smile


joline samuelsson
i love u

i was blessed to have you by my side

sitter hos mys emma nu och tar det lugnt, har ätit lite och så nu, så nu blir det bará att ta det lugnt och njuta av livet!
kattis är inte hemma så ska hålla emma sällskap ikväll så hon slipper vara själv, skydda henne så inget händer;)

snyggingen!

imorse gick jag upp jätte tidigt för att åka till jobbet, började halv 7 som sagt.... dagen i skolan vart riktigt seg kan jag lova!
men fick sluta redan 3 som tur var, skulle ju slutat 4 egentligen men maria var riktigt snäll.. (och lite trött hon också tror jag..:)

imorgon blir det skolan, ska cykla med carro så blir skönt. sen går jag bara till kvart i 12, svenska, engelska och matte.. tråkigaste ämnena jag vet men man får väl offra sig lite:) och jag skulle ju haft nollning på kvällen men det blir inget... tråkigt tycker jag!!!

nej jag tror att jag och emma ska ut och gå en sväng nu.. eller får se om jag orkar, hehe;)
kanske skriver mer senare!

ha det bra vänner
xoxo towe

blame it on me

ni kanske märkt att jag har mer än en bästa vän, men jag måste faktiskt säga att jag är rätt orättvis mot en av dom.. det är inte med meningen att vara så taskig som jag kanske ibland är eller att va så tjurig utan att hon gjort något fel. men vad brukar man säga? man tar ut sin ilska på dom man älskar mest.. men nu dom senaste dagarna har jag varit för jävlig mot henne och jag vet om det själv, men jag är så jävla avundssjuk på den här tjejen!!
kan ni gissa vem?

ja, emma

jag kommer ihåg när vi blev kompisar igen, ungefär ett år sen, men jag trodde aldrig att det skulle bli såhär bra, att vi skulle bli såhär tighta. och det va för typ någon månad sen jag blev mer och mer tjurig mot dig och blev mer och mer taskig. och jag fattar inte vad jag håller på med, vad fan det är med mig.. men det är inget illa, och jag menar inte det jag säger, jag lovar dig emma.

alltid ett leende på läpparna

så många minnen vi har med varandra, som alltid kommer finnas kvar. gud vad mycket vi gjort med varandra i våra dagar. jag har verkligen så jävla kul med dig, även att jag kanske inte alltid visar det så vet du att jag trivs i din närhet, du är ju trots allt som en syster för mig.
men som sagt är jag så jävla avundssjuk på dig, och alla förstår varför va? världens sötaste människa är hon ju..
väldigt eftertraktad bland pojkarna, och en lyckligt lottad kille finns det som vunnit hennes hjärta, bara dags för han att förstå vad han kan gå miste om.

en av alla våra maxrundor

så emma, jag menar ingenting av det jag säger.. jag ska bettra mig, jag lovar dig gumman.
och jag kan även säga, att vad som än händer, så kommer jag aldrig glömma dig, du kommer alltid vara en del av mitt liv. för vet du? jag älskar dig som en syster, en allderles underbar syster.
du och jag mot världen, eller hur?

ÄKTA VÄNSKAP

xoxo towe


im not pop, im hip hop

vart är värmen? blir så arg, idag har det varit runt 20 grader ute med regn och moln.. fyfan!
vaknade runt 3, skulle gått upp senast halv 2 för jag skulle på emmas match som började 3, men det gick bra och jag hann ändå som tur var. satt med kattis och kollade, blev 2-2. stackars jenny, hennes axel gick urled och ambulansen fick komma.. så synd om henne!

när matchen var slut runt 5 så gick jag hem och packade lite sen åkte jag till vicke, ska sova här inatt. eftersom jag börjar halv 10 är det skönast att sova här;) vet inte vad som händer idag, så bara att höra av sig!

nollningen i fredags var grymt kul. var på fotbollsplan vid skolan och lekte lekar osv. bilder och mer information om dagen kommer när jag fått dom. och jag orkar inte skriva just nu, ska fortsätta att kolla på full frys!
på fredag är det nollning igen tror jag, riktigt kul!!

ha det bäst
xoxo towe


its been a while

FÖRLÅT men haft fullt upp...
bloggar imorgon, är för trött för det nu!

puss och godnatt
xoxo towe

hey dude

sitter hos vicke med emma och emmelie också, mycket mysigt! var nyss ute på en fika, satt och prata ett tag och hälsade lite på folk.. innan det satt jag och vicke och kollade på flera avsnitt av paradise hotel, jag hatade det förut, innan jag började kolla.. kan faktiskt erkänna att det är gudomligt bra!!! blir nog att kolla mer sen efter vicke spelat klart sitt jävla spel..

