fuck you , fuck you very very mutch

godmorron allihopa! ursäkta att jag inte bloggat på ett tag men jag har bara inte haft orken just nu på lovet.. men ska försöka börja nu igen. eller imorgon blir det nog inte så mycket eftersom jag, mamma, eva och sara åker på kryssning! gud så roligt det kommer bli hoppas jag, jag och sara har ju alltid kul så det är jag nästan helt övertygad om:)

det hr lovet har varit så otroligt tråkigt så jag dör, det har inte hänt ett dugg och det är rätt uttråkande. såklart har det ju varit kul när jag umgåtts med mina vänner, men det har ju inte hänt för mycket kanske.. fast kanske ändå ganska skönt att bara ta det lugnt med, eller? ja jag kan inte bestämma mig förräns skolan börjar och man ser om man saknar lovet eller inte.. haha!

just nu sitter jag och skollar på sällskapsresan 3, såg 1 och 2 igår så det är lite av ett sällskapsresan maraton jag håller på med;) haha. nej men dom filmerna är riktigt bra faktiskt! man bara skrattar tills man inte har någon luft kvar ungefär.. han är ju så trög den där stig-helmer och ole, men riktigt roliga!

ikväll vet jag inte vad som sker, om sara sover här eller inte.. men hur som helst så tror jag att det bara blir en lugn kväll ändå.. eller fick just reda på att det är fest ikväll som sara nog säkert vill gå på, men jag får se om jag orkar.. kanske åker dit och kollar lite på dom andra bara..

nej nu ska jag fortsätta kolla på filmen, kan inte riktigt koncentrera mig när jag ser film och bloggar samtidigt;)
kanske skriver  mer ikväll!

xoxo towe


i will be strong , even if it all goes wrong

Found myself today
Oh I found myself and ran away
Something pulled me back
The voice of reason I forgot I had
All I know is you're not here to say
What you always used to say
But it's written in the sky tonight

So I won't give up
No I won't break down
Sooner than it seems life turns around
And I will be strong
Even if it all goes wrong
When I'm standing in the dark I'll still believe
Someone's watching over me

Seen that ray of light
And it's shining on my destiny
Shining all the time
And I wont be afraid
To follow everywhere it's taking me
All I know is yesterday is gone
And right now I belong
To this moment to my dreams

So I won't give up
No I won't break down
Sooner than it seems life turns around
And I will be strong
Even if it all goes wrong
When I'm standing in the dark I'll still believe
Someone's watching over me

It doesn't matter what people say
And it doesn't matter how long it takes
Believe in yourself and you'll fly high
And it only matters how true you are
Be true to yourself and follow your heart

So I won't give up
No I won't break down
Sooner than it seems life turns around
And I will be strong
Even if it all goes wrong
When I'm standing in the dark I'll still believe
That I won't give up
No I won't break down
Sooner than it seems life turns around
And I will be strong
Even when it all goes wrong
When I'm standing in the dark I'll still believe
That someone's watching over
Someone's watching over
Someone's watching over me

Someone's watching over me


jag vet att pappa är med mig dygnet runt , att det är han som skyddar mig för alla faror som kan hända . jag vet att han aldrig lämnar min sida... jag saknar honom, jag älskar honom, jag är stolt över att magnus edlund är min pappa. han kommer alltid finnas inom mig, han kommer alltid finnas i mitt hjärta, vad som än händer.
skulle kunna ge vad som helst bara han kommer tillbaka, jag vet att det inte går, och jag vet att jag måste gå vidare, men jag är påväg.. jag kommer aldrig glömma hans ord: det ordnar sig! dom orden kommer alltid eka i mitt huvud.
jag älskar dig pappa

för alltid din STOLTA dotter

xoxo towe


i'm gonna move on , now it's time

sitter hos emma och kattis just nu, har precis haft lite mysigt tjejsnack.. skönt att prata med dom man tycker om ibland om allt som finns mellan himmel och jord. jag hoppas verkligen att dom vet hur mycket jag tycker om dom, mina små änglar:)

minne

ikväll vet jag inte vad som händer, ska försöka hitta på något kul.. skulle ju träffat slickett men han svarar inte på sms och han sa igår att han skulle höra av sig direkt när han vaknade men det har han ju inte gjort och jag tror inte att han sover fortfarande för både adde och drufva sov där tror jag.. så det är inte så kul.... men får väl hoppas på att han hör av sig sen!

