i want you to bad , it's my only wish

kom precis hem från klubblokalen, där jag och emma satt och spelade lite kort med pojkarna.. trevligt trevligt! såklart var jag bäst och vann hela tiden :L inte för att jag förstog spelet men jag åkte aldrig dit i alla fall så jag tar det som att jag vann! sen efter det så bara satt vi och tog det lugnt. måste ju vara glad imorgon så nu snart har jag fuderingar på att lägga mig faktiskt.. roligt va? inte så värst kan jag säga..

igår var det lite middag hos farmor å farfar med hanna, jenny, joline, cissi, alice och jag såklart. vi åt den gamla favoriten farmors kött potatis och sås! underbart gott kan jag lova er, magiskt.. orkar inte skriva allting så här kommer några bilder som beskriver :)


min älskade lilla farmor!


hanna å joline , cissi å joline
ser hur jollans poser? snyggingen!


farmor å alice , jenny å alice
min underbara lilla alice!!



tussegullan! så söt, men det är ju klart, hon är ju lik moster T såklart. haha ;)


sen gjorde jag jenny cissi alice och jollan ett litet besök på gina tricot eftersom alla vi 3 fått presentkort där av farmor å farfar :)


stackars lilla jollan som ramlade på golvet inne vid provhyttarna. men det såg rätt kul ut för hon stupade rakt fram med huvet före, kunde inte riktigt hålla mig för skratt först, men sen började hon gråta så jag kunde hålla det inne. ser ni skrubbsåren? hon skrapade inte en huvudet utan det bara blev sådär.. skumt!

efter gina mötte jag upp emma, vi tog en titt på stan och sen gick vi hem till henne där jag sen spenderade mig natt. stackars emma, jag hade tagit upp hela sängen och snarkat henne i örat samtisigt som jag legat och hållt om henne, hon hade inte en lätt natt så hon smög ut och la sig i hannas rum eftersom hon inte va hemma. men lite kul ändå! haha. vaknade vid halv 8 av att kattis kom in och stängde av tvn, självklart vart jag rädd för jag kom att tänka på alla skräckfilmer jag sätt så jag gick upp och la mig framför tvn i vardagsrummet. pippi var på förfullt så det kollade jag på fram tills ungefär halv 9 men då bytte det till emil i lönneberga som höll på fram tills 11. riktigt bra! men somnade till lite i soffan så när det börjat bli ljust gick jag in och la mig igen och somnade som en stock. men såklart kommer emma en halvtimma senare och säger att hon är vaken, haha så bara att gå upp igen :)
sen hela dagen har vi bara degat framför tvn och datorn och pratat och allting som händer hela tiden, rätt mycket saker att ta itu med! men det fixar vi självklart. emma är ju faktiskt "fixar-näsas" dotter haha ;).
sedan åkte vi vidare till tallboda där vi solade och sen gick till klubblokalen som sagt. så en riktigt trevlig dag! 

imorgon blir det att sova ut sen upp och hoppa i badet direkt! får väl se när emma kommer hem, hon skulle sovit här men linus var ensam hemma och ville inte sova själv så hon sover där istället.... så får se när hon dyker upp imorgon! sen blir det att tagga till kvällen och ha så kul som det bara går, vad jag hört så blir det ganska roligt folk så vi hoppas på det bästa! :)

nu ska jag nog gå och lägga mig, är ganska trött och det finns ju ingenting att göra såhär dags, hela tallboda sover... men men! så ha det bra gottisar. jag skriver nog ett litet inlägg imorgon bitti kan jag tänka mig. 
annars - GOTT NYTT ÅR! vi hoppas på ett kanon år 2010!!!! :D


min snygga outfit när jag och emma var uteoch gick för några dagar sen! LÄCKERT!

xoxo towe ljungman
p.s jag tänker inte lyssna på dom som tycker jag är dum i huvudet som skriver "xoxo towe ljungman", för han kommer bli min  blivande, bara vänta och se :L d.s


i can't sleep at night , because your on my mind

klockan är just för tillfället 05.59, vad fan gör jag vaken? jag förstår ingenting.. är helt lost i huvudet för jag är så sjukt trött. men jag kan ju såklart inte sova. både alex, josse och johan har somnat men självklart ska jag som är mörkrädd ligga vaken själv i ett asmörkt rum! som vanligt då.. kan aldig sova när jag är borta typ, jättejobbigt är det. så jag tänkte att jag lika gärna kan ligga här och skriva av mig lite på bloggen haha.