första dagen i skolan idag, gud så läskigt det var vill jag lova. så mycket folk och så himla stor skola.. är man vad vid en skola som kungsis så blir man ganska chockad sen när man börjar ljunkan. riktigt läskigt var det. men som tur har jag bella, en kompis från min paralellklass från kungsis. men jag hoppas efter ett tag att det kommer bli lite roligare, jag tror det, hoppas att jag kommer trivas med klassen också!
på fredag börjar nollningen tror jag också, LITE nervös.. fasar lite för vad linus och dom andra ska hitta på... men jag klarar mig nog;)

nej nu ska jag låta vicke spela sitt spel, orkar inte med hennes tjat längre:)
ha det bra!
xoxo towe

on that road again

tänkte slänga in ett litet inlägg eftersom jag inte gjort det på ett tag nu.. är hos vicke just nu, blir andra dagen jag sover här nu, lika mysigt varje gång:) fast nu ligger vicke i sängen och mår lite illa så blir nog att pyssla om henne lite sen.. stackars min lilla ängel.

jag ska snart lägga upp bilderna från sandras möhippa, så fort jag fått dom! men det kommer nog snart hoppas jag. gud vad duktig hon var min kära stora syster- flytta skorpinjoner, flytta på spindlar, gick in i ett terarium med 24 ormar och plocka upp den största, leta bland kakelackor och maskar med ögonbindel utan att veta vad det var, blev nersäkt i vattnet i en bur bland en gigantisk alligator, simmade med hajar och spelade in en skiva. diktigt av henne va? så himla modig!!

imorgon börjar skolan, så HIMLA nervös kan jag säga. som tur är så ska bella också gå BF så har ju henne, känns skönt i alla fall:) men ser fram emot nollningen, blir nog riktigt lyckad(hoppas jag!).

nej nu ska jag ta hand om min kära vän

vackra underbara victoria

xoxo towe

i can show you the world

sitter just nu hos jenny och danne, jenny är ute i köket och gör paj och danne är hos en kompis och hjälper till med något. lilla jollan sover =) hon är så jävla söt! det har varit en riktigt toppen dag med syrran, nu för en stund sen kom cissi och kalle också, käka lite pizza och tog det lugnt bara.. jätte skönt att inte göra något hela tiden, bara ligga hemma i soffan och dega! och speciellt med dom jag tycker om =)

daniel, jenny och joline - familjen mupp!

det blev inte så långt inlägg men ska se om jenny behöver lite hjälp annars ska jag bara slappa framför tvn. blir nog sängen tidigt ikväll, skönt att sova lite =) nej nu måste jag gå!
ha det bra gott folk
xoxo towe

i'm gonna have myself a real good time

ville bara lägga till också att imorgon sover jag hos jenny, danne och jollan! länge sen nu så det ska bli mysigt tycker jag, saknar dom allihopa.. så får se om jag hinner blogga något imorgon, men det tror jag att jag ska kunna haffa åt mig lite tid till att slänga in ett litet inlägg =) ha det bra och sov gott!

stolt moster, och snart kommer cissis också, så himla kul!
xoxo towe

i can't wait.. to see you again!

var i stockholm idag med farmor! gud så kul det va, riktigt tur med vädret hade vi också, direkt när vi satte oss på bussen hem börja det ösa ner i backen, vilken tur va... vi hade skinande sol hela dagen, riktigt skönt. imorse gick jag då upp klockan 5, 5 på morgonen var inte riktigt min grej kan jag ju säga.. och klockan halv 7 satt vi på bussen påväg! var där runt halv 10 då vi satte oss och åt lite frulle =) sen gick vi vidare till stan, klockan 4 var vi klara och satt och väntade på bussen hem som gick 16.45. riktigt värd dag! nu kommer alla bilder jag tagit på alla mina fynd jag köpt =):

blommig tröja: ginatricot
beiga jeansleggings: ginatricot


svart tröja: h&m
gråa jeansleggings: vero moda


grå/svart t-shirt: h&m
svarta jeans: vero moda

rosa tröja: h&m
(svarta jeans: vero moda, samma som bilden över)

navel piercingar: något stånd vid plattan
(ursäkta magen...)


örhängen + ring: något stånd vid plattan
svarta örhängen: vero moda

solglasögon: något stånd vid plattan
armband: något stånd vid plattan
nagellack+smink: kick

bh+trosor: h&m

skor: din sko (coola va!!!!)
väska: ohio

det var nog allt tror jag! mycket fina grejer va..? =) tycker jag vilket fall.
det har varit en toppen dag som sagt var, och allt tack vare min underbara farmor. älskar dig något enormt!
så vi slänger en puss på henne! =)

xoxo towe

i do you like a truck

nu trampar jag in till stan i regnet! ska gå en sväng på stan innan jag ska luncha med farmor och dom andra, blir mysigt.. blir nog inget mer inlägg idag mer än det här lilla, för jag sover nog hos farmor eftersom vi drar till stockholm imorgon och shoppar gärnet! men imorgon är jag tillbaka igen ;)
dagens:

jeanslegging: ullared
svart tröja: monky
skinnjacka: carlings
rosörhängen: h&m


nej nu måste jag börja cykla, så det inte börjar regna igen! ha det bra!
xoxo towe

it's a cold & broken hallelujah

tjena... kom just hem från en liten tripp på stan med emma och emelie, lika trevligt varje gång!
det vart inget grilla ikväll utan bara lite slappande nere vid ån med massor prat, skratt och liknande. efter ett tag när vi satt där nere kom sabbie med kompisar, massor kompisar, vi vart ett helt gäng som satt och prata minnen, mycket mysigt. sen åkte vi upp till katedral för att möta maddie, GUD VAD JAG SAKNAT HENNE! så himla kul att ses nu igen efter hela sommarlovet.. sen åkte vi upp till stan igen och träffa sebastian och jonathan ett jätte litet tag sen var det bara att trampa hemåt igen! (blivit riktigt hurtig, tar cykeln över allt nu för tiden!)
dagens outfit, hoppas ni ursäktar bilden!

tröja: ginatricot
jeanslegging: bikbok
skor: h&m


kvällen vart faktiskt trevlig och mycket lyckad! imorgon blir det som sagt farmor klockan 2 men blir nog en liten runda på stan innan, lite sugen på ett par skor =) hihi. men ha det bra så skriver jag mer imorgon!
xoxo towe

meet me at the hotel room

fan vad jag hatar när det regnar och är molnigt! solen tittar fram lite då och då men inga längre stunder..
skulle egentligen åkt till liseberg imorgon med linus och johan, men inte det heller! fan vad arg jag blir.. kanske är för jag är lite trött jag blir det men liseberg hade varit riktigt kul faktiskt.. men men, blir att åka till stockholm med farmor på torsdag istället och shoppa.. funkar perfekt det också! =)

igår sov jag hos emma, vaknade klockan 11 av att hennes mobil ringde, och någon timma senare satt vi på bussen in till stan för att fixa lite.. men det gick bra och vi tog nästa buss hem. nu sitter vi hos emma och har precis ätit emmas goda special: makaroner, spagetti, pasta, fiskpinnar och bacon.. mumms! kanske inte låter så gott men tro mig, ni bör prova.. =) senare ikväll vet jag inte vad som sker, blir väl att umgås med min kära vännina mitt emot mig som det alltid blir!
men jag tycker om det så varför inte..? men hör av er om någon vill umgås!

imorgon ska jag till farmor klockan 2 och äta lite lunch och så med cissi, jenny och hanna. gud så mysigt!
men nu ska jag hjälpa emma att plocka bort och städa lite.. men som sagt hör av er om någon vill något. nu säger emma att vi kanske ska grilla vid ån med emelie och fler, så kanske blir så!

ha det bra
xoxo towe

im taking a break

ursäkta att jag inte bloggat på ett tag nu, men har sovit hos emma några dagar och inte haft tid helt enkelt.. men tänkte lägga in lite bilder nu så ni får se lite vad jag sysslat med.. =) haha.
igår var jag emma och emelie i berg och lyssna lite på uffe lundell. hörde inte så mycket men det var kul ändå, träffade lite gamla goa vänner oså. sen åkte vi in till stan, träffa även lite folk där. sen började jag och emelie traska hemåt runt 2 ungefär.. skönt med en liten kvällspromenad, fast det började bli lite kallt då kanske..

klänning: vila
det var min outfit igår, var jätte skönt väder på dag men senare framåt kvällen vart det bara kallare och kallare!

idag var jag och bada med emelie, micka, dalle, elin och kricka. otroligt skönt! åkte massor ring och skada knät lite.. foten hamnade under själva ringen så benet fastna, jag fatta inte ens själv vad som hände.. haha. och på något sätt skar jag upp lite av foten, ett jätte litet sår men ont gör det! men gud så jävla roligt det är att åka!
nu ska jag bara sitta och ta det lugnt, om inte någon vill hitta på något förstors.. hör av er =)
nu kommer lite bilder från dagarna som gått!

snigeln (maria) på besök!

myspys hos emma

bad, sol och äkta vänskap!

det var allt för mig
xoxo towe



 


thats life, just learn to live with it..

sitter just nu hos emma, har grillat och haft det mysigt. eftersom jag inte är hemma som sagt så kan jag tyvärr inte lägga ut några bilder så tänkte att jag bloggar mer om mig dag imorgon! för har nämnligen träffat min otroligt saknade vän maria idag och har några bilder på sötnosen!

ikväll vet jag inte vad vi ska göra, men det blir nog inte sent eftersom jag ska jobba imorgon... usch så jobbigt..!
men om någon vill något så finns jag hos emma eller på mobilen.
ha det bra, jag skriver mer imorgon.
xoxo towe

svar på sandras kommentar

det du ser i inlägget innan är en extremt ROLIG kväll!! =)
puss på dig syrran!
xoxo towe

RSS 2.0