snart kommer julia och natta med mina skor. jag hade lite problem igår med att få på mina stövlar så jag fick ta julias gympaskor och sen glömde jag ge tillbaka dom så hon ringde förut och fråga vart jag va så dom är nog här snart:)

men nu ska jag va lite social med kattis och emma igen, skulle bara slänga in ett snabbt litet inlägg:) men skriver nog mer ikväll kan jag tänka mig, blir mycket blogg om dagarna nu för tiden!
men hör gärna av er, peace out

xoxo towe


somebody watching over me

jag är så svag
men ändå så himmla stark

ibland orkar jag inte ta mig igenom varje dag
men ändå tvingar jag mig fram igenom varje slag och spark

jag kan inte komma över och glömma
men jag försöker ändå minnen gömma

varje minut vill jag bara skrika
men jag låter inte mitt förstånd svika

jag låter mina tårar rinna
men innnan någon ser hinner dom försvinna

jag har ångest och saknar
men ändå kan jag le när jag vaknar

varje dag vill jag att det ska ta slut
men ändå kämpar jag hela vägen ut

jag gör oftast fel val
men jag lever, även om jag har valt fel i årtal

Jag står på brutna ben
men ändå rör jag mig fram över stock och sten


det är tack vare alla mina underbara vänner och familj jag tar mig igenom allt som händer, det är dom som gör mig stark! så tack alla, tack för att ni finns..

xoxo towe


so i won't give up , no i won't break don't , soner than it seems life turns around

även idag vart det en tidig morgon för mig, för igår vaknade jag runt 8-9 och idag vaknade jag vid 9.. vet inte vad det är med mig nu för tiden!

kvällen igår vart väldigt misslyckad för min del.. vaknade imorse med ont i foten, rödsprängda/svullna ögon, och en förjävlig huvudvärk.. den började med att jag och emma gick hem till henne och fixade oss lite sen gick hem till mig så jag skulle byta om lite och så. sen traskade vi bort till lokalen där det var full rulle, trodde vi men lite drag var det i alla fall. där var linus, kjella, pumba, thimmy och inte långt efter kom josse, julia, johanna, malin och lina! vi spelade "pyramiden" i början och som vanligt så är det ju mig alla skulle hetsa mot så alla klunkar gick till mig.. sen skulle det komma massor folk som inte kunde komma in för att det vart för mycket så då skulle vi till pumba och när vi fick reda på att det inte gick hoppa vi in i bastun - jag, kjella, emma, linus, julia, thimmy och johanna, lina kom in lite då och då men gick ut lika snabbt igen för att hon var helt fullpackad med kläder på sig! i duschen skar jag mig även på något så min fot går inte gå på.. tusiken..
sen skedde den en sak som gjorde mig så förbannat ledsen.. men runt 1 var jag hemma tror jag, eller så var det tidigare, jag vet faktiskt inte...

men jag vill passa på att tacka josse, julia, lina, slickett, alex, emma och kattis för allt dom gjorde för mig igår och för att dom är så jäkla underbara!

men nu måste jag duscha för jag känner mig så himla ofräsh! men skriver mer senare tror jag.
ha det bra gott folk

xoxo towe


i love u

en bild säger mer än tusen ord , här kommer några






tänkte avsluta med ett litet kort på mig, jenny, cissi, farmor och farfar


nu måste jag springa
xoxo towe

 

 


please leave me alone , i can't take this shit anymore

okej, nu har jag varit vaken i 4 timmar, vaknade alltså vid 9 ungefär.. jag vet inte hur jag orkar? men med två pippi filmer och 1 emil film funkar det faktiskt:)
igår blev det myskväll hemma hos jenny danne och joline med ronja och emmy också. det började med att jag och ronja gick till stan direkt efter skolan och kollade lite på kläder och så, behöver lite nya.. sen vidare hem till ronja där vi sen blev hämtade av jenny joline och emmy för att vi skulle åka till city gross och handla lite krubb och så för kvällen. där hittade vi lite tacos och godis som vi bestämde oss för att äta!
vi kollade lite på idol och sen skulle vi se film men det funkade inte så alla somnade ganska skapligt. skönt ändå med en lite lugn fredag!!

ronja åkte nyss från jenny för att hon skulle hem sen vidare till åtvid. men jag och emmy är allt kvar så nu ligger vi och kollar på emil i lönneberga, himla bra film det där!
men jag funderar nog också på att dra mig hemåt snart, hem och duscha och fräsha till mig lite.. man vet ju aldrig vad man ska hitta på för kul idag, har som vanligt inget bestämmt. men får hoppas på att någon rolig typ ringer och vill umgås:)

är så himla arg ju också egentligen, när jag vaknade imorse hade jag fått ett sms och tusiken vad arg jag vart när jag läste det! och den personen det handlar om får jag inte ta på,har ringt hela tiden sen ungefär klockan 10 men inget svar alls. har smsat både hennes mamma och kompisar men ingen vet vart hon är, måste ju verkligen prata! men men, det kommer väl ett sms snart får vi hoppas på..

nej nu ska jag gosa lite med joline som står och drar mig i benet:) jag kanske skriver mer senare!
ha det bra allihopa, peace out

syster och joline:)

xoxo towe


dear mister president , come and take a walk with me

3 timmar och 30 minuter kvar , sen är det LOOOOV! gud så skönt.. ni ska bara veta hur mycket jag ska sova!
ville bara påpeka det till er andra som jobbar där ute:)

just nu sitter jag och sara och väntar på att klockan ska bli kvart i så vi kan gå till bussen, längtar inte efter att gå ut i kylan.. nej fy tusningen... men det är väl sånt som man måste här i livet, tänk på dom barnen som bor på gatan som kanske inte ens har ett hem, dom är glada bara om dom hittar ett varmt trapphus eller liknande, vi blir sura för att vi måste gå till busshållplatsen som tar 5 minuter i kylan och sätta oss på en jävla buss.. nej nu blir jag arg! så vi lämnar nog den punkten:)

har matte idag i skolan också, då ska vi röja och jobba som galningar! så jäkla duktiga är vi, bästa klassen jag lovar.. nästan i alla fall!

