i will always love you

jag kan nog inte alltid vara den snällaste eller den lättaste att förstå dig på.. men det är helt enkelt sån jag är och jag försöker att inte bli så arg för ingenting, eller kunna ta skämt utan att bli ledsen och arg. men det är inte så lätt alla gånger. men den jag tycker mest synd om det är min mamma.. hon får ta så mycket skit från mig även när hon inte gjort något fel alls. det är fel av mig det vet jag, och jag försöker. men det blir lätt så eftersom jag är med henne hela tiden och då blir det så att allt kommer ut på henne...

men även vi har våra stunder, då vi inte gör något annat än skrattar och har kul tillsammans. jag älskar dom stunderna, även att dom inte är så ofta kanske så finns dom ändå där, och det är så skönt att kunna tänka tillbaka på dom dagarna. som till exempel när du hade köpt "ansiktskräm" med det var något helt annat så du vart helt grln i huvudet.. så mycket har jag nog aldrig skrattat!

älskade mammi

eller när pappa dog, det tog ett tag att finna varandra igen men nör vi väl gjorde det blev vi som bästa vänner.. vi hittade på grejer bara vi, vi kunde helt enkelt vara med varandra en hel dag utan att tjaffsa eller gnälla på varandra. det var skönt, och att du fanns där för mig när jag hade det som jobbigast med pappa.. huur dåligt du än mådde så såg du till att jag hade det bra och inte var ledsen. visst jag kan erkänna att jag tycker du gjorde fel vissa gånger med vissa beslut men nu efteråt så förstår jag nog lite varför du gjorde dom beslut som du gjorde då..
varje morgon jag vaknar så är jag glad bara du finns där, även att jag är sur och tvär så är jag så glad att du fortfarande än kvar, efter alla mina mardrömmar och dig och pappa så vågar jag inte vara säker på någonting.. drömmarna är till exempel att pappa kommer och tar med dig till honom, till andra sidan, himlen. och precis när du försvinner in i ljuset vaknar jag. den är lika läskig varje gång.. men är så glad att jag fortfarande har dig, vet inte vad jag skulle ta mig till annars!!!

jag, pappi och mammi

jag har ju som sagt inte varit den lättaste tonåringen.. jag ställde till det rätt mycket en period, ungefär hela 8an. visst vi bråkade hela tiden, alltid tjaffs och gnäll hit och dit. jag förstår dom dagar du var riktigt arg på mig, men jag förstog inte då vad jag gjorde för fel, det är mer nu jag kommit på att jag var omogen och otroligt trotsig!
jag ångrar den tiden så himla mycket, jag gjorde illa så grymt många nära och speciellt min mamma. hon var ensam förälder och allt hon gjorde var nästan fel.. men jag vill att du ska veta att jag är så himla glad och lycklig över att du orkade med mig den tiden. du var så otroligt besviken på mig och det blev du mer och mer efter varje dum sak jag gjorde, efter varje gång jag inte lyssnade på vad du sa, men du höll ut och var stark även att jag var som helvetet själv. du ska veta att jag uppskattade verkligen att du fanns där för mig den tiden, även att jag kanske inte erkände det då..
men nu har jag ändrat på mig till 100% och jag ska aldrig, ALDRIG göra om samma sak igen, det lovar jag mamma!

jag och mammi

det har inte alltid varit lätt heller att vara yngst av 4 systrar, det blev så överbeskydande eftersom jag var så pass många år yngre än dom andra. och eftersom jag hade dom mognade jag nog lite snabbare än vad man brukar.. men du vågar inte riktigt släppa taget om mig, jag är den sista - yngsta och nu växer även jag upp och blir stor. jag förstår att det är svårt för dig, men även att jag växer upp och inte är den lilla bebisen längre finns jag alltid där, ALLTID. jag försvinner inte bara för att du släpper taget lite och inte är så överbeskydande hela tiden. nu har du ändrat lite på dig men förut var det faktiskt enormt.. men jag förstår dig, till 150 procent.

