every move i'm taking, every move i'm making

sitter hemma hos drufva i hans nya hus och kollar ut på poolen som jag bara vill hoppa i direkt, bara att det ser lite kallt ut men vad gör det? :) tuvärr får jag inte hoppa i och det ligger lite grejer ovan på så det skulle gå åt helvete helt enkelt. får ta å vänta tills sommaren för då jävlar!
det är hos drufva ni kommer hitta mig i sommar, liggandes i hans pool och glassa i solen, självklart! åh vad jag längtar till värmen!!!
idag efter skolan gick jag till micka och färgade mitt hår, ännu mer blonda slingor blev det, planerar ju att bli blond till sommaren också, blir as bra serru :) skulle träffa annie å emma A också så var ju tvungen att springa genom hela stan med folje(?) i håret och en sån där kappa man har på sig! skit snyggt om jag får säga det själv :L
dock kollade alla lite skumt på mig och skrattade... förstår inte varför! haha.
nu ska vi snart åka in till stan tror jag. vänta på att slickett tränat klart så sla vi våldgästa han lite också :)
xoxo towe

grattis min ängel!

idag blir ronja stor flicka som sagt, så hoppas alla sagt grattis:)
sitter hemma hos henne nu och ska baka lite kaka, ska även va här och fira, eftersom jag tillhör familjen lite i alla fall (a)..

vill bara påpeka att jag är så himla glad att jag har ronja, att vi hittade tillbaka till varandra igen. va ju bra kompisar när vi va mindre, när jag åkte ut till björs med cissi å jenny. jag och ronja sa inte ett ord till varandra förrens ungefär 10 minuter innan vi skulle hem och då ville jag stanna kvar.. varenda gång!
sen när du började i min klass blev vi hur bra kompisar som helst och som sagt, det är jag hur glad som helst för!
du lyssnar, du finns, du orkar med mig även fast jag kanske inte alltid är så lätt att tas med :)
jag älskar dig! hoppas jag du vet vid det här laget. du är guld värd.


jag å ronny på kobingon


du är så fin min älskling! puss till dig
"halvsyster", ja det tycker jag låter bra

xoxo towe


i just let i't all go for tonight

sitter i skolan nu, har datakunskap.. mindre roligt! har precis börjat jobba med excel och det är ju inte det roligaste att ha å göra med.. förstår ingenting.
idag går vi ända till halv 5 i skolan, fy tusiken jag hatar tisdagar. har drama sista lektionen i typ 1,5 timme och det är det tråkigaste som finns.. vad får vi göra? ligga på golvet och "slappna av" eller gå runt i cirklar och lära känna varandra, jag tror nog faktiskt alla kan varandras namn! herregud, blir upprörd bara jag tänker på det..

efter skolan ska jag hem till ronja eftersom min lilla älskling fyller idag, ronny blir en stor flicka ;)
hoppas hon får en toppen dag! det ska vi se till i skolan i alla fall, har världens planer... mouhaha..


nu måste jag fortsätta med det där jävla excel..... hörs senare!

xoxo towe


con te partiré

jag tänder ett ljus, jag tänker ett ljus för dig och minns ditt ansikte, din lukt, din röst som om det var igår.
en tisdag för exakt fem år sen var det du lämnade oss nu och saknaden blir allt större. jag önskar jag kunde minnas dig och få ett leende på läpparna, men så långt har jag inte kommit än, det kommer ta ett tag.
jag kommer aldrig glömma den dagen då vi bråkade lite smått som vi alltid gjorde, du retades och jag blev arg som vanligt, men till slut sprang jag till mamma och sa åt henne att du va dum. du roppar på mig inne från datarummet och säger att jag ska komma för du ska säga förlåt, jag går dit med bestämda steg och nöjd över att du ska be om ursäkt, men icke - istället moonar du för mig! jag låg dubbelvikt av skratt på golvet och du bredvid mig. mamma kollade med lite funderande på oss och gav ifrån sig ett litet flin och sa att vi va störda...