idag har det varit en sån där jobbig dag, när allt känns fel och världen verkar vara så himla skum.. jag vet inte varför men det har bara varit en sån dag när jag helt enkelt inte mår bra, en av dom dagarna som kommer lite då och då. det började med när jag vaknade imorse att jag var så himla trött men jag ville verkligen in till stan så jag tvingade upp mig själv och tog bussen, där gick jag även att jag kände att jag verkligen inte hade orken till det. men som tur var gick jag ju med josse som har konsten att få en skratta! så det var ju bra i alla fall. sen gick vi hem till josse och kollade på världens segaste film, mina tankar var någon helt annan stans hela tiden än på filmen. det är så jobbigt när man bara inte orkar lägga ner massor energi på problem men sen inte kan släppa dom så det är det ända man tänker på.. eller hur?
sen i alla fall åkte vi till alex, här har vi varit hela kvällen och bara tagit det lugnt! hur mysigt som helst. jag johan alex och josse, hur länge sen var inte det då?! grymt länge sen kan jag lova..
det är så synd att jag glidit ifrån nästan alla från kungsis, och jag vet att det är mitt fel för att jag inte hör av mig.. jag fattar inte varför, varför riskera chansen att mista så underbara vänner? jag måste vara ganska trög..... men men, dom riktiga finns ju alltid kvar :) tur det!

josse och alex, sötnosarna;)

imorgon vet jag inte vad som sker, antagligen så blir det väl att ligga hemma på dagen, sen vidare till stan tror jag där jag skulle träffa sara en snabbis, min underbara saknade sara!! hon sa att vi hann ses ett litet tag innan hon skulle iväg, tur det, för så mycket som jag saknar den bruden asså... sen blir det kanske vidare till andy, har inte bestämmt mig än om jag orkar göra något imorgon? kommer ju vara hur trött som helst för jag känner att jag inte kommer somna än på ett tag i alla fall. så jag tror nog det lutar mer åt att bara ha en slappdag hemma framför tvn, kanske se sagan om ringer triologin? den är ju så himla bra! det låter ju som en sjukt bra idee, eller hur? det tycker jag nog!

men vad ska jag hitta på nu då? jag funderar kanske på att ta en promenix men det är ju så satans kallt ute! skulle ju vara ganska skönt med det blir nog inget.. fryser ju redan nu när jag ligger under täcken och är inomhus, tänk er då att gå ut när man är lite småtrött, utan täcke.. bburr!!
jag saknar verkligen sommaren, så otroligt himla grymt mycket! saknar den där värmen och hur glad man hela tiden är, när man ligger och solar, badar och bara har så jävla kul :D kommer aldrig glömma somrarna i 8an å 9an, gud så kul det var! hoppas på att ettans kommer bli minst lika roligt, då har man ju även träffat mer vänner så mer folk när man till exempel ska bada eller grilla. göööööööött moooooooos där va!!!

börjar bli lite trött nu, men känner att det är lite onödigt att sova nu, eftersom om jag somnar så kommer jag inte vakna igen förräns i morgon kväll och det blir inget bra. för jag hörde något om någon buss vid klockan 2 eller vad det nun var. men jag tror jag kommer vilja åka hem innan så jag tar nog en promenad till tallboda härifrån ekängen. blir skönt tror jag :) då kan jag gå och tänka lite i min ensamma värld och sjunga med högt till alla låtar, underbart :D haha. men jag tror nog jag slänger in nått inlägg lite senare eftersom jag ändå är helt slappis så kommer jag nog sitta vid datorn en hel del! så det är väl där ni hittar mig, msn eller mobilen :)
ha det bäst allihopa, å tagga NYÅR! 2010, here it comes ;)

kände mig lite tvungen att lägga upp denna otroligt snygga bild på josse!! :D

xoxo towe ljungman


for some reason i just can't explain

vaknade runt klockan 1 imorse och gick upp direkt för att sminka mig så jag skulle hinna med en buss till stan där jag skulle träffa jossiepussie! var i stan cirka kvart i 2 och vi gick runt och kollare fram tills ungefär 3. hittade mig en väska och knästrumpor på gina. sen åkte vi vidare till tornby, där jag hittade mig ett par skor på skopunkten och ett par trosor på gina :) men har fortfarande ungefär 700 att shoppa upp på gina och även 300 på bikbok!
men nu är i alla fall alla kläder och det fixat till nyår, nu är det bara se vart jag ska ta vägen, ingen verkar vilja umgås med mig haha. men det löser sig nog får vi hoppas på :)
nu i alla fall sitter jag hos jossie och bara tar det lugnt efter shoppingrundan! imorgon blir det nog att köpa en klocka och lite fina smycken..