nej nu måste jag gå, men skriver senare!
ha det bra gott folk och tänk på dom hemlösa barnen!

xoxo towe


i want you to want me , i need you to need me

AJ MINA FÖTTER!! jag kan säga att jag rekomenderar verkligen inte tygskor där det inte finns sulor i och det är stora hål under skon när det är blött och kallt ute! ni anar inte hur ont jag har...

kom precis hem från en liten "promenad" med slickett inne i stan, möttes på trädgårdstorget och bara gick runt i hela stan och prata som vi alltid gör. och jag kan säga att slickett är den mest underbara människa jag mött, min bästa killkompis helt enkelt. han förstår allt och lyssnar vad det än är! är man glad - är han glad, är man ledsen - finns han där, är man arg - lugnar han ner än.. låter han inte som en exemplarisk bästa vän? jag är så glad att jag har honom vid min sida:)

efter en stund på stan får vi nog och går upp till adde ett tag, där låg vi bara i soffan och glodde på tv, skönt det också. och det var så himla kul när slickett satt vid addes dator och skulle söka på något och skrev: po och det kommer upp en porrsida! jag har aldrig skrattat så mycket!!

slickett: men adde, vad brukar du göra på dig dator?
adde(som samtidigt slänger iväg pizzan han har i handen): SLICKETT VAD GÖR DU?
adde flyger upp och tar datorn
slickett: nemen adde då, vad brukar du sitta och kolla på? va det bögporr?
adde: nej vad fan tror du?! fan vad pinsamt, det är ju en tjej här slickett..
slickett: men det är ju bara towe adde
adde: ja, pinsamt, hon är ju tjej.. fan du får inte göra sådär slickett!
jag och slickett i kör: HAHAHAHAHAH

gud så roligt det var, det slutade med att adde inte lämna blicken en sekund när slickett hade datorn och han tog bort allt som han hade sökt på.. men som sagt, han är ju kille så jag förstår;)
efter det var jag och slickett tvunga att gå till bussen, skulle ta den som gick halv och klockan var 10 över och jag skulle ta den från kannan för att slickett skulle hämta sin cykel för att puckot skulle cykla hem! svinkallt, svinlångt, svinmörkt! men direkt när han kom hem fick jag ett sms av han som jag bett om där det stog att han var oskadd:) vi fick dessvärre stå i 20 minter och vänta på min buss, men det gick rätt snabbt.. tiden går fort när man har roligt!

när jag kom hem satte jag dirket på mig ett par stora feta sockar på tossingarna som är helt frusna och mörbultade efter dom där jäkla skorna.. la mig i sängen framför tvn och startade datorn, och nu snart ska jag sova.. och vill ni veta en sak? att det är imorgon kvar sen är det LOV!!! gud vad jag ser fram emot det, gud vad jag ser fram emot att sova. ska sova så himla mycket! så är jag utvilad sen när skolan startar igen:) men då går vi bara i 2 veckor ungefär sen är det APU i 4 veckor! jag ska praktisera på tallboda skolan så det blir nog toppen. hoppas och tror verkligen att jag trivs!

nej nu tror jag att john blund började flörta lite och strödde lite sovpulver över mig, så nu blir det sängen som gäller! imorgon vet jag inte vad som sker så hör av er!
godnatt alla vänner och bekanta, peace out

xoxo towe


i can't fight the moonlight

kom precis hem från en liten blowlingrunda med sara nere på bowlingen, och själklart förlora jag.. vet inte vad som va med mig idag, sara vann med 280-130 ungefär, hur är detta möjligt? skulle försöka stajla(?) för en snygg kille som spela några banor längre bort, men då tog jag rennan varenda gång! så han vart nog inte så impad tror jag inte.. haha;)
lite bilder från när jag, ronja och sara var och bowla för ett tag sen:

jadu, jag fick INTE bestämma mitt namn själv...

snygga va?