att inte kunna gå vidare och försöka leva livet utan dig är jättesvårt. jag mår dåligt över det och jag vet att du skulle velat att jag skulle minnas dig med glädje, men jag kan inte det går verkligen inte. det känns som att jag lägger allt - lägger dig bakom mig och som att jag kommer glömma hur du ser ut eller hur din röst låter. även fast jag vet att det inteär så, att du kommer vara en del av mitt liv för alltid så kan jag inte..
det känns som att allt bara är en dröm hela tiden, att du är på semester eller på jobbet och ska komma hem på kvällen eller imorgon, men du gör aldrig det, och varje gång blir jag lika besviken. jag sitter nästan och väntar på dig, lämnar alltid min lampa tänd i rummet ifall du kommer och säger godnatt.
sen ibland så bara ekar det i mitt huvud att jag måste förstå att du verkligen är död. död.... det kan inte va sant, det är sånt som händer på film, inte min pappa, inte min underbara, starka, roliga, älskade pappa!



det är dags för mig att gå vidare, eller försöka gå vidare i alla fall. det är dags att inse att du inte kommer tillbaka, någonsin... men jag vill att du ska veta att jag älskar dig, och jag saknar dig. det kommer jag alltid göra. jag kommer alltid vara din lilla flicka varesig du finns här eller inte. men jag vet att du alltid finns inom mig och att du alltid står vid min sida, bara att jag inte kan se dig. du kommer alltid vara en del av mitt liv, jag kommer alltid vara stolt över att du är min pappa.





TIME TO LET GO
TIME TO SAY GOODBYE

xoxo towe


it's a cold and broken hallelujah

som ni ser har jag nu design! vicke var snäll och gjorde den åt mig, bara några bilder som ska ändras imorgon sen är den toppen :) TACK så mycket gumman. victoriiasvensson.blogg.se, kolla in den :)

har precis varit ute på en sväng runt max med josse, riktigt mysigt! skulle träffat emma också men hon skulle åka å äta så det hann vi inte.. men ska ses någon annan dag i veckan så det blir ju bra :)
hockeyn vann vi också! 3-2 eller vad blev det? sov igenom nästan hela matchen så va inte så inne i den där skiten. men jag va vaken när vi vann, om inte annat vaknade jag av allt jubel där nere på bowlingen..

efter matchen kom mamma å hämtade mig och vi åkte till sara och hämtade mina grejen sen bar det av hemmåt. skönt och va hemma igen nu efter helgen.. är ju inte hemma så ofta så när jag väl är det är det hur underbart som helst :)
nu ska jag nog gå å lägga mig och glo på tvn. se om jag lyckas somna ikväll då? det är ju frågan...

ha det bra allihopa!

min saknade älskling

xoxo towe


don't you hear me when i say "i don't care"?

sitter och kollar på när sara gör sig iordning lite nu. ska snart traska ner till bowlingen å kolla på hockeyn, blir trevligt. inte för att jag gillar hockey mer än någon enstaka gång ibland kan jag ju offra mig för folket och vara lite social med dom :) vet inte vilka som är där mer än zandra och sarah tror jag? ja det får vi se..

sen ska jag nog åka hem och gå en liten sväng med jossie. länge sen vi gjorde nått så ska bli skönt att äntligen ses igen! ska gå runt i tallboda och bara prata om allt mellan himmel och jord som vi alltid gjorde förut :)
efter det ska jag gå och lägga mig och försöka sova lite.. kommer ju gå åt helvete eftersom jag sovit hela helgen i princip... haha. men får väl ta och försöka!

nu ska vi kila, skriver kanske sen om mitt internet börja funka igen hemma... annars hörs vi!

xoxo towe


tro , jag vill känna tro

vaknade nyss hemma hos sara.. blev helt förvirrad för igår när vi somnade ungefär vid 4 halv 5, så låg jag i soffan ute i vardagsrummet. när jag vaknade låg vi i emmas säng? smsade zandra och hon sa att hon hade kommit hem i natt då hade sara vaknat och dom suttit och snackat ett tag, sen skulle dom få in mig i sovrummet men jag var som en zombie så det var nästan omöjligt, men till slut fick dom liv i mitt och jag lunkade in till sovrummet och somna om lika snabbt igen. där snackar vi trött.. haha.