mammi, jag och jollan

så nu vill jag bara tacka dig för att du är den du är och för att du finns och är så himla stark! det är ingen som förstår vad du/vi har gått igenom, men ändå är du där med ett leende på läpparna varenda dag. jag blir glad när jag ser dig, jag ler inombords även om jag har en hård yta..
och tveka aldrig på¨frågan om jag älskar dig, för det gör jag mer än något annat, och det kommer jag göra hela livet, för alltid. jag ska försöka att ändra på mitt humör så du slipper skdas med av det, det är inte rättvist.. och du ska verkligen inte skämmas över dig själv, för du är vacker, du är så jävla vacker mamma! du förstår nog inte själv hur många kompisar du har, hur fin du är, HUR MYCKET JAG ÄLSKAR DIG..

jag älskar dig, det har jag alltid gjort och kommer alltid att göra!
xoxo din dotter towe


cissis dag! (ett halvår försent..)

som sagt, vi hade en liten cissi dag idag! hon fick det som present när hon fyllde (i januari).. det började med att jag och micka cykla/åkte inlines(?) in till stan där vi mötte cissi, jag micka och sandra, sen gick vi och satte oss på trädgårdstorget och tog en glass i solen.. riktigt mysigt =)

sen fortsatte vi upp mot hälsohuset och lämnade av henne för en lite fotvård i en timma. så vi andra gick på stan sålänge. sen hämta sandra upp henne med bilen så jag och micka åkte hem igen och mötte dom där! här hemma väntade det fruktpaj och melon och sånt gott.. och så skönt med solen som inte varit framme på hur länge som helst!

cissi blir lätt bränd.. haha

efter en stund när vi suttit och gottat oss hemma kom lotta och då bar det vidare till vastena där det bjöds på grillbuffe. GUD så gott det var! och så mätt man vart.. för 180 kr fick man varmrättsbuffe + efterrättsbuffe, riktigt billigt tyckte jag..


det var den cissi dagen! riktigt lyckad tycker jag faktiskt.. bara hoppas att cissi vart nöjd och tyckte det samma!!
nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, ska ju jobba imorgon.. jippi!!!
xoxo towe


happy birthday

ville bara slänga in ett litet grattis till robin som blir hela 18 år idag!!
blir han gammal =)

nu ska jag sooooooooooova snart. hos flemma. myys som alltid!
xoxo towe

hard work, work!

då va bygget på altanen igång! det som vi snackat om i ett år om inte mer har äntligen börjat, altanen ska fräshas upp lite så att den ser lite fin ut  =)

kan ju inte säga att den är den finaste just nu kanske.. haha!
men vi har börjat i alla fall..


ursäkta att jag inte skrev nått igår men datorn funkade inte riktigt som den skulle. men jag åkte in till stan och tog en fika med vicke och hennes nya pojkvän, han verkade faktiskt bra för henne. men bara hon är glad så är jag det! sen kom emma och vi tog en liten runda på stan, jag hittade ingenting men emma hittade nog det mesta.. haha.. sen bar det åt hemåt och jag gick och la mig för jag skulle upp tidigt idag och jobba.

klant emma som varit på cup kommer hem med ett par kryckor..
så klart det är foten.. igen!


jobbet gick bra idag i alla fall. började klockan 8, tänkte ta cykeln men det öste ner i backen så mamma fick skjusa mig.. var inte mycket korgar idag så det blev mest städning och sånt. slutade redan vid 1 ungefär =)
nu ikväll vet jag inte om vi skulle grilla hemma jag, mamma, micka, dalle och lilla emma.. eller så blir det att grilla hos emma. men natten blir nog hos emma i alla fall.. mycket trevligt, mycket trevligt!

nej nu ska jag nog gå ut och va lite social mot min lilla familj. och vänta på emma som tar en halvtimma på sig att gå (när det brukar ta 5 minuter, dom där jävla kryckorna asså!!!) haha.
ha det så bra så skriver jag mer imorgon!
xoxo towe

this is real, this is me!

hoppas allihopa kommer tycker om min blogg!!
när jag väl kommit igång med den så ska ni se att den blir super snygg.. =)

denna gång ska jag även hämta min usb-kabel (?) hos farmor så jag kan lägga in lite outfiter
och liknande. har inte kunnat göra det på tidigare bloggar eftersom kabeln inte varit hemma..
men nu ska jag se till att det blir riktigt bra!
bloggar nog mer senare.
xoxo towe

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0