skolan idag var ganska OK bara att dagen kändes något sjuhelvetes lång! det kändes som att klockan var 8 på kvällen när vi sluta.. hade också muntigt prov om barnomsorg på BKFen, det gick nog bra tror jag:) eller det var bara att två och två skulle man para ihop några lappar där det stog ett påstående och så skulle man ta ett annat påstående som stämde in med den andra lappen. sen skulle vi köra det när man får ett ord och man ska förklara det för laget med vilka ord som helst förutom något av dom som står på lappen, det var svårt! plus att när jag skulle köra satt ronja, tobbe, ali och resten av deras lag och distraherade mig.... så 1 poäng fiskade jag in i alla fall, men såklart vann mitt lag till slut :L

imorgon är det fredag och vi slutar 11.45, guuud så underbart! på morgonen runt 7 kommer sara hit för att fortsätta sova lite eftersom hon åker med sin mamma och hon åker redan 06.45 och sara kände inte för att sitta i skolan 1,5 timma helt själv.. haha mobboffret.. så jag va snäll och lät henne komma hit medans jag gör mig iordning så åker vi tillsammans till skolan sen. det blir alltså en lugn dag i skolan imorgon, har bara svenska, engelska och matte. matten går för övrigt riktigt bra nu! om jag bara kan hålla tankarna på talen så går det som på räls, känner mig himla duktig faktiskt :L (med en viss hjälp av ronja kanske....)

efter skolan har jag inte en blekaste om vad som sker.. har sagt varje dag nu denna vecka tror jag att jag funderar på att åka till mantorp med jag tror jag skippar att ens skriva det den här gången, för tror inte det blir så, sandra och martin kommer ju hem imorgon med så tror dom kommer vara rätt trötta.. men nästa vecka är det bokat någon dag i alla fall att jag ska dit, har lovat tony nu några veckor så det är dags att jag håller mitt löfte nu! ska kolla och hämta ALLA bilder och filmer och sånt från bröllopet, svensexan och möhippan. måste sno svensexafilmen för martin VÄGRAR att ge mig den... tusiken! men jag ska nog klara det gallant!

nej nu ska jag nog vänta på att krubbet blir klart sen hoppar jag in i en dusch! men om någon vill hitta på något imorgon så är det bara att höra av sig, ni vet vart ni har mig:)
peace people

xoxo towe


you are the one that i want

just nu ligger jag i min säng, och jag upptäckte nyss att det nog är den skönaste säng som finns! faktiskt så tror jag nog det, den är gryym:)
bion förut var jättebra, foten somnade hela tiden eftersom den var så lång så sen när vi skulle gå gjorde den dunder ont! trodde jag skulle dö, men så småning om gick även det över.. men tror nog att det kommer en till film eftersom det hände massor i slutet som inte bara kan sluta så. blir så arg på sånna spännande slut....
åkte även till jenny och danne en stund efter bion och hälsade på, och gud lilla jollan är inte så liten länge!
även jennys gamla halloweendräkt kom fram:

snygg ha? absolut :L

efter det lilla besöket åkte vi sen hem och det första jag gjorde va att ta av mig till pyjamas och bara slänga mig i min sköna säng!

imorgon är det skola och vi slutar klockan 4.. tur att det är sista torsdagen innan lovet för gud så jobbiga dom är! man är så himla trött hela dagen för man vet hur lååång den är. och inga roliga lektioner har vi heller tyvärr, det är det som gör dagen så långtråkig.. men det är väl bara stå ut.
efter skolan har jag inte en aning om vad som sker, så ni får gärna höra av er om någon vill hitta på något?

nu ska jag sova, skulle bara slänga in ett litet kort inlägg innan john blund tittar förbi:)
ha det bra gott folk, skriver mer imorgon

xoxo towe


i wanna show you what love is all about , im gonna show you baby

såhär mycket har jag aldrig bloggat på en dag, haha, man märker verkligen när jag är uttråkad..

men tänkte bara skriva av mig lite nu igen, om vafan kärlek är så himla svårt för. varför? är det någon som fattar varför det ska vara så himla jobbigt vissa gånger. kärlek kan vara det finaste som finns, att vara kär kan vara det underbaraste som finns, om man får tillbaka den kärlek man ger..
ska man inte vara lycklig om man är kär?
ska man inte bli älskad för den man är?

jag förstår inte vad det är som är så svårt, varför man kan bli så olyckligt kär i någon. och varför man alltid dras till dom man verkligen INTE kan få, det är det som är så jobbigt, att man vill ha någon så mycket som man kan göra allt för och veta att han/hon aldrig blir din.. varför ska det göra så ont?

kärlek är som ett lek. "är man med i leken får man leken tåla".. men det är inte det lättaste varje gång.
jag älskar kärleken lika mycket som jag hatar den..

När man blir riktigt drabbad
ger kärleken ett rus
så man blir ung och vacker
och världen skön och ljus,

när kärlek går på djupet
finns där nåt mer man lär
-i mötet med den andra
får man veta vem man är,

en kär lek som blir allvar
men aldrig tynger ner
ett ändlöst "ta emot"
ju mera som man ger

Ja, kärlek är en gåva
och inget som man tar.
och med tillit och respekt
så kan den stanna kvar



är det inte såhär kärleken ska vara?

xoxo towe


stay with me , don't fall asleep to soon

sitter i skolan just nu, och jag orkar verkligen inte... det är så himla tråkigt! håller på med grupparbeten så jag är med pati, sarin och wiggur. wiggur gick någonstans och kom inte tillbaka så nu är det bara vi 3 kvar. vi kände oss jätteduktiga som intervjuat 2 stycken så sa vi det till våran lärare och hon började tveka och säga dom mesta brukar intervjua 20 stycken och det räcker knappt.. så det var bara att ge sig ut igen!