idag vet jag inte vad som sker, ska snart se en film hos jossie, sen kanske jag skulle en sväng till andy, men jag får se hur jag gör. får se om jag orkar göra något idag över huvud taget än att bara ligga i sängen och dega framför tvn. det är ju ganska skönt :)

nu ska jag vänta på att jossie ätit klart så ska vi sätta på filmen sen! blir ännu en skräckis... kommer inte kunna sova efter alla dessa skräckfilmer jag ser hela tiden, livrädd förfan.. haha.
ha det bra allihopa, kanke slänger in ett inlägg sen, vem vet :)
 
p.s JAG SAKNAR MIN SLICKETT! d.s

xoxo towe ljungman


bilder från middan hos mormor!


sötis kusinen..


filipkusin    jag    simonkusin


synd bara att filip räcker fuck you... haha busen


modellen!... tror han i alla fall ;)


nötter - filips personliga favvo!


mammsen och stösta syrran, även gravida;)

xoxo towe ljungman


no one gonna harm you , not while i'm around

du tror att allt är skitsnack
men jag kan lova dig att det är dig jag vill ha
jag älskar dig

xoxo towe ljungman


a sweet dream or a beautiful nightmare

sitter just nu hos gosemma och kollar på tomten är far till alla barnen, underbart bra film! älskarn :)

idag gick jag upp runt 11 och duschade sen bar det av till mormor där det bjöds på mat och myspys med mina pluttisar till kusiner! bilderna från besöket hos mormor kommer när jag kommer hem för jag har dom nämligen på kameran. där var i till ungefär 3 och då fick jag skjus in till stan där jag mötte upp emma och gick å glodde lite den sista timman på stan innan det stängde. hittade två tröjor och en klänning. funderar på vilken jag ska ha, jag ska köpa en klänning imorgon också, så får jag väl se om jag hittar någon mer... kommer bli några stycken att välja på! ska hitta mig ett par fina skor också tänkte jag, så imorgon blir det stan igen, tror att det kan bli en liten sväng till ikano också, men får se med den saken :) smycken måste jag ju ha med, gud så mycket det blir att handla...... men det är ju lite kul samtidigt!

ikväll vet jag inte vad som sker, ska väl va här ett tag men sen kommer linus hit och då vet jag inte riktigt hur länge jag stannar, ska lämna dom små turturduvorna ifred lite :) så om det är någon som inte har något att göra ikväll så är det bara höra va sig! öppen för förslag haha. saknar min slickett också, men upptagen som killen är har han inte tid, lite deprimerad.. men på söndag kanske han kunde ses har jag för mig att han sa, får hoppas på det!

nu ska jag va lite social med emma igen, hon ser så ledsen ut där borta i hörnet.. haha :)
skriver nog senare tror jag och lägger in lite bilder från dagen! ha det bra

xoxo towe ljungman


fly on the wings of love , fly baby fly

just nu sitter jag hos micka och dalle och har precis ätit lite mat som blev kvar från igår. hur mycket mat som helst finns det, kommer ta veckor innan allt är slut haha.
vaknade tidigt imorse av att andy smsar, jävla andy, då satte jag på tvn och som tur var bröderna lejonhjärta på på så det fick bli att ligga framför det ett tag innan jag gick hit. men nu vet jag inte vad som sker, är så himla uttråkad så jag ska nog snart hem och försöka hitta på något kul. längtar tills mellandagsrean börjar så jag får shoppa lite för mina pengar och presentkort! :)

jag hoppas verkligen att någon hör av sig sen för jag känner verkligen inte för en kväll hemma bara, man blir ju så himla uttråkad efter 2 sekunder.. så hoppas jag hittar någon rolig typ sen :)

det blev bara ett litet inlägg såhär på morgonen, är för trött för att skriva mer.. men som sagt, hör av er gott folk

xoxo towe ljungman


det var den julen , nyår nästa!

