6 days to go

nu börjar jag bli riktigt nervös.. 6 dagar kvar tills bröllopet är!! imorgon ska jag och mamma åka till pia och fixa min klänning, sy upp den så den inte är lång och sy ut den så den går att stänga.. haha!
på torsdag ska josse, vicke och emma träna på att göra förätten och på fredag sover micka och sandra hos mig och mamma för att vi ska upp redan vid 9 på lördag och börja fixa iordning oss. sen vid klockan 6 så händer det.
fy fasiken vad jag är nervös, blir helt skakis bara jag tänker tanken på att gå den där vägen på röda mattan med 130 stycken sitter och kollar. visst dom kollar inte så mycket på oss utan mer på sandra och martin, men jag tycker det är så himla pinsamt. för det första är jag hur kobent som helst så det ser ut som att jag har bajsat på mig. och tänk om man snubblar eller nått, vad gör man då? ramla på sandras klänning skulle nog vara populärt...
och jag är så himla rädd för att börja gråta, för jag gråter så sjukt högt, snyfftar och håller på.. jag vill inte stå där framme när alla ser och gråta som en liten bebis, men när jag känner att tårarna kommer går det bara inte hålla in dom, kan inte riktigt styra mina känslor som jag vill..!
tänk den där stunden då dom säger ja till varandra.. gud vad fint det kommer bli

men efterfesten ser jag fram emot, den blir nog rolig:) om jag minns rätt sitter jag bredvid alle, så det blir bra. men jag har inte bestämt mig om jag ska ha med mig en annan klänning till festen eller om jag ska ha den jag har på själva bröllopet? jag tror jag har brudtärneklänningen hela kvällen och om jag spiller eller den spricker får jag byta. skor ska jag byta i alla fall, mina skor är försmå så det kommer göra gudomligt ont! men jag har inte hittat några bra, måste ha ett par vita och jag har letat i varenda skoaffär som finns både här och tornby men det finns inte en enda fin vit klacksko! någon som har? storlek 38-39, helst 39:)
annars slutar väl kvällen upp barfota, men vad gör det? haha..

nej nu har jag skrivit av mig min nervositet lite, så nu är jag ganska lugn igen. men antar att jag är lika nervös om någon halvtimma igen.. men men, jag tror nog att allt kommer gå utmärkt. är lite nervös för emma, hon ska servera och är så himla klumpig så hon kommer tappa något eller kanske spilla. men jag har sagt att bara hon inte spiller över mig, sandra, micka, lina eller martin:)

nu ska jag springa ut med sopporna!
xoxo towe


Kommentarer
Postat av: Anonym

Towe det där det ordnar sig. Som sagt de kommer nog att kolla mest på oss, så du behöver inte vara orolig. Dock gör du mig nervös när du för andra gången nu skriver fel tid. Det börjar 16:30 inte 18:00.



Kram Martin

2009-09-06 @ 23:56:47
Postat av: cecilia

Hon ska nog inte spilla över någon helst... Alla har väl kläder som kankse inte tvättas i tvättmaskin. Kanske hon kan spilla på mig som kommer åf ha en svart vanlig klänning eftersom det är det enda jag kommer i. Köper inte en ny klänning som jag kanske bara kan ha i en dag till då magen förhoppningsvis försvinner snart.. Vem vet kanske innan bröllopet till och med. Men jag ska lära bruttorna att servera... Puss på dig

2009-09-07 @ 23:33:13
URL: http://ceciliasplace.blogg.se/
Postat av: Anita Hjelm

Det kommer att gå hur bra som helst Towe. Mormor har ett par vita skor 38 om du vill kan jag ta med mig dom, det är en svart slinga i dom också men mest vita. Det ska bli jättehärligt att se sitt första barnbarn stå brud så mormor kommer säkert att gråta också. Men vad gör väl det, de flesta gråter på bröllop det är så högtidligt.

Kram från Mormor

2009-09-10 @ 07:42:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0