igår gjorde jag och sara ingenting alls... kom hem från alex vid 3 kanske och inte långt efter det somnade vi som sagt va. så vi sov bort en hel lördag haha.. om man tänker till var det ganska skönt faktiskt (y)
idag vet jag inte vad som sker, ska vänta till sara vaknar så får vi se vad som händer då. sen ikväll ska jag nog hem och sova lite mer. det är typ det ända jag gör om dagarna nu för tiden känns det som.... skolan gör en utmattad!
fast skönt är att vi går bara till torsdag nästa vecka sen är det lov!! efter längtat vill jag lova..

har inte en aning om vad som sker på lovet dock. men det är ju nästan en helt vecka kvar så man har ju lite tid att komma på någon :)
nu ska jag lägga mig i soffan och kolla lite television! ha det bra allihopa

xoxo towe


let's go to the other side , just you and i

sitter hemma hos sara nu. vaknade precis faktiskt. kom hit runt halv 6 då båda två deckade såfort jag ens såg soffan! var så grymt trött asså.. men nu ska det nog ordna upp sig så att humöret är på topp igen :)
jag och sara ska snart in till stan och göra den osäker. träffa alex och jag inte fattat fel? får se vad dom vill göra så får vi se om jag orkar eller om jag kanske får tag i slickett och går dit en stund..

imorgon vet jag inte vad som sker mer än att SOVA hela dagen, jag mste sova ut riktigt ordenklit någon gång och det känns som att imorgon är den rätta dagen, har ju ändå ingenting speciellt planerat.. mer än att jag tänkte höra med slickett om han vill försöka stå ut med mig och det hoppas jag han gör :)
annars får jag ta och se om jag bara är hemma och tar det lugnt. skulle vara otroligt skönt må jag säga.....

nu ska jag lägga mig liten stund till och sova tills sara är klar i duschen så att jag kan hoppa in.
hör av er!

xoxo towe


i can almost see it , that dream i'm dreaming

min uppdatering är som vanligt urkass, men jag skyller på att det är mycket i skolan och saker som händer runt omkring hela tiden. och mitt internet hemma har även krashat ihop så ja.. där har ni förklaringen liksom...

sitter hos sara just nu, vi sitter framför varsin dator och lyssnar på våran gamla vanliga deppmusik å ser på tila tequila. allt är helt enkelt som det brukar. vi va på både bowlingen å pitchers förut och hälsade lite på zandra å emma, dom där två mongona... söta är dom i alla fall :)
sen gick jag till farmor och hämtade mina grejer så tog vi bussen (lata som vi är) till sara och både bara slängde sig i soffan. heeelt slut efter skoldagen :L

imorgon vet jag inte vad som sker, får se hur allt blir. har ju några små planer men vet inte hur det blir med dom, brukar ju ändras rätt mycket när man bestämmt såhär tidigt i veckan. men det blir nog bra hoppas jag!

tiden går så himla sakta nu när det börjar närma sig 29.. då är det 5 år sen min pappa gick bort och jag vet inte vart jag ska ta vägen. det gör så jävla int inombords så jag vill bara försvinna från allt och komma tillbaka när allt är bra igen. folk säger att det blir lättare med tiden men det blir det fan inte för mig.. desto längre tid det går desto sämre mår jag.. det gör så jävla ont!
jag älskar dig pappa, jag vet att du alltid är med mig, bara att jag inte kan se dig.
du å jag pappa, du å jag

nu ska jag fortsätta kolla tvn lite. eller se om jag hittar på något annat kul
hörs

xoxo towe


i'm your biggest fan , i follow you untill you love me - paparazzi

känner att jag är rätt slapp på att uppdatera nu för tiden, men sitter inte vid datorn så mycket så jag har tid med det riktigt. men nu står sara i duschen så jag hinner slänga in ett litet så ni vet att jag lever i alla fall :)

idag var jag i skolan, gick ganska snabbt faktiskt, även fast vi slutade vid 14.45.. hade data, tycker att det är hur kul som helst att jobba med powerpoint! min uppgift är ju bäst, eller vad säger du ronja? haha.
"mitt liv om 10 år", skulle hitta på någon jag skulle skriva att jag gifter mig med och lägga in en bild, frågar ronja vem hon tycker och hon säger Vege, så Vege blev det! ronja tog kort och skickade till han och nu så vet väl halva åtvi om det, dom ser mig nog lite som en psykopat tror jag.. aja, vad gör det om 100 år?