då var den julen över.. är lika deprimerad varje år när julafton är slut.. men det är ju bara ett år kvar till nästa så jag överlever nog :D

dagen har varit helt underbar, började med att jag och mamma försov oss och kom ungefär 1 timme försent till lott och lillen men det gjorde ingenting som tur var! där delade vi ut lite julklappar och bara slappade. runt halv 1 åkte jag och mamma upp till pappa, minneslunden alltså, där la vi en blomma och tände ett ljus och önskade honom god jul. och gud så jobbigt det var, ville verkligen att han skulle vara med, det är inte samma sak utan honom! men efter några fällda tårar fortsatte vi hem och hämtade all mat och julklappar sen åkte vi vidare till micka och dalle där det var full rulle. där åt vi tills vi sprack och sen var det dags för kalle anka. lika kul varje år! :D och självklart efter kalle anka var det dags för JULKLAPPARNA! jag var den som fick dela ut som vanligt :L
jag blev riktigt nöjd med mina presenter:


digitalkamera (samsung 10.2 mega pixels / rosa)
från mamma


nessesär med ansiktskräm, sminkbortstagningsmedel / rosa
från sandra och martin



2 stycken Lasse Åberg vinglas till min samling 
från farmor och farfar



låda med skolgrejer + dukar och tomtar
från farmor och farfar


sagespray
(gör förövaren blind i ungefär 5 minuter, svart i ansiktet som sitter ungefär 1 vecka)
från micka och dalle
SÅ NU GÅR JAG SÄKER!


presentkort på gina:
m&d - 500:-
slickett - 150:-
h&h - 300 :-
presentkort på bikbok 500:- från m&d
presentkort på kicks 200:- från m&d
presentkort på make up store + sminkning 500:- från mamma
500:- från morfar
200:- från mormor
500:- från mamma
2 trisslotter från mamma

det var nog allt tror jag, det var precis det jag behövde:) blev riktigt nöjd!
men nu ska jag nog dra mig till sängen så jag får lite sömn, är hur trött som helst.. imorgon blir det upp och vidare till micka och dalle och äta julbord från igår, lika gott varje år! :) sen har jag faktiskt inte en aning om vad som sker? någon som vet när mellandagsrean börjar? är rät sugen på att shoppa!!

den 28 december blir det att fira julafton med farmor, farfar, hanna, jenny, jollan, cissi och alice! kommer bli hur kul som helst. puss på mina gullisar!

jag slänger nog in något inlägg imorgon kan jag tänka mig. hoppas alla haft en underbar jul!!! :D
NÄSTA: NYÅR!

xoxo towe ljungman


tomten jag vill ha en riktig jul , en sån som man har när man är liten

äntligen är det julafton, GOD JUL ALLIHOPA!! så som jag längtat, är så himla glad just nu! :D
fast även att det är julafton så känns det inte som det, även fast det är massor snö och granen är klädd med alla julklappar under granen.. men det är väl för att tomten inte varit och hälsat på än antar jag, men han borde faktiskt komma vilken sekund som helst nu :)

idag var jag bara varit hemma och slappat hela dagen. eller vaknade vid 3 ungefär och då gick jag upp till tempo och köpte mig lite mjölk.. den var ju nämligen slut här hemma :) sen gick jag hem och inte långt efter jag kom innanför dörren kom micka och dalle och hämtade mig med allt julgranspynt! vi åkte hem till dom där jag skulle börja med att laga lite mat, men det gick ju inte så himla bra kanske, såg ut som gårdagens ungefär.... men det smakade väl okej så vi härdade ut och åt. sen klädde vi granen och bara hade så sjukt kul :D
nu sitter jag är framför datorn och funderar på om jag ska lägga mig framför tvn istället. känns lite skönare, och plus att tomten kanske tror jag sover då så han kommer? vet vem!

aja nu ska jag ta mig i kragen och gå och duscha först och främst! men det kommer nog något litet inlägg imorgon tror jag :D
ha det BÄST!

gammal bild där va...


xoxo towe ljungman


dan före dan före dopparedan!!!

ALDRIG IGEN SKA JAG UTSÄTTA MIG FÖR DET JAG UTSATTE MIG FÖR IGÅR.
jag, slickett och drufva var på bio igår och såg filmen paranomal activity, och jag har aldrig sätt någon läskigare film. jag nästan satt på drufva och tjöt och hyperventilera, hans hand var helt röd efter filmen.. hehe, oj då!
man blev helt psykad i huvet av den, och det blev ju inte bättre av att dom höll på att skrämma livet ur mig efter sen heller! jag skulle ju egentligen åkt hem eftersom jag sov hos slickett i förrgår, så mamma ville att jag skulle hem men jag vägrade sätta mig på en buss ENSAM och gå hem sen från busshållplatsen, så jag fick följa med slickett hem sen efter mycket om och men.. och självklart somnar han innan mig så jag ligger livrädd och kan inte sova, tillslur när klockan var ungefär sex somnade jag men vaknade vid 10 och va helt kallsvettig och haft världens mardröm.. jag säger ju att man blir helt fel i huvet!! får se hur det går ikväll när jag ska sova själv..