snart har vi håltimman.. känns ändå ganska skönt så man bara kan sitta och slappa, men tror nog att det blir i peddan så vi kan göra lite av musikarbetet.. vi skulle ju haft musik egentligen men tobbe är borta denna gång och nästa vecka är det ju lov så vi har två hela veckor på oss. men ändå skönt att ha det klart!

jag håller på att dö av hunger också kan jag säga, är så sjukt hungrig!!! krubbet idag är: fisk, remoladsås och potatis. ändå ganska gott så det kan jag nog bli mätt på :L
hoppas bara att mamma lägger in pengar på mitt kort snart med för ikväll blir det bio med ronja, anette och cissi. gud så kul, det är inte ofta jag hittar på saker med dom:) flickan som lekte med elden tror jag vi skulle se om jag minns rätt, hoppas den är bra. den första män som hatar kvinnor är ju det så då tänker man att 2an är minst lika bra. men inte värt att hoppas på för mycket för jag har hört från flera håll att den är rätt kass också.. men men, hoppas på det bästa eftersom den är ganska lång!

så där ja, nu har jag skrivit av mig lite.. haha, kände att jag var tvungen att ta en brake från intervjuandet i några minuter.. nu sätter vi igång igen!
skriver nog senare..

xoxo towe


you are the music in me

tänkte bara slänga in ett snabbt litet inlägg innan jag drar! nu snart tar jag mig cykel och trampar i full fart till skolan och jag kan säga att så sugen på att cykla är jag inte! det är svinkallt ute och jag har inga vantar.. jag kommer frysa ihjäl! men men, det är väl bara stå ut, det är ju trorsallt inte så långt som tur är..
igår somnade jag redan vid 11 så det var ganska skönt faktiskt, men ändå lika trött idag när jag skulle upp, så ställde om klockan 5-6 gånger.. haha, men jag hann ju ändå så vad gör det?:)

idag slutar jag runt 3, har 2-2,5 håltimma sen en mattelektion efter den på 45 minuter, lite onödigt va? kunde lika gärna få sluta.. men det är väl bara att bita ihop och sitta i gallerian och glo på folk med ronja, prata och lite sånt som vi brukar. tur att ronja går där nu annars hade det aldrig gått!
efter skolan har jag inte en aning om vad som sker? så hör gärna av er!

nej nu måste jag springa till cykeln!
xoxo towe


it's dessie bitch

sitter just nu hos osccar med emma, bella, dessie. myspys:) kollar lite på tvn, snackar lite skit och bra slappar!
dagen idag hr bestått av skolan, ganska OK faktiskt gick rätt snabbt. var hos tandläkaren också, hade ett hål bara.. så ska på möte med någon tandläkare efter lovet och prata om jag ska få lustgas eller om jag ska få några tabletter, hoppas på lustgasen faktiskt:) mycket roligare!
efter skolan åkte jag bara hem och slappa, göööör gött kan jag säga, så himla trött så skönt att bara ta den lite lugnt ibland. sen vart det duschen och vidare till stan och möta emma och så slutade vi upp här:)

fina osccar:)

imorgon blir det skolan, har dessutom typ 2-2,5 timmars håltimma, usch det orkar jag inte med..... men men, det är väl bara att stå ut, är ju bara några dagar kvar tills lovet startar, gud så skönt! men vet inte vad som händer efter skolan, kanske funderar på att åka en sväng till mantorp? eller.. jag får se.. så om någon vill något så är det bara höra av sig:)

nej nu ska jag vara lite social med dom andra, kanske skriver senare!

emmi och osccar, beautiful?

xoxo towe


that's life , and i know that's life is a bitch

idag blir det ingen blogging.. jag har verkligen inte orken till någonting känner jag.
nu ska jag bara hoppa in i duschen sen direkt ner i bingen! känns som en evighet sen jag sov även att det bara var några timmar sen..

nej nu ska jag göra mig fräsch.
xoxo towe


you are my light in the dark , my little star

solen skiner!!! eller lite i alla fall, gud så skönt en söndag som denna. vaknade för en liten stund sen och gick då upp och bakade lite scones (kors i taket)! riktigt gott vart det faktiskt..

igår gick jag ut en liten stund och träffade emma och emely, vi traska hem till emma och satte oss och snacka om gamla minnen och så:) sen gick vi ut och träffade linus, stog vid parkeringen och pratade lite om allt möjligt, och skrattade en hel del eftersom linus hade lite överenergi, men gud så roligt det var! sen efter en stund om timmy också och skönt det för jag fick skjus hem, gött:) direkt när jag kom hem gick jag och la mig, skönt att somna lite skapligt ändå!

nu ska jag snart åka in till stan och lämna vickes väska och träffa emma en stund. sen får vi se om jag orkar åka hem eller om jag sover hos farmor. men eftersom både farmor och farfar är sjuka är jag lite  rädd att bli smittad. men men, det blir ja nog inte:)

nu ska jag springa iväg och klä på mig sen måste jag till bussen! skriver kanske senare.