ikväll blir det att gå på angels med sara, ronja, ida, vicke tror jag och hägge å dom där grapparna! får se hur kul det blir, känns inte som att det kommer vara så mycket folk man känner eller kanske inte så mycket folk överhuvetaget! men man får helt enkelt göra det kul :)
tittade även på några bilder jag blivit taggad på från festen som va i åtvi, väldigt vacker, nästan helt otroligt! (inte).. haha.
smakprov:



okej se, 1 cider i vardera hand, bhn fullt synlig, dragkedjan på klänningen halft nere - på VARENDA bild!
men kul hade jag i alla fall :)



va även tvungen att lägga in den här bilden bara för att mex och fegga är så jävla söta!
och så kan jag ju även påpeka att han i vit keps va han som snodde min jacka! haha.. se där ja

nu ska jag plocka ihop mina grejer sen ska jag å sara in till stan!
ha det braaaa

xoxo towe


monday i'm in love

sitter hos sara nu, som vanligt. jag sara å thilde sitter här i våran ensamhet och kollar zuper zebran, eller tror det är så den heter iaf... första gången jag ser den så blir ju bra (y)
idag var jag i skolan, dagen kändes jätte kort faktiskt! skönt.. sen gick traskade jag in till stan och åt lite med sara å manni, käkade på det där stället inne på gränden, va faktiskt gör gött! sen gick jag vidare till emma och vi tog en sväng runt stan å bara pratade lite skit om allt å ingenting :)
sen gick jag hem till farmor och slutade upp här. är nog här en stund sen går jag tillbaka till farmor å lägger mig å sussar direkt. är riktigt trött, vet inte varför eftersom jag somnade redan vid 11 igår :s

imorgon går jag i skolan till fem.. hatar't, världens längsta dag!
sen ska jag umgås med min lilla viktor och kanske slickett om vi har tur. får se hur det blir med den saken.
men nu ska jag nog fortsätta se på filmen, den verkar va rätt sorglig så får se hur det här kommer sluta...... i tårar som vanligt antar jag! aja, skönt å gråta ut ibland!

hörs någon annan dag. hare bra

xoxo towe


let's go crazy

måste bara börja med att säga att mitt förra inlägg inte var riktat mot någon speciell person på det sättet. och när jag skrev var jag bara så jävla arg så det lät och verkade vara lite överdrivet mot var det egentligen var. bara så alla vet..

kvällens planer ändrades helt å hållet och det blev inte alls som jag tänkte mig!
men det blev ju någorlunda ändå..
nu ska jag se bruce den allsmäktige! myspys.

xoxo towe


i don't care , i never liked you anyway - I DON'T CARE

när man ska hålla en vänskap vid liv behöver man vara mer än 1 person. å jag kan säga att jag har inte varit den bästa på det sista tiden.. har skitit i att höra av mig och sånt där. men så blir det ibland!
när man börjar en ny skola med nya människor så träffas man nya kompis, så är det bara, hur man än gör så blir det så. men man kan fortfarande ha sina gamla kvar. bara för att man har fler nya kompisar behöver det inte betyda att man skiter i dom som umgicks med innan.
under den här tiden som varit nu efter nian har jag varit riktigt kass på att höra av mig till folk, jag har nästan inte hört av mig till någon, och det kan jag säga är för att allt har varit så jävla urdåligt så jag har inte haft orken till något. jag vet att det inte är en ursäkt men så var det faktiskt. sen började jag inse att jag inte kan hålla på så, jag måste ändra på mig för att inte förlora dom jag verkligen älskar.. och jag började höra av mig lite då och då, men kändes fel att skriv och hålla på hela tiden för jag vet att det bara skulle känts som att jag gjorde det för att dom sa åt mig, därför tog jag det lugnt.
men jag började fråga om vi skulle ses å om man skulle med på fest, sen skrev allmänt på msn å sådär bara. men det var inte tillräckligt..