hela dagen igår fram tills typ 6 var vi hos slickett och bara slappa framför tvn. och gud vad vi skrattade! ena sekunden brottades och slogs vi, och andra satt vi och pratade om allt mellan himmel och jord. han är så himla underbar, min lilla martin:)

mongot


snyggt ha?

nu idag ska jag snart in till stan och träffa jossie så ska vi gå och köpa lite grejer som jag fått order av från mamma. sen blir det att kolla och se om jag hittar några fina skor som jag letat efter hur länge som helst nu! vart finns alla snygga skor? HJÄLP MIG.
sen ska vi nog hem till jossie och bara slappa framför film.. sen ska jag höra av mig till sara och se om hon är i stan så ska jag träffa henne lite med:) myspys dag!

nu ska jag gå och fixa iordning mig lite så jag kan ta bussen snart!
skriver nog mer senare tror jag.



xoxo towe ljungman


towe, tager du denna tom ljungman att bli din äkta make och älska han i nöd och lust? JA!

kylan tar död på mig snart! usch, vill bara att det ska bli julafton så snön kan försvinna sen.. hoppas verkligen inte att det inte är snö på nyår, kommer bli så himla kallt när man går i sin lilla nyårsklänning:) men det ordnar sig nog!

idag spenderade jag eftermiddagen med sara, vi gick först liten vandring på stan och köpte oss varsin varm choklad och så traska vi runt där och bara pratade om allt mellan himmel och jord. efter ett tag vart det så sjukt kallt om fossingarna så vi gick in till s:t lars kyrkan och var med på psalmgudstjänst. det var riktigt kul när vi stog där inne och sjöng dom fina psalmsångerna.. haha, båda två fick skrattanfall under en sång och då bestämde vi oss att gå. vi traskade bort till rese där jag tog bussen till slickett.

nu sitter jag hos martin och kollar på film, har precis upptäckt att min nya man kommer bli han som spelar patrik i patrik 1,5 - tom ljungman! han är ju så otroligt söööööt så jag snart dör. han är ju helt otroligt bra skådespelarna och dessutom att han är söt är ju bara ett plus för ögonen:) jag skulle kunna ge allt för att få den lille pojken!


min egna lilla badboy:) ser ni hur otroligt söt han är?

ikväll blir det att jag övernattar här, orkar inte ta bussen till stan och sen vidare till tallboda, då blir det mycket enklare att stanna över natten. blir mycket trevligt faktiskt:) alltid lika mysigt att va med min underbare vän!!

imorgon ska jag nog vara här under dagen, sen blir det nog vidare till stan där jag träffar sara och så går vi och shoppar lite, har ju nämligen fått alla mina pengar nu, jippi jag är rik!! sen ska jag nog hem och försöka övertala micka och dalle att det är hög tid att klä granen, jag har ju faktiskt väntat i ett år på det nu!:) det är det bästa med julen, granen, maten och självklart- TOMTEN!

nej nu ska jag vara lite social mot lille martin igen, han ser så deprimerad ut därborta i soffan, haha. men jag kanske skriver mer senare annars blir det nog något litet inlägg imorgon:)
ha det bra nu gott folk

xoxo towe ljungman


i remember those simple things, i remember 'til i cry

sådär ja, då var man vaken igen och även idag av solen som skiner in i rummet. brukar vara mysigt när man vaknar till det men absolut inte idag! var så himla trött...

idag ska jag snart åka in till stan för att träffa min underbara sara som jag saknar nått enormt just nu! vi får väl se vad vi hittar på, men blir väl att va på bowlingen eller nått om den är öppen idag som jag tror det inte är men vi får kolla helt enkelt. sen ikväll någon gång ska jag gå och träffa slickett så ska vi prata lite.. måste verkligen prata med någon ibland och då är det väldigt skönt att ha en sån som slickett för vad det än handlar om så finns han där och lyssnar och jag vet inte hur han gör men han får mig alltid på bättre humör!