två bilder jag fått från bröllopet:) fina va?

xoxo towe


so i lift my hand's up high and pray

minns gårdagen
dröm om morgondagen
lev idag


if you wanna make the world a better place , take a look at youself and make a change

uräkta mitt dåliga bloggande ännu en gång, men har inte varit hemma så mycket i veckan och helt enkelt inte haft orken till att sätta mig och blogga. så jag ursäktar mig gott folk:)

men igår i alla fall var jag på club sensasion(?) och det var jättekul i början.
efter skolan åkte jag ronja och sara hem till mig och jag duschade lite oså, tog med mig mitt pickpack och så traska vi hem till ronja, där duschade dom och vi fixade oss, runt klockan 7 tror jag det var tog vi bussen hem till gordon på lite "förfest", det var jag ronja sara mattis och gordon, trevligt faktiskt. körde lite ölspel, jag har aldrig och något annat roligt spel.. runt kvart i 9 gick vi bort till strandgatan där vi fick stå i kö 20 minuter innan vi fick gå in, men tur att det bara var 20 minuter i alla fall, för jag mötte vicke och hon hade stått där i en timma!
när vi väl kom in röjde vi dansgolvet och hade så sjukt kul.
sen helt plötsligt vet jag inte vad som hände med jag kände mig så himla ensam så jag bestämmde mig för att åka hem. när jag väl kom till trädgårdstorget för att ta bussen står det att den kommer om 43 minuter, jippi! klänning och barbent ute i 43 minuter i kylan är inte en rolig kombination.... men inte långt efter kom ronja och hägge som också skulle hem så vi traska bort till kungsis för att fördriva tiden lite. där fick vi sitta i en halvtimma men till slut kom äntligen bussen!!

jag förstår inte själv vad som hände igår, allt va jättebra och alla var jättesnälla men kände mig ändå så himla ensam. sara dansade och hade kul, likaså ronja och dom dansade ju även med mig men det bara brast helt plötsligt. kan ju varit lite av en snefylla men så full var jag inte, lite onykter men inte alls mycket.
det kan ju va att jag kanske inte mått bra den sista tiden och det vet jag inte heller vad som orsakar det, och när man har druckit lite så kan ju känslorna lättare komma fram sådär..

men jag vill i alla fall tacka ronja som är så himla underbar, hon och jag har så grymt kul tillsammans och hon är en tjej som alltid finns där vad det än är! och lika så victor som jag mötte när jag gick av bussen igår, han gjorde allt för att trösta mig. och självklart tack till alla andra som gjorde kvällen en delvis lyckad kväll!

det var nog allt från mig just nu.. men ni kan ju höra av er om något roligt händer ikväll?
kanske skriver senare

xoxo towe


we have all the time in the world

kom precis hem från en ganska ok dag i skolan, men var inte alls många idag, ungefär 10 stycken bara.. men det är ganska skönt ibland att vara så några också! men dagen gick ganska snabbt eftersom vi har så långa lektioner så det känns inte så många, det är faktiskt ganska skönt det med, men är fortfarande sur över att vi inte får några sovmornar, inga alls...
idag fick vi också våra frånvaro papper, och blev så himla arg för hade massor ogiltig frånvaro som inte stämde så blev lite lätt irriterad där kanske, men det gick över när dom tog bort det:) så nu ska allt stämma och är det något minsta lilla fel så bryter jag ihop på dom.. men det löser sig nog tror jag!

som sagt så sov jag hos vicke igår, och det var riktigt mysigt, låg och pratade om allt mellan himmel och jord som vi alltid gör när vi umgås med varandra. men direkt när vi la oss på kudden somna båda två på stört! och jag var så himla trött imorse så det är sjukt, skulle gått upp 6 och gick upp halv 8 när jag börjar kvart över, men men det gick ju bra ändå:)

men ikväll blir det bara att stanna hemma och göra ingenting, bara ligga i sängen och glo på film.. men om någon vill hitta på något så är det bara höra av sig, jag finns på telefonen och är nog inne på datorn med ska ni se. skönt nu när dalle jobbar kväll så har jag datorn för mig själv ända tills klockan 1 ikväll när han kommer hem, SKÖNT.. annars har jag ju bara min andra skräpdatorn.

nej nu ska jag nog gå och trycka på tvn och lägga mig i sängen med en kopp te och bara glo. gud så skönt!
men som sagt - hör av er om någon vill något!


festen hos johan

xoxo towe


why?

det ända som finns i mina tankar , är dina läppar
det ända som får mig att le , är bilden av dig
det ända som får mig att fortsätta , är dina kramar

allt jag vill säga är..
i love u


you know i love you , right?

tänkte bara slänga in ett litet inlägg nu innan jag ska börja ragga på kuddarna lite..
åkte in till stan för ett tag sen, skulle träffa min lilla vic. och det slutade med att jag slaggar över här, för bussen hem orkade jag inte ta tillbaka! så jag tänkte att ikväll kan jag faktiskt umgås med min lilla prinsessa.