jag vet inte vad jag ska göra just nu, jag vill bara försvinna under jorden och stanna där. eller i alla fall försvinna för ett tag, ett jävla bra tag! för just nu är allt så inutahelvete fel, allt går åt helvete hela tiden och hur jag än gör så blir någon arg eller besviken på mig. min största rädsla på den här jävla jorden är att förlora dom jag verkligen älskar, för jag vet att hur det än blir så finns dom alltid inom mig. det finns folk som jag haft så jävla kul med som jag vet kanske inte kommer finns kvar alltid, det har jag fått förklarat för mig.....
jag kan vekligen hålla med om att det va mitt fel, från början, det var jag som sket i att höra av mig och betedde mig som en idiot, men jag har ju börjat höra av mig nu, men det är inte alltid man kan varje dag, kanske inte alltid man orken till det heller. men om det folk vill är att jag ska skriva och springa efter som en svans varje dag så gör jag det, om det nu är det som krävs. så mycket älskar jag mina vänner. även fast jag kanske har svårt att visa det vissa gånger!

dagen började som en bra dag, har haft grymt kul och skrattat så jag fortfarande har ont i magen! men den slutade med att jag är så jävla arg och ledsen så jag skulle kunna döda någon just nu, vet inte vart jag ska ta vägen. vill försvinna från den här jävla staden och börja om på nytt, BÖRJA OM FRÅN BÖRJAN.
jag kommer fortsätta mitt liv, hur svårt det än blir, men jag ska köra mitt race och inte titta bakåt igen.

hoppas nu att rätt personer tar åt sig av det här.


allting går helt åt helvete.
hur mycket ska man orka innan man kan ge upp egentligen?


xoxo towe


it's forbidden love , but i don't give a fuck about it

sitter hemma hos sara nu på golvet i hallen å ser på när hon sminkar sig å gör sig fin. ska snart gå till bowlingen där vi blir hämtade av emma å zandra så ska vi ta en liten tripp till motala där jag å sara ska utmana dom på bowling, biljard och airhockey! sjävklart kommer team doggy vinna = alltså jag å sara! :)


thilde som liiiiiiiiten å emma

nej nu måste jag fixa iordning det sista så vi kan springa in till stan!
ha det braaaaaaa

xoxo towe


i just want you close , there you can stay forever

klockan är 12 och jag vaknade redan för ungefär 1 timma sen även fast vi har studiedag! vaknade iofs av att jag fick sms annars hade jag nog sovit ett bra tag till..
vaknade till redan vid 9 av ett sms men jag orkade inte ens öppna ögonen å kolla vem det var så jag somnade om lika snabbt direkt. sen vid 11 kunde jag inte somna om igen så jag gick upp å då var både sara å zandra vakna som tur är :)

idag vet jag inte vad som sker, umgås med sara i alla fall men vad vi ska göra är ännu ett mysteruim.. finns ju ingenting att göra i den här skit staden mer än att bowla å det har vi gjort varenda dag nu i ungefär 2 månader eller nått haha.
så om någon har något förslag så bara höra av sig!! :)
där somnade ju iofs sara om igen så nu äre bara jag å zandra kvar å hon sitter som en snigel framför det där jävla farmville på facebook. den lilla nörden ;)

nu ska jag nog springa ner en snabbis till affären å köpa lite lepsyl så att mina läppar blir dom sjävla igen, dom är ite torra för tillfället å jag hatart.. så himla obehaglig känsla så jag dör nog snart av det! sen ska jag ta mig lite krubb så får vi se vad dagen har att bjuda på sen!
vill även tillägga att nu är det bara 19 dagar kvar tills det var 5 år sedan pappa gick... åh min älskade pappa!
ha det bra allihopa. skriver kanske ikväll igen

