love oh love

nu fick jag äntligen tag på en dator! sitter hemma hos josse och pratar och planerar lite om emmaboda, nu längtar jag skapligt mycket. lyssnar egenom lite musik som jag ska skicka till partik så han kan bränna ut dom till skivor så vi har nått att lyssna på påväg dit.
nu måste jag fortsätta va lite social mot josse igen, men jag kanske finner en dator snart igen så jag kan slänga in något sketet litet inlägg.. haha.. ha det bra allihopa!

xoxo towe


vi åt och drack och grät, skrattade och kom ihop

funderar på att göra om min blogg. känns som att det är dags nu :) men den stora frågan är...
HUR SKA JAG HA DEN?

xoxo towe


fångad av en stormvind, fast för dig

vill börja med att säga grattis till adde och lena som gifte sig igår! det va jätte fint och några tårar fäldes allt :) all lycka till er! och just det haha. dom hade skrivit en kommentar om varje gäst i menyn. min var - Bloggande partypingla som gör Linköping osäkert! jasså, se där ja!

börjar känna ångesten komma nu, börjar ju jobba imorgon. kommer bli svårt att vänja sig vid tidiga mornar och sånt. och att gå runt på jobbet och veta att mina vänner är ute och badar oså vidare och där går jag till klockan 3.. men bara att göra sitt bästa och försöka tänka på pengarna som kommer sen! blir gött med lite extra stålar.
så nu ska jag snart hem och ta en bit mat sen gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon.
blir som sagt inte mycket bloggande  eller så på ett tag nu eftersom farmor och farfar inte har dator. men får jag tag i någon så ska jag försöka slänga in ett litet inlägg! :) nej nu ska jag hjälpa vic med det sista städningen sen traska hem. ha det allihopa... tänk på mig dom varma dagarna när jag går där på jobbet, så släng iväg ett sms vettja! peace


Fast för dig, ingenting kan hindra mig
från att fortsätta kämpa för att få dig
Ps. lite sliten efter helgen Ds.

xoxo towe


take a dirty picture for me

sitter ute hos micka och dalle med alvin sovandes på bröstet. så mysigt så! väntar på att mamma ska sluta jobba så vi kan åka till göteborg någon gång, men åker nog inte förrens 6-7 ändå..
dessa tre dagar som varit har jag tillbringat med victoria i ekholmen. var sånt där skateläger så va några av vic's kompisar där. + VÄRLDENS sötaste kille.. blev helt förälskad haha..han hette D****, 18 år och nykterist, vegitarian och aldrig rökt i hela sitt liv. låter som en kille för mig va... ;)
nu ska jag gå och packa mina sista grejer och kanske ta en snabbdusch.. blir inte mycket bloggande nu framöver tuvärr för på måndag börjar jobbet! men jag nås på mobilen så bara höra av er :) hade!

straight from the ghetto

xoxo towe

just for you

uppdateringen nu kommer bli usel. ska va hos farmor ett bra tag nu efterso jag börjar jobba nästa vecka. och där har jag ingen dator där... men jag finns på mobilen och kanske åker hem på helgerna :) dock inte denna helg för då blir det´att åka till göteborg eftersom min kära kusin gifter sig! GRATTIS adde och lena!!
nu ska jag gå in till stan och träffa lovisa. ha det bra allihopa. och just det, TACK FÖR ALLA GRATULATIONER! :)
peace

xoxo towe


i won't cry

DET ÄR DAGAR SOM DESSA DÅ MAN SAKNAR DIG SOM MEST. DITT SKRATT. DINA KRAMAR. HELA DIG.
jag kollar på det finaste kortet, fäller en tår och tänker på dig. du va världens bästa pappa, eller ÄR världens bästa pappa rättare sagt. hur gammal jag än är kommer jag alltid vara din lilla flicka, alltid. men jag vet att någon dag, kommer vi att ses igen. jag vet inte hur, jag vet inte när, jag vet inte var, men jag vet det.



SÅ LÄNGE JAG MINNS - FINNS DU KVAR

xoxo din dotter


if only you could see the way you shine


19930711

gutti och isse åkte precis härifrån, dom skulle åka och bada.. jag ville med men icke, måste städa! klockan 6 kommer alla gäster och ska fira mig så då måste det se bra ut här hemma. haha, så säger mamma i alla fall. jag och ronja ska va här och äta sen får vi se vart vi går vidare, men fira min födelsedag ska jag göra kan jag lova! och bara så alla vet förväntar jag mig samtal från samtliga ;) haha. nej nu måste jag nog fortsätta med städningen så jag blir klar någon gång.. finns på mobilen. peace

xoxo towe


flyger iväg som ett pappers flygplan



sitter hemma hos ronja, ska snart gå hem och byta om och vänta på att resten kommer så vi kan dra oss in mot stan och sätta oss vid ån :) har med oss en hel flock plädar så vi slipper myggen och kylan om det kommer någon sådan.. så blir nog inget mer ikväll, ni vet vart ni har mig ikväll i alla fall!
PÅ SÖNDAG ÄR JAG 17! lycklig som ett litet barn :) haha.