fast vad ska man göra fram tills sara åker in till stan då? hon är ju så grymt seg så det är helt otroligt asså.. men men, jag får väl ta tag i och städa mitt rum eller något liknande. gud så roligt det kommer bli! men det är sånt som måste göras och då är det bara samla krafter och börja.
nej nu ska jag gå och klä på mig lite så jag kan börja med någon rolig sysselsättning! skriver nog senare.

gammal bild..


allt va så mycket lättare då

xoxo towe


i hate that i love u

jag blir galen snart. jag förstår mig inte på någonting för tillfället, är så jävla förvirrad!
det känns som att jag är så himla nära på att förlora en så underbar person.. en som får mig att få fjärilar i magen, en som får mig att fnittra i hans närhet, en som får mig att må bra. det sista jag vill är att förlora en sådan person. hur fan ska jag göra? jag förstår inte..

har ni varit med någon gång om att man gör någonting och sen ångrar det för att man känner alla känslor som börjar komma när man vet att det aldrig kommer funka? och sen gör om det igen, och igen, och igen och man lär sig aldrig att för varje gång han nuddar ens läppar så blir känslorna allt starkare? varje gång han tittar en i ögonen så smälter man, varje gång man känner hans värme, hans närhet så känns det som att man aldrig vill gå ifrån hans famn.

även att man vet att man blir lika sårad gång efter gång så gör man om det igen för att få den där underbara känslan i magen, den känslan som alltid kommer tillbaka såfort man ser honom. det är det jag inte förstår, hur kan killar göra såhär? hur kan dom va så iskalla och bara skita i allt, skita i hur dåligt tjejen än mår.

varje dag tänker jag på alla minnen vi har, alla underbara minnen.. det bästa minnet jag har är den gången du kysste mig för allra första gången. åh jag va så glad, flera veckor gick jag och jag har nog aldrig varit så lycklig som jag var just i den stunden. det kändes som en evighet, som att allt annat runt omkring bara försvann. jag skulle kunna göra vad som helst för att få tillbaka det ögonblicket..

egentligen är allt jag vill bara att glömma dig, radera dig ur mitt liv. så sårad som jag blivit av dig, jag vet inte ens hur jag ska beskriva... jag vill bara ha tillbaka mitt liv, kunna ägna mina tankar på något annat än just dig dag ut och dag in. men hur mycket jag än försöker så försvinner du aldrig, hur mycket jag än försöker att inte svara på dina sms, jag lovar mig själv varje gång att inte svara på dom, men jag är så himla rädd samtidigt att förlora dig så jag svarar varje gång ändå. men varför? varför gör jag såhär? och varför gör du såhär? dom frågorna gör mig galen!

det bästa för både dig och mig skulle nog vara att sätta stopp för alltihop och bara glömma det som va. för jag vet att de känslor jag har, har du aldrig haft.. och jag vill inte må såhär länge, inte på grund av dig!
men även om jag går vidare så kommer jag aldrig glömma din doft, ditt skratt, dina underbara läppar. de gånger du kollade mig rätt i ögonen och kysste mig, de gånger du sa att jag var söt, de gånger du bara satt och höll om mig. hur jag än försöker kommer du alltid finnas inom mig..

under ett helt år har jag nog fattat det hela tiden, men inte velat erkänna det för mig själv, varit rädd för mina känslor.
men jag vet nu, att det är dig jag vill ha, att det är dig jag är kär i....



det svåraste av allt är att säga hejdå..


hur mycket livet än sviker , så ordnar det sig alltid tillslut

kallt kallt kallt och åter kallt är det ute. MAN FRYSER JU FAST I MARKEN NÄSTAN! när jag och emma var påväg in till stan förut var det 14 grader ute, minus!!
men vet ni? 5 DAGAR KVAR TILL JULAFTON!

har precis fått reda på att min älskade morfar hade fått en hjärtinfarkt inatt så han nu ligger på sjukhus.. om han blir bättre får han förhoppningsvis åka hem på tisdag men om det bara blir sämre får han ligga kvar. stackars lilla morfar! jag vill inte att han ska försvinna.. det kommer han inte göra, för hur svårt det än kommer bli så ordnar det sig alltid tillslut, eller hur pappa?