xoxo towe


my dream is to fly over the rainbow so high

sitter hemma hos min lilla ängel nu, sara såklart! med zandra också, har lite tjejmys här hemma :)
skolan idag var faktiskt ganska OK, bara att dagen var så himla lång! slutade ju inte förrens halv 5, men det gick bra ändå.. har blivit myckdet skratt idag kan jag ju säga.
pratade även med maria idag (min lärare) och hon har fixat så jag ska få snacka med någon tjej om mina aggrissions problem, den 11 ska jag dit å prata lite så får vi se hur det går den! men tror nog jag har någon litet fel.... haha. skulle även visa mina skills på mordens dans men ramlade å fick ett klot på lillfingret, AJ! men börjar ordna upp sig nu :L
efter skolan åkte vi hem till josse där vi va några stycken å kollade på film, jag å sara såg halva 8 mile sen tog vi bussen till bowlingen å lira lite! jag blir bara sämre å sämre ju mer jag bowlar.. ska det inte gå åt andra hållet? aja. sen satt vi där å prata ett tag jag sara emma å zandra innan vi fick skjus hem å nu har vi precis käkat.

imorgon är det ju studiedag så får se vad som sker då, men mycket möjligt att det blir lite solning! känner att det skulle behövas lite granna.. sen blir det nog bara att ta det lugnt resten av dagen, kanske hoppas på att slickett kanske kan ses en stund? skulle ju vara trevligt faktiskt. å kanske mister X? skulle vara underbart!!!!

nej nu ska jag springa å hämta nagellacket å måla saras naglar, det var tydligen ett av kraven för att hon skulle måla mina så jag fick helt enkelt offra mig.. mycket möjligt att jag skriver av mig lite sen! haha..
ha det så bra tills dess

(bilder från dagarna som varit kommer såfort jag kommer hem då jag kan lägga in alla bilder på datorn:) så ni får helt enkelt hålla er!)


tur att jag har dig hjärtat

xoxo towe


release me , release my body

blev precis klar med storstädningen hos sara så tänkte att jag lika gärna kan slänga in ett litet inlägg när jag har lite tid över ;)
idag efter skolan bestämde sig jag sara ronja josse mex ida å jessika för att ta bussen till maxi! sara mex å ida fick turas om att köra mig i kundvagnen hela tiden, satt riktigt skönt där i faktiskt. bara att jag inte kunde känna min bakdel sen när jag gick upp därifrån men det löste sig snabbt haha!
efter det tog vi en tur till ikea å sen efter en stund åkte alla hem. jag å sara åkte direkt hem till henne då jag la mig i badet medans hon gick ner å solade! kommer tillbaka brun å dan... fy fan! ska nog med sola snart tror jag..

nu på kvällen tog vi en liten promenix också, gick från tannefors till plaza å hälsade på emma, gick till ån och gick ett litet varv och sen hem till sara igen. mycket uppfriskande :L
direkt när vi kom hem drog vi upp ärmarna och satte igång med städningen! så nu som sagt är vi klara å både sara och jag ligger halv döda i soffan.. blir nog bingen snart kan jag tänka mig. ska ju faktiskt upp till skolan imorgon, börjar redan vid kvart över åtta och slutar halv fem! vilken människa va det som kom på den liksom? herregud..

på onsdag är det studiedag så får se vad som sker imorgon helt enkelt!
nu ska jag nog kräla mig bort till sängen, den ser så skön ut där borta.. skriver nog mer imorgon.


jag vill inte göra samma misstag å falla för dig igen
jag vill inte göra samma misstag å må så dåligt som jag gjorde då
men ändå så är det i din närhet jag är som gladast
i din närhet jag är lycklig
jag både älskar å hatar dig tror jag
hur kan hat å kärlek ligga så nära varandra egentligen?

xoxo towe


se på mig , jag står här framför dig å det som händer nu , känns som magi

helgen har varit hel galen kan jag säga!