minne från 9an

och nyss kom jag även på att vi har idrott imorgon, och om det inte regnar ska vi springa 5 varv runt fotbollsplanen, UTAN ATT STANNA. ja ni hörde rätt, towe edlund ska springa.. även att jag verkligen inte orkar och att jag verkligen inte vill så gör jag det för ronja, måste impa lite på henne och visa att även jag kan:)
det var nog tur att ronja började i min klass, för annars hade jag nog kanske kommit in i någon liten period där när jag inte orkade med någonting. hade självklart inte skolkat så mycket eftersom jag vet hur besviken mamma och resten av min släkt blir på mig, men några gånger sådär, och det vill jag egentligen inte.
och det är där ronja kommer in, hon gör allt för att få bra betyg och eftersom jag är med henne så blir det att jag gör samma sak, och det är bra, hon stöttar mig till tusen! så TACK ronja gummsan.

efter skolan imorgon vet jag inte vad som sker, ska nog kunna hitta på något kul tror jag. eller vad säger ni? det är klart jag ska.. och om det blir helt tvärtom så sitter jag nog hemma och pluggar, kan jag mycket möjligt tänka mig att det blir! tusingen.. men men, det blir som det blir:)

det var det mesta, ha det!
xoxo towe


i miss you lips , i miss YOU

fy tusingen vad mätt jag är, har precis ätit något kött med potatis och grönisar som varit i ungnen. jättegott så åt som en häst, och nu självklart efteråt mår jag illa på grund av för mycket.. så typiskt mig..
men i alla fall, skolan idag var ganska ok, jag och sara var kanske lite för trötta idag så det ända vi har gjort är nog att skrattat! fast tyckte faktiskt synd om ronja som låg hemma i migrän idag.. stackare, men hoppas på att se henne imorgon:)

och imorrn börjar även ett "nytt" schema, INGA SOVMORNAR LÄNGRE.. så himla orättvist tycker jag! men jag får väl stå ut, går ju bara 2 veckor nu sen är det lov, gud så skönt! ser fram emot det kan jag lova, ska sova heeela dagarna..

nu måste jag springa!
xoxo towe


i need a hero , i'm holding out for a hero

kände att jag bara måste skriva av mig lite, för jag satt och kolla på bilderna jag tog när jag fick vara modell för en dag i stockholm.. så himla dåliga vart dom om man kollar noga, det mesta stämmer inte, och sminket och håret vart verkligen inte så som jag sa att jag ville ha det..

ögonbrynen: för mörka
håret: tantigt + platt
sittstilen: konstig
ögonskuggan: som ett S.. konstigt


jag gillar verkligen inte bilderna som togs, och det var väldigt många.. bara dom jag fick var 200 och jag fick då inte alla kan jag säga. höll på i flera timmar.
visst det var jättekul och man kände sig verkligen som en modell och man kände sig jättefin, men man vill ju helst va nöjd med bilderna så man kan visa dom för folk. men icke, jag ser bara ut som en översminkad 30 åring? blir så himla arg!
fotografen var jättebra men hon tjejen som sminkade och gjorde mitt hår var precis färdig utbildad, och jag kan säga att hon skulle behövt gå några år till i sånna fall, för ni ser ju som sagt på bilden hur bra hon var på en skala..

och sen den lilla svarta klänningen jag fick ha på mig som andra ombyte, den var ganska kort och fotografen säger att jag ska SITTA ner i trappan och mot en vägg, hela jäkla skinkan syns ju:

han sa att han skulle retushera den men det har han inte heller gjort. benen är ju hur vita som helst mot överdelen av kroppen och ena skinkan syns.. bikinilinjer har jag med! usch så fult..
fattar ni nu varför jag inte är nöjd nu? satans dåligt asså. det var ju ändå ganska dyrt och då ska man tusingen bli nöjd!!!

det finns 2 bilder jag är nöjd med, 2 av 200! blir så upprörd så det är sjukt, borde ta egna när man sminkar och fixar håret själv och ber någon ta och skicka dit dom så dom får se att man fan kan ta bättre själv, eller hur? jag ska nog ta och göra det, ge dom lite klagomål, det är dom värda!

dessa två är jag någorlunda nöjd med, men satan dom kunde vart så mycket bättre!

var bara tvungen att skriva av mina aggrsioner lite innan jag hoppas i säng och sover för natten. börjar bli lite trött faktiskt!
ha det bra gott folk

xoxo towe


i never open my heart to you again , you just break it in two

jag tänkte bara informera er att jag inte orkar blogga just nu, och jag har ändå inte fått bilderna från igår än och blir ju så mycket roligare om man ser dom också va?
men som sagt, det var det roligaste på länge! familjen dahllöf är underbara, och jag har så himla kul med ronja så det är toppen!