hela denna dag har jag delat med min otroligt saknade emma! gud så mysigt och roligt det har varit att äntligen umgåts, pratat och skrattat tillsammans med henne, jag har verkligen saknat det! vi har haft så himla kul tillsammans idag, det började med att vi gick och sola. bruna vart vi(sålänge vi stog inne i rummet där solariumet var), såfort vi kom ut var vi lika vita som snön... men men, bara att sola igen, måste ju vara brun till julafton & nyår! sen i alla fall åkte vi till stan och tog en liten fika på expresso house, och jag kan meddela er att det var ingen höjdare! allt vi smakade var så himla äckligt.
så rekomenderar inte:
blåbärspaj
kladdkaka
scones med ost
varm choklad
chai latte

och nej vi åt inte alltihop, utan vi smakade, kände smaken och slängde det! haha. efter det gick vi bort till stora torget och träffade drufva och han flickvän:) och när vi stog där träffade vi även calle!! underbara calle som jag saknat något enormt mycket! vi stog och pratade ett tag mennär alla kände att dom inte hade någon känsel kvar i någon kroppsdel traska vi bort till bussen och åkte hem. men på bussen mötte vi också vc , så fick lite sällskap på den korta vägen hem:) trevligt när man möter gamla vänner som man saknat något otroligt!

nu har jag precis ätit och ska snart fixa mig lite så ska jag träffa emma sen igen. får se vad vi hittar på ikväll, kan hända att jag träffar slickett ett tag men får se hur det blir med den saken:) men hoppas på det i alla fall!
nu ska jag prata klart med emma på msn och sen springa iväg och fixa mig lite!
ha det så bra allihopa

xoxo towe


this is who i am , and i am like this

 
ÅRET 09




ÅRET.

Hur har året nollnio varit för dig? - Som en berg- och dalbana
Bättre än förra året? - Nej, ungefär lika
Någonting du aldrig kommer glömma från år nollnio? - Otroligt mycket saker!
Har du flyttat under år nollnio? - Nae, men det kommer -10!
Har du hittat en ny låt som du älskar? - Ohja
Isåfall vilken? - Massor
Har du kysst en främling? - Kan hända

KÄRLEK.
Hur har din kärlek varit nollnio? - Den har väl kanske inte varit den bästa
Har du varit kär? - Inte riktigt kär tror jag inte, men vissa känslor försvinner aldrig
Har du sagt jag älskar dig till någon? - Självklart
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - Jahadå
Har du haft ett hemligt förhållande? - Nej?

SORG&HÄMND.
Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? - Vet inte, det tror jag inte!
Har någon i din släkt avlidit? - Nej
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? - Sånt håller inte jag på med
Varit i slagsmål? - Nejnej

PERSONLIGT.
Har du gjort någonting du ångrar? - Mycket
Isåfall vad? - Hemlis
Har du skämt ut dig? - Om jag har..
Har du ljugit för en vän? - Inte vad jag minns
Har du varit ute en hel natt? - Det tror jag
Har du blivit tagen av polisen? - Kan hända..
Har du sovit i samma säng med ngn av det motsatta könet? - Ja
Har du sovit i samma säng med ngn av samma kön? - Ja

SKOLAN&FRITIDEN.
Vilken skola går du på? - Ljunkan
Har någon varit elak mot dig i skolan? - Ja, det finns svin överallt
Hatar du ngn på din skola? - Ja för bövelens bullar!
Har du gjort ngt framsteg? - Det tror jag
Haft alla rätt på ett prov? - Nej

VÄNSKAP.
Har du träffat nya vänner? - Absolut
Har du förlorat en vän? - Nej
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? - Tror jag, minns faktiskt inte
Har du ljugit för en bästavän? - Nej!
Har du haft en relation med en vän? - Nepp


i wanna commit a crime , wanna be the cause og a fight

Ännu en dag som bara rusat iväg.. men idag vet jag i alla fall vad det beror på, har haft så himla kul och bara skrattat mig igenom den!
Den började med att jag som vanligt försov mig så såg ut som ett monster när jag kom till skolan, men som tur var började mamma vid 9 så fick skjus av henne. Sen hade vi 2 slapplektioner som vi inte gjorde ett enda dugg på så kändes väldigt onödigt att ens gå på dom två kan jag säga.. men sen var det dags för lunch, maten var vidrig så jag och sara bestämde oss för snöbollskrig! och krig kan jag lova att det vart, men det slutade med att varje gång låg jag i en snödriva och hon tröck ner hela mig PLUS mitt huvud i den otroligt kalla snön. trodde jag skulle dö där ett tag, det var så sjukt kallt så jag kunde knappt röra mig.. men jag överlevde alla fyra gångerna jag fick ligga där i snön!
Efter skolan gick jag direkt in till stan när jag mötte drufva, och jag vill bara säga att jag har inte haft såhär kul på länge. det ända vi har gjort idag är att skrattat, såfort någon sa något fick vi det till något kul och vissa gånger tjöt jag dubbelvikt på golvet av allt skatt! vi började med att ta några rundor på stan och glo runt lite, sen fick drufva för sig att åka till ikano? så vi tog nästa buss och åkte dit och gick där i flera timmar tills slickett kom tillslut. då jag och slickett bytte julklappar, och sötnosen köpte ett presentkort som jag vart jättenöjd över:) var jätte nervös att han inte skulle trycka om tröjan jag köpte, men han sa direkt att den var jättefin så jag får väl lita på han antar jag!