fredag:
skolan var faktiskt helt OK, slutade ganska lagom. jag josse å sara traskade in till stan å köpte en klänning å fixade mitt busskort så att vi skulle kunna ta oss till åtvi på kvällen till en fest!
när vi va klara åkte jag å sara hem till ronja å krubba å gjorde oss lite iordning, sen vidare till josse där det va josse mex och millan! blev lite förkrök och så innan vi tog bussen in till stan sen vidare till åtvi. på bussen mötte vi massa folk som också skulle dit så blev väl lite tjattrigt längst bak i bussen kan jag tänka mig :)
påväg till lokalen tror jag nog att alla ramlade minst 1 gång för hela den långa rakstäckan var så grymt hal, det var helt sjukt! fast jag klarade mig faktiskt utan att falla, den här gången...
kom dit, va ganska lagom med folk, kunde varit lite mer men det var ändå kul. självklart röjde jag ronja å sara dansgolvet som vanligt!
sen var det dags att åka hämta jackan och åka hem, bara ett problem... var fan är jackan?! vi fick hälften av alla på festen att leta efter min jacka (egentligen millans men vi hade bytt för kvällen så alla mina grejer förutom min nyckel låg i den), ingen hittade den.. till slut ringer josse och mex som står vid busshållplatsen å säger att dom hörde en kille som har EXAKT lika dan jacka på sig att han snott den på festen. vi tar löpet dit och där ramlade jag därimot 2 gånger och SLOG HALFT IHJÄL MIG! men vi kom fram till slut å då säger killen " nej men det här är min mammas " HAHA, världens skämt! jag va så grymt arg så jag viste inte vart jag skulle ta vägen. stog i klänning å strumbyxor och trodde seriöst min tid va inne asså.. haha. millan och hennes syster ringde och polis anmälde alltihop så polisen stannade bussen vid grebo centrum eftersom killen med jackan satt på samma buss som alla vi andra. det blev världens grej av det och både han och hans flickvän som snott min läppgland? haha! dom åkte fast. millan har fått tillbaka sin jacka nu som tur är men mitt busskort, bankomatkort, ungefär 300-350 kronor å lite till är helt borta.
kan ju säga att det va tur att polisen kom annars hade jag nog slagit ihjäl honom asså, låter grovt men så arg va jag kan jag säga!!


fille jag sara - söta eller hur?


ronny är söt där du!

finfin.....

lördag:
håller min kortfattat.
jag sara sigge slickett å MASSA mer åker till ekholmen där robin har fest, emma å josse och alla dom där va med så det va riktigt underbart folk! va massa folk där inne också så hela festen spårade ut efter ett tag så alla fick gå. någon slår sönder en ruta och då blir det kaos. sara var någon otroligt arg OCH full, så sigge fick ta hand om henne så hon inte skulle försöka döda någon ungefär, slickett var också något extremt full så han ramlade nog 5 gånger under loppet av en minut!
redan vid halv 1 tog jag sara å sigge bussen till tallboda och åkte hem å la oss! somnade riktigt skönt men vaknade redan vid 10 imorse och gick upp å kollade lite stig-helmer! döh bra :)

nu sitter jag här å kan inte sova... är riktigt trött men ögonen vill inte stänga sig riktigt!
men ska väl gå å försöka igen snart tror jag, ska ju upp till skolan snart så måste liksom få lite sömn.
ha det bra allihopa!

xoxo towe


he was a skater boy , she wasn't good enough for him

ikväll blire barty i åtvid. finns på mobilen:) pooooooooooooss

xoxo towe


i pray to be only your's - it's my only hope

jag har ingen ork för bloggen just nu.. har ingen ork för någonting känns det som! vet inte vad det är med mig nu för tiden men mig energi är helt slut å jag är helt död både på insida å utsida...
saknades å smärtan är enorm å det gör så fucking ont hela tiden. vad ska jag göra? någon som vet.. inte jag iaf. imorgon ska jag till pappa, jag känner att det var ett tag sen å jag saknar honom, när jag är där känns det som att han är i närheten å det gör mig glad. jag saknar min pappa......

måste även tillägga att min älskade sluggo är mer än bara saknad! åg min älskade hund..