men nu ska jag fortsätta lyssna på musik och hitta på något att göra? hör av er..
xoxo towe


en gång i tiden var du bara min , men nu är du bara en dröm

sådär ja, då va håret färgat. vart inte så stor förändring men liten rödton på håret är det, lite rödare slingor sådär.. syns inte nästan men lite är det i alla fall, huvudsaken är ju att jag blir nöjd som sagt:)
skolan idag var riktigt OK faktiskt, började 8:15 till 11:45! riktigt skönt vill jag lova, är så varje fredag så jag har inget att klaga på egentligen..
direkt efter skolan tog jag cykeln till salongen och färgade håret, sen trampa jag vägen hemåt och fy tusan vad kallt det var ute, blåsten gör det svin kallt!! men bara stå ut och trampa på..

ikväll blir det nog att umgås med slickett(martin), blir lika roligt som alltid. vet inte vad vi ska hitta på men något blir det nog, annars får vi väl sitta och häcka någonstans och bara prata som vi brukar!
älskar min lilla martin, min bästa vän det där:)

nu ska jag nog hoppa in i en dusch och fräsha till mig lite.. och så ska jag inte störa er mer:)
ha en bra dag så kanske jag skriver ikväll. blir nog inget imorgon så alla vet!


jag och addie, gulligull!
bara att våra ansikten är lite ihoptryckta men vad gör det:)

xoxo towe


i mitt sagoland tar du min hand igen


jag älskar den.

xoxo towe


hold on , be strong

nu är jag äntligen hemma igen! har ju bebott mig hos farmor och farfar nu i några dagar, blir så skönt när man ska till skolan. men nu är mamma på kryssning så hon ville att jag skulle va hemma med micka och dalle ikväll, och självklart snäll som jag är offra jag mig för en hemmakväll som skulle varit framför tvn men sluta framför datorn.. haha..

idag var jag i skolan, slutade vid 2 när vi egentligen slutar 4. men maria var inte här så BKF hade vi inte, gud så skönt det var. då vandrade jag och ronja in till stan och kollade runt lite, men inget napp för någon av oss.. efter en stund tog ronja bussen hem och jag mötte jenny, danne och joline. vi gick till BK och åt lite, sen traska jag hem till farmor och råka somna till, vaknade vid kvart i 6 och trodde för allt i världen att jag försovit mig. sprang runt i hela lägenheten och leta efter kläder och smink.. usch det var hemskt att vakna så!
sen när jag väl insett att det fortfarande var torsdag och att jag inte skulle till skolan, lugna jag ner mig och gick till min lilla cykel, mötte micka och cyklade hem till kära tallboda:)

den nya posen!

imorgon så blir det skola, men tro mig jag har försökt att tjata på mamma att få vara hemma.. men icke, hon ger sig inte! jag är så himla trött nu för tiden, det ända jag gör är att sova. men som sagt, slutar redan vid tolv så får se om det blir att gå till micka och få sitt hår färgat? men säger inte vilken färg, det får ni se sen när det är klart;) sen när det är klart ska nog jag hem och fixa mig lite sen vidare till lite party, men blir en nykter kväll. för måste ju vara berädd på lördagen sen!

som jag längtat efter att bli medfrågad till denna ko-bingo jag nu ska få hänga med på, på lördag! låter så himla kul det dom gör, men eftersom det är inbjudningar så har jag inte kunnat, men nu ska inte mattis med så ronja frågade om jag skulle med, och självklart ska towe med på ko-bingo!
hoppas på att det blir riktigt trevligt, och det är jag nästan 150% säker på att det kommer bli. för jag älskar både mina systrar och familjen dahllöf så det blir nog toppen att få umgås med dom en heldag:)

nej nu ska jag inte tvinga er läsa mer!
kommer kanske mer senare
xoxo towe


party!

vaknade nyss upp bredvid lilla jossie:) ligger och kollar lite på tvn och bara slappar, är lite sliten, inte för mycket sömn ikväll i alla fall!
igår blev det att åka till vicke som hade fördelsedagsfest, vi va några tjejer som åt, körde ölspelet och jag har aldrig. bara pratade om gamla minnen och hade kul. det vart faktiskt en riktigt lyckad kväll där, mysigt att träffa alla gamla! när vi sen var klara hos vicke traska jag, josse, lina och jullan vidare till johan där det var lite folk, ALLA dom gamla vännerna var där, gud så kul det var. verkligen saknat alla..
men bilder har jag inga än, men det finns rätt många tror jag för alla kom fram med kameran när man minst anar det, så kan bara tänka mig hur fina bilderna är;)
men just nu har lina bilderna och jag måste bara vänta tills hon vaknar så får hon skicka dom direkt!

nej nu ska jag fortsätta kolla på tvn och va lite social mot jossie.. skriver senare..
xoxo towe


i like him, ohyes i do

jag vet att dom flesta hatar johan palm, men jag tycker han är så himla bra och gullig!
puss på honom..



xoxo towe


forgive but not forget

25% PÅ HELA STAN IKVÄLL!
ska dit med ronny och emma, blir mysigt som vanligt:)

ronny och jag

hoppas vi ses där?
xoxo towe


RSS 2.0