xoxo towe


som om solen gick ner och aldrig vakna mer

sitter hemma nu, och kollar på en stor fet äcklig spindel! livrädd är jag.. vågar inte ens gå nära den, och vill inte gå och väcka mamma baraför att be henne ta bort en spindel.. så jag får helt enkelt stå ut?!
har tänkt lite på det med tatueringen (om jag nu får för mamma...), vad och var ska det va liksom? jag vill ju helt ha en lilja och att det står "det ordnar sig", men känns inte som att det skulle bli så fint... elle... och var ska den sitta? jag vill ha hela sidan av magen men vafan det tar hur lång tid som helst och gör svinont! känns ju som att första tatueringen ska va lite lagom va.. så tänkte mellan skulderbladen eller fotleden typ, skulle det va fint? ae inte vet ja.. någon att tänka på det där!
nu ska jag snart gå och lägga mig, kan ju hoppas på att jag somnar men kommer nog ta ett tag. är nämligen mycket frustrerad! men bara blunda, slappna av och ligga still - det sa alltid diddis pappa till oss när vi skulle sova men inte kunde kommer jag ihåg.. så får väl testa :) skriver nog imorgon ska ni se. hörs!

inte just den tatueringen men på det stället kanske? eller vad säger ni?

xoxo towe


your love is my drug

kom precis hem från rimforsa. fick följa med vicke när hon tatuerade sig så jag kunde hålla henne i handen. stackars asså, tyckte så synd om henne när hon satt där och grät av smärta... men jag hann i alla fall med att träffa lovisa som va ett tag sen man såg, och skulle träffat gutti också men hann att åka hem innan han sa att han va klar :) men bestämde mig också när jag va där att om jag får för min kära mamma så ska jag också göra en tatuering, skulle vilja ha en vit/rosa lilja och "det ordnar sig". så ska bara lyckas övertala mamma....
nu ska vi snart gå och fika.. igen.... men bara höra av er om ni vill göra oss sällskap :) hade!

tatueringen. 1 stjärna för varje familjemedlem. den är inte riktigt klar än men
tyckte den blev riktigt fin! :)


xoxo towe


minns du var vi va? minns du vad vi sa?

sitter och väntar på ett sms från josse som säger om det finns plats i bilen till berg för mig eller inte. håller tummarna för att jag ska kunna åka med.. åkte ju hem från josse redan vid 9 och har suttit här till nu, så känns inte som att jag har så mycket att göra om jag inte får plats. men som sagt, jag håller tummarna ;)
ikväll har jag inte en aning om vad som sker. men känns som att jag vill hitta på något eftersom det är min SISTA vecka innan jag jobbar på ålderdomshem i en månad... så denna vecka hoppas jag på mycket aktivitet haha! nu ska jag äta lite frulle och fortsätta stirra in i mobilen :) hörs.


P.s if u didn't know..
i love u D.s


xoxo towe


damn boy, you make me crazy








gud hittade massor gamla bilder på josses dator. här är några av dom. gud vad söt jag va på den tiden ;) hahah... ja du, men kul hade man i alla fall! :)
nu ska jag sova därimot..

xoxo towe


heartache on the dancefloor

om 5 dagar (inte alls lång tid) så blir jag 17! gud så jag längtar... det värsta är slickett åker till egypten på tisdag och josse till kroatien på onsdag.. vilka vänner man har som sviker än på en födelsedag, haha ;) hoppas verkligen jag får allt jag önskar mig!! jag är som ett litet barn när det gäller födelsedagar och liknande, allt som inkluserar presenter helt enkelt haha.
nu ligger josse bredvid mig och försöker sova. jag är inte ens trött, har ju varit och badat massor dagar i rad och sovit några timmar varje gång jag kommit hem på eftermiddan så inte lätt att sova på kvällen sen.. men ska upp redan klockan halv 9 imorgon för jag ska hem och hämta badkläder sen följa med josse vicke och josses familj till berg, det blir nog mysit :) ursäktar förresten för att min uppdatering är så himla dålig men det blir så på sommarloven.. dock har jag bara denna vecka kvar sen börjar jag ju jobba.... men men, blir nog kul det där!
nu måste jag försöka sova tror jag. ha det bra allihopa

snygg ha? mycket gammal bild!

xoxo towe


staying alive

blev lite ändrade planer igår sen ändå.. klockan halv 8 väckte jag vicke och halv 9 var vi i tallboda trampandes till östra harg! eller jag och vicke trampade inte så mycket, det var mer killarna som fick slita för det! ;) när vi väl kom fram en timma senare satte vi oss ute och bara pratade, och till slut kom det jag väntade på - bada! men det va inte så kul som jag trodde, det va rättare sagt svinkallt i det där jävla vattnet... men sen i alla fall gick vi upp till stugan och satt där i flera timmar och bara snacka massa skit om allt och ingenting, sen la vi oss framför filmen och vicke somnade. rille gick och la sig till slut efter mycket tjat från oss att han va tvungen att sova, så vi skulle kunna gå å sova också. men helt plötsligt vaknar vicke och får rycket och ska GÅ hem :) men det är ju lugnt, det är bara 1,5 mil.. men bara börja traska! :) men ungefär vid kyrkan som låg 1 km bort kommer kjella i postbilen och hämtar oss.. vilken ängel han är va!
nu ska jag äta lite frulle sen får vi se vart jag tar vägen. hade bra annars då, peace

xoxo towe


RSS 2.0