nej men som sagt ingen ork för att blogga. så jag får se hur framtidens uppdateringar blir!
ha det bra allihopa

xoxo towe


i remember love so beautiful

jag börjar klockan 10 idag, men vad gör jag då vaken nu? blev  vaken väckt för jag tänkte att det är lite skönt att ta det lugnt på morgonen. men jag känner nu när jag ligger här i soffan att det hade varit underbart skönt att sova vidare!
fast jag hoppas på att vi får skjus jag å micka till skolan/jobbet idag för det är svinhalt ute å det är faktiskt lite läskigt att åka buss då.. tror nog dom kommer bli inställda snart igen om det snöar mer.. jävla snö!

nu tänkte jag att jag ska börja sminka mig lite smått å fixa lite. går till 16.20 idag! veckans längsta dag å jag hatar den..

jag ska gå nu å drömma om min loverboy

ha det bra

xoxo towe

sorry seems to bee the hardest word

micka sandra å vilja sover. jag ligger sjävklart vaken framför tvn som vanligt.. har varit hur trött som helst idag i skolan å så men när det väl kommer till sak går det inte att slappna av. hoppas inte jag kommer in i mina sömnlösa nätter nu igen, hatar att vara trött asså. mamma köpte hem något skit som va mot trötthet, typ shan jan eller nått sånt, men tror ni jag drickert eller? aldrig! smakar ju skit såntdär asså..
nu är det ju bara vänta på dalle som kommer hem om någon halvtimma-timma. se om han är lite social eller om han ska sno datorn ifrån mig å gå å lägga sig? sånt som märks asså.
fast vilja ligger bredvid mig nu med huvudet på min arm å sover, gud så söt hon är! älskar den där hunden asså. fast hon får mig att sakna både sluggo å electra.. men men, jag har ju henne i alla fall. hoppas hon sover med mig hela natten, så himla mysigt. bara att hon snarkar som fan men det är ändå lite gulligt när det är en hund som gör det..

usch jag vill inte försöka sova, jag hatar att ligga i mörkret å det är helt tyst i rummet å försöka sova asså. det är då alla tankar sätter igång.. hatar dom där tankarna som kommer fram på natten. dom som får en att må så jävla dåligt å ligga sömnlös hela natten ändå. jag har ju börjat få lite återfall å det eller rättare sagt den ända jag kan tänka på när jag är själv, när det är tyst, när jag har tråkigt, ja nästan hela tiden - det är honom. men nej, nu glömmer vi det, towe tänk på annat nu!!

imorgon blir det nog att gå en sväng på stan med ronja och på torsdag ska jag på kalas eftersom thilde fyller år! funderar på att komma dit och göra succé som clown, eller vad säger ni? hahah :D nejmen det blir nog en bra vecka hoppas jag. bara jag har något att göra hela tiden så jag inte är själkv så är det ju hur lugnt som helst :) nästan hela tiden i alla fall!

nu ska jag lägga mig å pussa lite på min lilla vilja. hon ligger å kollar upp på mig lite då å då å slickar mig på kinden. min fina lilla voffe!
godnatt alihoppa!

xoxo towe

it feels my heart divided , half way between wrong and right..

har precis fått mina naglar fixade av min supersnälla syster! blev mycket fint mycket fint :)
sandra å micka ska nog gå å lägga sig nu tycktes jag höra nyss där ute i köket. vi har nämligen haft myskväll hemma hos micka å lagat mat å snackat lite skit. länge sen det va nu så har varit hur kul som helst!

skolan idag var ganska ok, har haft en såndär jävla deprimerande dag idag men det har funkat ändå. tur att jag har ronny asså, annars vet jag inte hur det hade gått! självklart är det tur att jag har alla andra med, men just idag så har ronja varit min tröst..

jag har verkligen ingen ork att skriva mer just nu, ska lägga mig bredvid sandra å hålla på maggen lite, så mysigt med gravidmagar. ha det bra allihohpa så får vi se om jag skriver senare kanske. känns inte som att jag kommer somna än på ett tag!
har ju sovmorgon imorgon så börjar vid 10, det gillar vi!!!!

xoxo towe

RSS 2.0