Nu kom jag precis hem och det första jag gjorde var att sätta på mig VARMA kläder, jag var somen vandrande isbit kan jag säga.. jag älskar snö men usch för kylan! det är hur kallt som helst ute nu ju.. får bara hoppas att snön håller i sig till julafton, men det tror jag eftersom det bara är 1 vecka kvar nu!!!! gud så jag längtar.

Nej nu ska jag inte störa längre, ska slänga mig framför tvn och bara ta det lugnt. imorgon får jag se vad som sker, det är ju julavslutning så slutar redan vid 12:) GÖTT!
ha det bra allihopa

xoxo towe


HEJ MITT VINTERLAND , ÄNTLIGEN ÄR DU HÄR

sådär ja, då va det redan onsdag och bara två dagar kvar i skolan, gud så skönt!
dagarna går hur fort som helst nu eftersom vi inte börjar med något nytt nu sista veckan så det blir bara filmkollning: sunes jul 1 & 2 och bara slappning på dom andra lektionerna eftersom det inte finns något att göra:) låter ganska skönt va? stackare ni som jobbar!

imorgon börjar jag vid 9, då blir det lite snack om praktiken sen film ända fram tills vi ska gå vandring och kolla på vinterljus.. kul... INTE ALLS! det är svin kallt ute och hur mycket snö som helst och vi ska ut och gå, hur normalt är det på en skala? inte så va...
sen på fredag är det julavslutning och så himla skönt det ska bli, sen lov i 3 veckor ungefär då man bara kan ligga hemma och slappa! har verkligen längtat efter detta asså, behövs kan jag lova.

nu snart ska jag börja klä på mig lite, sitter nämnligen i mina nya rosa mjukisar och gosar lite:) men som sagt, klä på mig sen drar jag mig inåt stan och ska kolla på lite kläder och kanske en och annan julklapp? ja vi får se helst enkelt.

nu ska jag inte störa mer utan gå och göra lite nytta någon annanstans:)
ha det bäst allihopa!
xoxo towe


let's go oouuut tonight

mina kära läsare (om jag har några kvar så att säga), så tänkte jag nu äntligen sätta igång min blogg igen.. nu har jag tagit en paus väldigt länge och känner att det är stor tid att sätta igång igen. så hoppas att jag får tillbaka några läsare nu igen:)

nu den senaste månaden har jag haft fullt upp med praktik. jag var på tallbodaskolan och det var hur kul som helst! jag var i arbetslag "nord" med en 4-6. barnen var huuur gulliga som helst, min sista dag som var i fredags hade många gjort ett kort och till och med till exempel gjort ett halsband åt mig, gulligt va? dom var underbara.
men det var ju som sagt bara praktik i 4 veckor så nu imorgon är det tillbaka till skolan, och jag känner bara att jag verkligen inte orkar det. så himla tråkigt. men det ska ju bli kul att träffa dom kära klassisarna igen iaf:)

i fredags vart det också att ta bilen och köra iväg till ullared  med jenny ronja och jag i en bil, och cissi och anette i den andra. vi tänkte att det skulle räcka med två bilar men inte, vi fick sitta packade ihop med alla påsar.
så nu är alla mina julklappar klara, gud så himla skönt att slippa tänka på det! det var riktigt kul i ullared med mina gullingar!

nu idag är det lucia och självklart firas denna högtid med min lilla vickie, hur länge sen som helst vi hittade på något. så igår åkte vi en sväng till lambohov där vi mötte massor folk, bland annat slickett och dom där godingarna. sen vart det vidare till ryd och kolla på fotboll. vet inte varför men kul vart det ändå:) sen åkte jag och vickie vidare till stan och traskade hem till henne och slocknade med en gång!

nu ska jag låta vickie ta tillbaka sin dator igen! och blev nyss påmind om att det bara är 1 VECKA KVAR I SKOLAN! underbart:)

xoxo towe


RSS 2.0